#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Yaşlı işe yaramayan atları vururlarya işte tam o konumda ayhan..

Ayhan'ı geçen senelerden takip ettiyseniz bilmeniz lazım ki, takımdan kesiği yediği anda formu düşer ve en az 3 maç üstüste oynamadan form tutamaz. Ha şu orta sahada oynatılır mı, Mustafa'dan kötü mü olur bilmem ama böyle son 20 dakikalarla falan Ayhan toparlayamaz. Tecrübeyle sabittir.

Şunu da söyleyim. Sabri de bunun gibidir. Sabri dönünce de ilk 2-3 hafta sinir edecek bizi haberiniz olsun.

Ayhan'ı geçen senelerden takip ettiyseniz bilmeniz lazım ki, takımdan kesiği yediği anda formu düşer ve en az 3 maç üstüste oynamadan form tutamaz. Ha şu orta sahada oynatılır mı, Mustafa'dan kötü mü olur bilmem ama böyle son 20 dakikalarla falan Ayhan toparlayamaz. Tecrübeyle sabittir.

Şunu da söyleyim. Sabri de bunun gibidir. Sabri dönünce de ilk 2-3 hafta sinir edecek bizi haberiniz olsun.

Olayın form tutmayla alakası yok maalesef...

Kusura bakmayın ama 4 metre ileriye pas atamayan Ayhanın savunulacak bir yanı yoktur.

Kusura bakmayın ama 4 metre ileriye pas atamayan Ayhanın savunulacak bir yanı yoktur.

Bugün kimse atamadı o pasları. En pasör adam olan Elano da atamadı. Bugünkü oyununun savunulacak bir yanı yok ama şu kadro içinde Mustafa Sarp'a verilen şans ona verilse idi çok farklı olurdu buna eminim. Mustafa Sarp'a göre teknik kapasitesi çok daha yüksektir hem de oyun bilgisi daha yüksektir.

Sahada Ayhan'ın bu halini görünce üzüldüm. Mustafa'nın yerine oynaması gerektiğini düşünüyordum her zaman ama Ayhan da bu haliyle bitik durumda. :(

Ayhan ve Emre Aşık için tek birşey düşünüyorum inşallah bu sezon sonu hadi bilemedin Seyrantepe açılış maçında jubileleri yapılır teşekkür edilir.

yıllardır soruyorum bu soruyu kendime ayhanım sen bu takıma niye geldin???? sen neden GS dasın olmaz olsun böyle adalet ya

Bu adamdan hatırladığım tek şey şu :

Top ağlarda goooll beraberlik golü derbide, 1-1 oldu 1-1 oldu 1-1 oldu, Ayhan attı Ayhan attı. :D

Ali Sami Yen'de 3-2 yendiğimiz OT ile yaptığımız maçta Ercan Taner'in gol sonrası sözleri.. :)

İyiydin güzeldin. Yalvarıyorum, İSTİKRAR.

ilk yari yine bocaladi ama 2.yari bence en iyiler arasindaydi ama Galatasarayda ilk 11 oynayacak kapasitede bir oyuncu degil !

Şu performansıyla Mustafa Sarp ve Barış Özbek'e forma yüzü göstermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt