#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

İstikrar yakalarsa sene sonuna kadar Elano'nun yanında oyunu çift yönlü oynayacak oyuncu Ayhan'dır. Elano'nun yanına adam lazım diyorduk işte böyle oynarsa sene sonuna kadar süper olur. Sistemde çok iyi işler...

Böyle oynayacaksa eğer her zaman forma giysin. Ama istikrar..

Ayhanı en çok sevenlerdenimdir ama bu sene inanılmaz kötüydü.Önceki gibi soğukkanlı sakin ayağa pas yapınca takım bir anda değişti.

Bugün Ayhan günündeydi,fazlaca katkısı oldu takıma,devamı'nın gelmesini dilerim.

Rica ediyorum üşenmeyin iki veya üç sayfa geri gidip onun için yazılanları okuyun. Bir futbolcuyu silmek bu kadar kolay malesef bizde.

Bugün iyiydi.Eski günlerine dönse orta sahamıza büyük güç katacak.

Ayhan bu sisteme alışamadı ve büyük bir form düşüklüğü yaşıyor bu sezon. Avrupada büyük futbolcular 38 'e kadar hala sağlam performanslarla oynuyorlar.Ayhan'a şaşırıyorum. Ama şu da var ki, Ayhan oynadıkça açılan bir oyuncu olmuştur herzaman.

Sarp yerine oynaması gerektiğini düşünüyordum hep. Ateltico maçındaki performansı düşüncelerimi biraz sorgulatsa da bu maçta tatmin ediciydi.

Geç açılan, geç form tutan bir oyuncu Ayhan. Eğer kapris yapmayıp istikrar sağlarsa en azından sezon sonuna kadar bu takımın değişmezi olabilir.

İlk yarı kötüydü yine ama 2. yarı iyiydi dityebiliriz ama yinede sezon sonu kurtulmak lazım.

Eski maçlarına göre gayet iyi oynadı

kulagi cekilmis gibi eski maclara gore 1 mac oncesine gore iyi oynadi yada ayhan gibi oyunculara basmayan oldumu harikalar yaratabiliyor

Önceki maçlara göre elbette iyiydi ama insan Elano'yu çok arıyor orta sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt