#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'a kotu diyecek olanlara laflar hazirladim.

Elano'mu Ayhan'dak farksız oynadığı maçlar itibariyle ? Allah aşkına yapmayın bunu ya. Formda bir Ayhan iyidir, güzeldir ama önceki sayfalara bak Kasımpaşa maçından önceki yorumlara bak tüm sezon boyunca diyorum ya tek maça göre de değil tüm sezon boyunca ne zaman oynasa bir sürü şey söylendi gönderilsin dendi edilmedik küfür kalmadı neredeyse o dereceye geldi olay. 2 maç biraz kıpırdayınca, Elano'da bir maç kötü oynayınca hemen Ayhan'ın Elano'dan fazlası var demeyin bana.

Elano ilk yarının son 4 maçı dahil son maça kadar gayet iyi oynuyordu mevkiisi gereği. Bu zaman dilimi içerisinde çoğu maç yanındaki adamın sürekli değiştini ve kendi mevkiisinin sürekli değiştiğini de hatırlatırım. (Mustafa/Barış/Ayhan/Mehmet - Ön libero, sağ iç, sol iç, forvet arkası, 2.forvet)

İnşallah Ayhan sene sonuna kadar güzel bir form grafiği yakalar, hiç olmadı geçen seneki performansı gösterse bari şu son maçlarda ya. Süper olur vallahi...

:icon_twisted::yup:

Ayhan Türkiye'nin en iyi ortasaha oyuncusudur varmıdır aksini iddaa eden çıksın karşıma?

Emre var yahu. Cidden hakkını vermek lazım. Müthiş bir orta saha. Özellik olarak zaten çok üst düzey. Formu düşüktü şimdi onu da toparladı...

Ayhan başkadır o bir fenomendir Türkiye'nin en iyi ortasahasıdır.

Niye? Ne açıdan? Dalga geçiyorsan o da yanlış Ayhan makaraya alınacak adam değil. Şu an iyi değil ama çok iyi oyuncudur cidden. Ama Emre-Elano her türlü üstündür Ayhan'dan.

Bu benim fikrim Formda bir Ayhan Türkiye'nin en iyi YERLİ ortasaha oyuncusudur.

Fikrinin dayanağı nedir yani? Oyun zekası? Temposu, tekniği? Bunları sormuştum da sen benim fikrim demişsin. Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz...

ayhan_akman.jpg

Ayhan'a laf yok, jb gecmek de yok

Fikrinin dayanağı nedir yani? Oyun zekası? Temposu, tekniği? Bunları sormuştum da sen benim fikrim demişsin. Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz...

Sormuşun söyliyeyim Ahmet senimi kıracam.Ayhan her yönüyle farklı bir oyuncu,o bir fenomen temposu eskisi gibi olmasada her özellik var onda.

18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt