#18 Bafétimbi Gomis

VrrzXB.jpg

vjjN5r.jpg

Gecmis olsun reys. Umarım tekrar olmaz. :(

Olum oyun bu kendini zorlamasaydı keşke.
İnsan hayatından değerli değil iyi ki bişey olmadı sonradan.

Bafetimbi Gomis’in yapılan kapsamlı nörolojik ve kardiyolojik tetkiklerinin ardından oynaması ile ilgili bir sorun bulunmadığı tespit edildi.

Gununde olmadiginda cekilmiyor.
Buldugu pozisyonlari degerlendirme yuzdesi dusuk.
Oyunun icine fazla dahil olamiyor.
Ceza sahasi golcusu işte.
Ha avrupa futbolundaki forvet yoklugunda gomis bizim icin buyuk bir isimdir.
Yine de tarzini sevmiyorum.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıkçası ben de oyun içinde kaybolup çok gol atan adam yerine oyunu oynatan santraforları severim. Hatta Elmander yerine Burak isteyenlerle o dönem sıkı tartışmalarım olmuştu. Ama Gomis o kadar da oyun içinde kaybolmuyor bence. Evet bir Drogba değil , bir Adebayor değil, Bir Elmander değil bu konuda ama Burak da değil mesela.

Açıkçası ben de oyun içinde kaybolup çok gol atan adam yerine oyunu oynatan santraforları severim. Hatta Elmander yerine Burak isteyenlerle o dönem sıkı tartışmalarım olmuştu. Ama Gomis o kadar da oyun içinde kaybolmuyor bence. Evet bir Drogba değil , bir Adebayor değil, Bir Elmander değil bu konuda ama Burak da değil mesela.
Daha iyisini alabilir miydik bilmiyorum ama.
Daha iyisi gerekiyor.

Bizim kalibremize uygun bir futbolcu sorun tek olması veya muadilinin kendisinin yetersiz versiyonu olması.

Sana güveniyoruz reis gözünü seveyim artık deplasman maçlarında da Gomis gibi oyna lütfen ...

Gununde olmadiginda cekilmiyor.
Buldugu pozisyonlari degerlendirme yuzdesi dusuk.
Oyunun icine fazla dahil olamiyor.
Ceza sahasi golcusu işte.
Ha avrupa futbolundaki forvet yoklugunda gomis bizim icin buyuk bir isimdir.
Yine de tarzini sevmiyorum.

Benim de her zaman ilk tercihim hareketli forvet, takimi oynatan bir forvet, ornek vermek gerekirse: Doumbia, Aboubakar. Ama gecen sezon fransa liginde 20 gol atmis bir Gomis'e burun kivirmak yanlis olur, bu sezon da gayet iyi gidiyor, gelecek sezon yanina rekabete girebilmesi icin senin dedigin tarzda bir forvet kesinlikle alinmali.

Geri
Üst Alt