#18 Bafétimbi Gomis

Penaltıyı kaçırınca moral olarak çok düştü o da oyununa yansıdı güveniyoruz kendisine her türlü

Bafétimbi Gomis@BafGomis

I LOVE MY TEAM
2764.png
1f49b.png
#WEAREGALATASARAY #Hedef21

DYB2Ca7XUAEa4gX.jpg

devam aslan.moralini bozma kaçırdıgında.inşallah fener tadar gollerini.kara king

Kazanmasaydık baya küfür yerdi

Inşallah Kadiköy'de coşar. Galibiyeti getiren golü atarsa formasını alırım artık

Dusunsenize, su adam son dkda galibiyet golunu atip aslan sevincini yaptigini. Of bayragim kalkdi resmen

Ne izlediniz de kötü diyebiliyorsunuz merak ediyorum.
Rakip üzerinde baskı kurmamızi sağladı. Gerek indirdiği gerek tuttugu ve dağıttığı toplarla. Bugün yerinde eren ile oynadığımızi düşünün ben susuyorum.

Penaltı kaçırması kötü maç çıkardığı anlamına gelmez.
Başka da yanlış biseyi yoktu zaten. 1. Kalite ve şuan form olarak dünyada ilk 5 e girecek bi golcü.

XT1033 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kötü değildi ya.2.yarı güzel de bi şut çekti,serkan totoşu kurtardı..hatta gomise 2.yarı cok pas gelmedi.

Bu adam kötü oynasa bile ( Bence kötü falan oynamadı ) sahadaki liderliği takımı ayağa kaldırmak için yaptığı hareketler beni kendine bir kez daha hayran ediyor...

Yalniz bayilmasa bari o macta, Kasimpasada bayildikdan sonra mala baglamisdi iyice o macta devam etmemesi lazimdi ama simdi Eren'de yok.

Geri
Üst Alt