#18 Bafétimbi Gomis

Adamın kalbi attığı gollerden güzel.

GSCimbom Mobile App

Boyle aptalca bir puan hesabinin ne mantigi var allah askina

Takimin iyi olup yalnizca onun ayagina bakmamasi adamin mi sucu

Geçtiğimiz hafta da benim arkadaşın kızı için doğum günü videosu çekti arkadaşa yolladı. Sadece 30 saniyesini almıştır. Ama o 30 saniye insanları çok mutlu etti.

Geçtiğimiz hafta da benim arkadaşın kızı için doğum günü videosu çekti arkadaşa yolladı. Sadece 30 saniyesini almıştır. Ama o 30 saniye insanları çok mutlu etti.
Hayatlarında unutamayacakları bir anı olacaktır.

Böyle görünüşte küçük olan jestlerin inanılmaz manevi değeri olur. Helal olsun adama.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

DZZiHEBXUAAQhKz.jpg:large

Zehirleyecekler adami. Aman saglik kontrolünden gecirin yarin ilk olarak. Mazallah birsey mirsey yapar bu serrolar

Gomis'in kariyerinde şampiyonluk olmaması bizim için altın değerinde çünkü adam başarıya o kadar aç ki kalan haftalarda gücüne güç katacaktır hatta takımı da ateşleyecektir bundan sonra ki süreçte en güvendiğim isim olacak çünkü o kupayı kaldırmak için tüm gücüyle rakipleri yıkıp geçecektir.

acuru ve emreyı abi bellemek klasına yakısmadı doğrusu.

Gomis'in kariyerinde şampiyonluk olmaması bizim için altın değerinde çünkü adam başarıya o kadar aç ki kalan haftalarda gücüne güç katacaktır hatta takımı da ateşleyecektir bundan sonra ki süreçte en güvendiğim isim olacak çünkü o kupayı kaldırmak için tüm gücüyle rakipleri yıkıp geçecektir.

Bunun ekstra bir motivasyon olduğunu düşünüyorum ben de. Rodrigues ve Feghouli'den de bu yönde beklentim var. O ikisi lig şampiyonluğu bir yana daha kupa kazanmamış profesyonel kariyerlerinde. Hücum oyuncularının bu iştahla oynaması bizim avantajımıza olur.

Geri
Üst Alt