#18 Bafétimbi Gomis

Gomis'in en az 10-15 maçını stadyumda izlemişimdir tüm Ligue 1 kariyeri boyunca. Geçen sene Marseille'deyken aslan gibiydi. Kaptanımızdı. Aşırı benimsemişti takımı. Yürekten oynuyordu.

Ama onu besleyen isimlere bakmak lazım. Payet, Thauvin, Lopez, Sanson vs vs. Şimdi ise Tolga, Selçuk, formsuz Belhanda falan. Seviye farkına bakar mısınız?

Yeni bir şehre ve takıma geldi. Afallaması gayet doğal. Yavaş yavaş kendine gelecektir. Güvenin.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sen karı kesmekten maç izlemiyormuşsun demekki statta.

Performansindan bagimsiz bize ücüncü bir forvet lazim.

Bana göre bir takimin en az 3 forveti olmasi lazim. Bir kac sene önce 4-5 forvetimiz varken artik 2 forvetle sezona baslar hale geldik.

Macta 3 veya 4 atarsin sonra o sekilde lavbali bir vurus yapsan birsey demem daha gölün yok sen öyle bir vurus yapmaya hakkin yok hazirlik maci olsa bile

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

net fizik olarak hazır degil.ve hep futbolcu olmayan çöplerle oynadı.tam 2.yarı 2 tane klas adam girdi ,oyun ona döndü,oyundan çıktı.fernando ve belhanda dısında kim pozisyon hazırladı şimdiye kadar gomise?

bi de top gelince çalım deniyo ve gol vuruşlarında fanteziye kacıyo.çünkü kendini bu sekilde göstermek istiyo...iyi olacak ama bi forvet daha lazım.

Bir haftası kaldı hazır olmak için. Lig başlayınca hazır olurum demişti.

ben gomise güveniyorum ama 3.bir forvet almak iyi fikir.kiralık genç uygun bir forvet almalıyız.

Bence golü bi atsa rahatlayacak.

Eren keser maalesef inanılmaz ağır ve fit değil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DGfppOeVoAEnQ1U.jpg

Doğum günü kutlu olsun. Düzeleceğine inanıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mutlu yıllar bafe

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Henüz pek bir numarasını göremedik, umarım ilerde açılır. Feghouli gelse bile hücum gücümüz sınırlı olacak, forvetin 25 civarında atması gerek.

Sana olan beklentileri bosa cıkarma, yeni yasın yeni goller getirsin

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henüz pek bir numarasını göremedik, umarım ilerde açılır. Feghouli gelse bile hücum gücümüz sınırlı olacak, forvetin 25 civarında atması gerek.
Feghouli gelirse ndiaye feghouli belhanda ve gomisten çok yararlanırız hücum olarak bence, umarım iyi seyler olur

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye hazır değil bu adam neyi toparlaması gerekiyor geçen seneden sonra sakatlık mı yaşadı ne olmuş geçen seneki haline de toparlayacak. Kütür kütür gol atmayan adama niye veriyoruz 4m

Ben gomis konusunda nedense rahatım , umarım yanılmam.
Takıma gol,asist dışında faydası olacağını düşünüyorum.Geçecektir bu kaçırmalar

Takım otursun. Gomis de atar gollerini zamanla. Stres panik yapmayın yahu. 2 sene bizde oynasın biraz performans versin 34 yaşında yollarız Arabistan, Çin, Amerika'dan birisine, orada da jübile yapar artık.

Geri
Üst Alt