Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.445
- 4.829
- 1.618
gec artik su alexi kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saclara yazik oldu.Bafetimbi Gomis: "18 numaranın bana şans getirdiğini düşünüyorum. 18 numara müsait olursa giymek isterim."
Bafetimbi Gomis: "Şampiyon olursak ve 20 golden fazla atarsam saçlarımın yarısını keserim."
Hava topu alamiyor dediğin adamin Ac bjk macini izle barisen nası bi adamsın ya çıkıntı olacam diye yırtınıyosun
adamın yalandan pres yapmaktan hücumlarda koşu yapacak hali kalmıyor ne top tutuyor ne bi şey bi tane hava topu alamıyor
bunların üstüne boş kaleye dağa taşa atıyor hala daha penaltı kaçırdığı için bla bla diyorsun bi de messi demişsin ahahahaha
Hava topu alamiyor dediğin adamin Ac bjk macini izle barisen nası bi adamsın ya çıkıntı olacam diye yırtınıyosun
adamın yalandan pres yapmaktan hücumlarda koşu yapacak hali kalmıyor ne top tutuyor ne bi şey bi tane hava topu alamıyor
bunların üstüne boş kaleye dağa taşa atıyor hala daha penaltı kaçırdığı için bla bla diyorsun bi de messi demişsin ahahahaha
bu kadarda abartmayin mac sirasinda penalti kacirinca mac heycandan filan bende sovdum ama okadar yok gitsinmis yok bilmem neymis sanki Gomis gibi iyi bir golcu bacağiz
Deplasmanda iyi top oynayan oyuncumuz mu varki Gomis oynasin, gerektiğinde gayet iyi top tutuyor ,hic degilse gomise giden top duvara carparmis gibi geri donmuyor ,abartmayalim Lutfen ne zaman takim halinde depslanmanda iyi top oynariz ozaman Gomis bu dediklerini yapar ozaman hakli olursunakhisar maçı ve deplasmanlar genelinde yazılmış bir yorum
her maçı 90 dk izliyorum merak etme sen
GSC App
Jackson Martinez Cin'de mahfoldu, Gerek sakatlik gerek sogukkanliligi gittiKendisini çok seviyorum ama kesinlikle bu yaz asyaya gönderilmeye bakılmalı fazla duyurmadan...Ha olmazsa da asla bırakılmamalı...Şöyle ki;
Gomis bize 2.5 milyon bonservis ve 2.5 milyon euro da imza parasıyla geldi...Bizde üstüne de koydu...Şimdi farzı muhal bir çin takımı kendisine 7 milyon euro verirse bunun üstüne de bonuslarla beraber 3.9 milyon euro olan maaşını ekleyelim ki 2 sene daha sözleşmesi var; 14.8 x 5.1 = 75 trilyonluk bir kaynak sağlamış olur ee yaşı da hastalığı da var...Satıp yerine bedavaya Jackson Martinez alınabilir...Hatta yedeğine Vucinic gibi bir başka dünya yıldızı da alınır alternatifli bir rotasyon temin edilir...
Sen de 48 saat sonra cevap veriyorun böyle scout mu olur??? Wayyyyyyyyyyssssssssssssscccccccccccccoooooout mü küllaniyorsün yoksa sen de Hürmetler...Jackson Martinez Cin'de mahfoldu, Gerek sakatlik gerek sogukkanliligi gitti