Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı sıkıntı şu ki gomisi yedek bırakırsan iyice küser, depresyona girer. Garip bir yapısı var. Seneye olmaz diyenler o yüzden diyor. Yoksa biz de isteriz gomisin yanına kaliteli bir adam gelsin beraber takılsinlar ama gomis buna müsait bir görüntü cizmiyor.Tek forvet ile koskoca sezona giren yönetime ve Tudora sövmek lazım asıl.
Koskoca Galatasarayın ikinci forveti yok şaka gibi. Iyi bile gitti Gomis bugüne kadar açıkçası.
sent via GSC
Seni ılımlı olmaya davet ediyorum.
sent via GSC

Gol atıyor
Duvar oluyor
Hücumda top tutup takımı hücuma çıkarıyor
Ver kaç yapıyor
Rakibi bozuyor
Mücadele ediyor
Pres yapıyor
Boş yerlere koşup diğer oyunculara yer açıyor
Araya kaçıyor
daha ne yapıcak adam yanında 1 forvet daha olsa en az 2 kat daha iyi olucaktı oda belli marjinalim ben diye eleştirmeyin şu adamı el insaf ya.

Hışt hışt sakin ol.Seni ılımlı olmaya davet ediyorum.
sent via GSC
Sinirlendirmesin o zaman.
kim marjinal![]()
muslera ve gomisi kim eleştirirse karşısındayım kim olursa olsun

Suarez istiyor arkadaşlar bence. bende isterim Suarez i gomisin yerine ama realiteye dönelim biz en iyisi.Gol atıyor
Duvar oluyor
Hücumda top tutup takımı hücuma çıkarıyor
Ver kaç yapıyor
Rakibi bozuyor
Mücadele ediyor
Pres yapıyor
Boş yerlere koşup diğer oyunculara yer açıyor
Araya kaçıyor
daha ne yapıcak adam yanında 1 forvet daha olsa en az 2 kat daha iyi olucaktı oda belli marjinalim ben diye eleştirmeyin şu adamı el insaf ya.
Hacı sıkıntı şu ki gomisi yedek bırakırsan iyice küser, depresyona girer. Garip bir yapısı var. Seneye olmaz diyenler o yüzden diyor. Yoksa biz de isteriz gomisin yanına kaliteli bir adam gelsin beraber takılsinlar ama gomis buna müsait bir görüntü cizmiyor.Tek forvet ile koskoca sezona giren yönetime ve Tudora sövmek lazım asıl.
Koskoca Galatasarayın ikinci forveti yok şaka gibi. Iyi bile gitti Gomis bugüne kadar açıkçası.
sent via GSC
Daha önce bende söylemiştim Giovinco gibi bir adamla Gomis hem uçar hem uçurturHacı sıkıntı şu ki gomisi yedek bırakırsan iyice küser, depresyona girer. Garip bir yapısı var. Seneye olmaz diyenler o yüzden diyor. Yoksa biz de isteriz gomisin yanına kaliteli bir adam gelsin beraber takılsinlar ama gomis buna müsait bir görüntü cizmiyor.Tek forvet ile koskoca sezona giren yönetime ve Tudora sövmek lazım asıl.
sent via GSC
O yüzden olmaz dediklerini sanmıyorum.
Aga bu adamın üstüne çok yük bindirdik, zaten her maç it gibi koşan bir oyuncu tipi. Buna rağmen yedeği bile yok yani.
Yanında böyle Giovinco tarzı bir herif lazım. 40 gol atar ikisi beraber kafadan bi sezonda.
sent via GSC