#18 Bafétimbi Gomis

Tek forvet ile koskoca sezona giren yönetime ve Tudora sövmek lazım asıl.

Koskoca Galatasarayın ikinci forveti yok şaka gibi. Iyi bile gitti Gomis bugüne kadar açıkçası.

sent via GSC

Biz ne kadar kolay oyuncu harciyoruz yaw? Su yapilan yorumlari okuyunca hayret ediyorum. 28 gol atan bir forveti gelecek sezon sutluyoruz ha? Vay be Allah baska dert vermesin.

DbUaVO6W0AAs7k0.webp

Koskoca Galatasarayın ikinci forveti yok şaka gibi. Iyi bile gitti Gomis bugüne kadar açıkçası.

sent via GSC
Hacı sıkıntı şu ki gomisi yedek bırakırsan iyice küser, depresyona girer. Garip bir yapısı var. Seneye olmaz diyenler o yüzden diyor. Yoksa biz de isteriz gomisin yanına kaliteli bir adam gelsin beraber takılsinlar ama gomis buna müsait bir görüntü cizmiyor.

tabi yeterince rotasyon yapilmamasi unutulmamasi lazim

o yüzden seneye 3 kulvarda oynarsak mutlaka gomisin yerine oynayabilecek rotasyon forvetler alinmasi lazim

yoksa iyice çöker

Halen eleştiri diyor. :asd:

Neyse bu avelle uzun süredir kontak kurmadıydım, büyük bir hataydı tabii ki. Yok say butonu bir kez daha kullanılıyor, teşekkürler GSC.

Gol atıyor
Duvar oluyor
Hücumda top tutup takımı hücuma çıkarıyor
Ver kaç yapıyor
Rakibi bozuyor
Mücadele ediyor
Pres yapıyor
Boş yerlere koşup diğer oyunculara yer açıyor
Araya kaçıyor

daha ne yapıcak adam yanında 1 forvet daha olsa en az 2 kat daha iyi olucaktı oda belli marjinalim ben diye eleştirmeyin şu adamı el insaf ya.

Gol atıyor
Duvar oluyor
Ver kaç yapıyor
Rakibi bozuyor
Mücadele ediyor
Pres yapıyor
Araya kaçıyor

daha ne yapıcak adam yanında 1 forvet daha olsa en az 2 kat daha iyi olucaktı oda belli marjinalim ben diye eleştirmeyin şu adamı el insaf ya.

kim marjinal :cigara:

Maçın başından sonuna kadar pres yapıyor, sen nasıl bir adamsın ya :hat:

Gol atıyor
Duvar oluyor
Ver kaç yapıyor
Rakibi bozuyor
Mücadele ediyor
Pres yapıyor
Araya kaçıyor

Suarez istiyor arkadaşlar bence. bende isterim Suarez i gomisin yerine ama realiteye dönelim biz en iyisi.

Gomis den daha iyisini bulmak imkansız.
Genç Scout Transferi ile şansına birisini bulursak belki işte.

sent via GSC
Hacı sıkıntı şu ki gomisi yedek bırakırsan iyice küser, depresyona girer. Garip bir yapısı var. Seneye olmaz diyenler o yüzden diyor. Yoksa biz de isteriz gomisin yanına kaliteli bir adam gelsin beraber takılsinlar ama gomis buna müsait bir görüntü cizmiyor.

O yüzden olmaz dediklerini sanmıyorum.

Aga bu adamın üstüne çok yük bindirdik, zaten her maç it gibi koşan bir oyuncu tipi. Buna rağmen yedeği bile yok yani.

Yanında böyle Giovinco tarzı bir herif lazım. 40 gol atar ikisi beraber kafadan bi sezonda.

sent via GSC

sent via GSC

O yüzden olmaz dediklerini sanmıyorum.

Aga bu adamın üstüne çok yük bindirdik, zaten her maç it gibi koşan bir oyuncu tipi. Buna rağmen yedeği bile yok yani.

Yanında böyle Giovinco tarzı bir herif lazım. 40 gol atar ikisi beraber kafadan bi sezonda.

sent via GSC
Daha önce bende söylemiştim Giovinco gibi bir adamla Gomis hem uçar hem uçurtur

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezonu erken açtığı için sona doğru yorulmasını normal görüyorum.sakatlık kart sıkıntısı da yaşamadı bi maç hariç. Daha bi adamdan ne isteyecez yahu. Seneye zorlayacak bi yedek alırız olur biter

Performansı düşük son bir kaç haftadır ama adam sezonu hem çok erken açtı
Hem belli bir yaşın üstünde
Hem de sürekli oynadı

Normal yani.

Geri
Üst Alt