#18 Bafétimbi Gomis

1 adet menacer bulunup bu minvalde çin&katar ekiplerine postalayalım.
gol krallarının kralı.
penaltılara fısıldayan adam.

(videonun sonundakine dönerik artık transfer sezonu bitimi)

Kupayı bilerek kaybettirdi. Maaşını sorun ettiği de doğru, Taraftara şirin görünmek istediği de doğru ama bu adamın bir özelliği var çalışmayı hiç bırakmıyor. Tribi bittiği zaman yine çıkıp geçen yılki oyununu oynayabilir. Eğer risk alıp 2-3 maç kulübe de tutarsak hırslanabilir. Penaltı da attırılmasın artık bir zahmed yeter da..

DkEOvozXoAAtpT5.jpg

2gün sonra maça çıkacak adamı yermek mantık dışı sakin olun Gereken kararı olumlu ya da olumsuz vermiştir Fatih hoca onun lafınının üstüne laf yoktur. Satılmazsa sezon boyu yerecekmsiniz adamı

Adam geçen senenin gol kralı kapasitesi belli. İstediği pasları alamıyor. Tek başına hücum yükünü taşıyor, takımda 3 tane forvet var da biz mi bilmiyoruz.

bende aynını diyorum. gomis'i böyle basit seylerden kaybetme değil kazanma derdine girmeliyiz. karakteri bozuk değil ama tüm sezonu yatarakta geçirebilir. o zaman eren mi kurtaracak bizi. zaten kasada para yok, uefa tepemizde.

zam yapma ama kaybetme de. bunu konusarak anlasabilirler diye düşünüyorum.

katar-940x560.jpg

burda çıkılacak merdiven basamağı daha fazla gomis,

çin.jpg

yukarıdaki ülke sıcak geldiyse buranın da popülasyonu yüksek, instagramdan paylaştığın sportif kişiliğine daha fazla kişi bayılacaktır.

İKİSİNİ de DENE - TARAFINI SEÇ !

Gs nin cikarlari icin mecburiyetten savunan veya kalsin diyenleri iyi niyetli olduklarini bilerek aslinda anliyorum

Ama ilkesel olarak da ihanet bu kadar kolay affedilmemeli

Ben gulmesinde filan da degilim , hincali dinlemediniz mi ? Penaltiyi atamadi mi yoksa ATMADI mi dedi

Bunun anlami nedir

kalıp 30 gol atsa sosyal medyadan 7/24 yağ çekse bile benim için sadece parasını alıp gol atmak zorunda olan bi elemandır bu saatten sonra. attığı gole galatasarayım attığı için sevineceğim bu attığı için değil.

Geri
Üst Alt