#18 Bafétimbi Gomis

Gomis hep boyleydi bir gunde degismedi ya adam. Idare edeceksin abicim biraz sisereceksin bu adam takimin en iyi oyuncusu. Ligler basladi artik bu saatten sonra ne yapilabilir.

Unutmayin beterin beteride var bkz Negredonun 4m luk kontrati. Herseyi gectim twitterdan futbolculara kufur etmenin ne faydasi var. Ayip be herif bi cuval dolu gol atmis.

gomis in paragozlugune bir sey denmedi aslinda , yani idare edildi zaten , o donemde boyle yorumlar filan yoktu , kupa gittigi icin de degildi ,cunku tek kotu oynayan gomis degildi

ama gomis in kendi yarattigi sorun sebebiyle , kendisine 120 dk + penaltilarda guvenen hocasini ve takimi laubali hareketlerle kupanin kaybedilmesine sebep olmasini kimse hazmetmedi , sebep bu

bir de uzerine gulup sahanin ortasinda isi iyice gerince tepkiler 10 kat artti

Ben olsam gomis le uzlasirim , oynatir suyuna giderim , ilk gelen kupada ise fotografa sokmam "kaybettirdigin kupaya say , senin yuzunden onca insan kupa kaldiramadi , simdi de sen kenarda dur" derim

hem istifade etmis ,hem de gunu gelince bedelini odetmis olurum

are_you_a_criminal_mastermind_featured_large.jpg

Bu hayinin hala kulupte olmasi Galatasaray sevdalilarina edilen okkali bir kufurdur. Sozlesmesini feshetmek bu kadad zor olmamali.

Hesabina 8 milyon euro yatirilirsa , verilen bonservis ve imza parasi da yakilarak fesh edilebilir

Zor olup olmadigi bu bilgiye gore yorumlanabilir

Bu hayinin hala kulupte olmasi Galatasaray sevdalilarina edilen okkali bir kufurdur. Sozlesmesini feshetmek bu kadad zor olmamali.

Ne feshedicez bonservisi getirsin çektirsin diğer türlü 1 sezon yedek kulübesinde otursun hatta A2 takıma yollayalım iyice aklı başına gelsin.

Ne feshedicez bonservisi getirsin çektirsin diğer türlü 1 sezon yedek kulübesinde otursun hatta A2 takıma yollayalım iyice aklı başına gelsin.
A2ye gonderirsek orada genc dimagları zehirler. En iyisi spor salonunda dambıl indirip kaldirmaya devam etsin. Baska bir ise yaradigi yok zati.

Hem para istiyorsun, hem de istediğin parayı veren takımlara gitmiyorsun. Napalım birader biz senle ?

Zam falan istemiyor kolpa haberler.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "Gomis'te özür konusu söz konusu değil. Hepimiz profesyoneliz. Profesyonelce isteklerimiz oluyor. Olmadığı zaman başkaları cezalandırılmamalı. Gomis'in yönetimden bir talebi oldu. Galatasaray'ın durumu ve UEFA'nın kriterleri çok açık. Dolayısıyla olumsuz yanıt aldı."

Fatih hoca'nin yalan söyledigini mi iddia ediyorsun

Fatih Terim: "Gomis'te özür konusu söz konusu değil. Hepimiz profesyoneliz. Profesyonelce isteklerimiz oluyor. Olmadığı zaman başkaları cezalandırılmamalı. Gomis'in yönetimden bir talebi oldu. Galatasaray'ın durumu ve UEFA'nın kriterleri çok açık. Dolayısıyla olumsuz yanıt aldı."

Fatih hoca'nin yalan söyledigini mi iddia ediyorsun
Bu gazete haberi degilmi ?

Taraftarin tepki göstermesi cok normal bir durum,zam isteyeceksin istegin karsilanmayacak ve cikacagin ilk resmi macta trip atacaksin kosmayacaksin üstüne birde penalti kaciracaksin

Hadi bunlar futbol da olur formsuzdur veya gününde degildir diyelim ama penalti'nin ardindan kahkaha atmasi yaptiklarindan keyif almasi utanc verici

Zam falan istemiyor kolpa haberler.

Yiğit; biraz bilgi sahibi ol ,sonra fikir sahibi ol. Bak abin olarak diyorum bunu sana, araştır bir şeyleri sonra ölümüne savun ki bu duruma düşme. Hayat ayrıntılarda , sen bunu başka şeylerde de yapıyorsan vay senin haline . Fatih Hoca kendi açıkladı güzel kardeşim

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bosuna kendinizi yoruyorsunuz, bu yönetim böylesi agar sözlesmesi olan bir oyuncuyu gönderip, yerine iyi bir opsiyon olacak baska bir oyuncuyu alamaz. Bugüne kadar ne yazik ki böyle bir izlenim vermedi mevcut yönetim.

Geri
Üst Alt