#18 Bafétimbi Gomis

hocaya trip atmanin cezasini arabistana surulerek odeyen biri

çok ucuza sattık bu adamı yav.

neden derseniz; al-hilal taraftarlarının sosyal medyada acayip ilgisi vardı gomise. klüb twitter adresi gomis ile ilgili haberlerinde bayağı rt alıyordu ciddi şaşırmıştım bu kadar taraftarlarının olduğu bilmiyodum. havaalanındada bizimkisi kadar yüksek ilgili bir karşılama oldu.

özetede baktım stadda full baya koreografide baya sağlam. arap liginin böyle dolu tribünlere karşı oynandığını bilmiyodum. kısacası ucuza gitti gomis daha yükseğe gitmesi lazımdı.

Yanına forvet alınması gerekirken gönderdiler forvetsiz kaldık. Gomisi hain ilan edenler nerede mutlu musunuz ?

ulan geri zekali yönetim, biz satma niyetinde degildik, onlar alma niyetindeydi, sen bu durumda tok saticisin, 6mi dedi yok yetmez diyeceksin 8mi cikti olmaz bizim icin cok degerli diyeceksin sonra soracaklar peki kac sana uyar 12 diyeceksin bi kac gün onlar düsünecek tamam gomise bizim taraftarlarda cok ilgili verelim size 10 bitsin bu is. al hayrini gör, bu sekilde yürütecektin beceriksizler!!!!

Yanına forvet alınması gerekirken gönderdiler forvetsiz kaldık. Gomisi hain ilan edenler nerede mutlu musunuz ?
lan ne haini adama dursun manyagi söz vermis asli varsa sen gollerini at senin sözlesmende iyilestirme yapacagiz yeterki sen performansin üst seviye olsun demis bonus prim vesayre, elbetde adam sonra sorar noldu benim durumum verilen sözler diye??

Konu zam degil. Konu sezon sonunda araplardan aldigi gercekten ucuk teklif

Yani gomis 3,35 i 4,5 yapsan da kalmayacakti cunku bir arap kulubu cikti geldi dedi ki al sana 9 milyon

Biz de forvetimizden memnunuz tutacagiz diyip takimin geri kalanini hice sayip sana 9 degil ama 7 verelim diyemezdik

Bazi ayriliklar kacinilmazdir . Bugun arap kulubunde iken de bir amerikan ekibi 9 aliyorsun ama biz 14 dusunduk ne dersin dese , arabistan gol krali da olsa ceker gider amerikaya

Mesele bu kadar basit , paran kadar konusursun , paran kadar onemlisindir oyuncunun gozunde

geldiginde tek forvet icin yetersiz oldugunu düşünmüştüm. 30 gol atarak beni utandırdı ve beklentilerin çok çok üzerine cikti. dünkü maçta olsaydi kesinlikle, en azından bu farkla, yenilmezdik. lakin CL ve iyi futbol icin bu da yetersiz idi. ama eren varken, gomis Ibra gözüküyor gözümde.

Bu şahsı hala savunuyor olmanıza şaşırıyorum.Dün oyunda olsa sonuç farklı mı olacaktı sanıyorsunuz.

TT

Gitti artık adam konuşmanın bir anlamı yok O günlerde sövmeseydiniz. Yermeseydiniz 6 ya değil de 10 a giderdi. Tok satıcı rolünü uygulamadığın içinhem düşük miktara gitti hem de yerine 2 adam almamız gerekirken hiçbir adam almadık

Konu zam degil. Konu sezon sonunda araplardan aldigi gercekten ucuk teklif

Yani gomis 3,35 i 4,5 yapsan da kalmayacakti cunku bir arap kulubu cikti geldi dedi ki al sana 9 milyon

Biz de forvetimizden memnunuz tutacagiz diyip takimin geri kalanini hice sayip sana 9 degil ama 7 verelim diyemezdik

Bazi ayriliklar kacinilmazdir . Bugun arap kulubunde iken de bir amerikan ekibi 9 aliyorsun ama biz 14 dusunduk ne dersin dese , arabistan gol krali da olsa ceker gider amerikaya

Mesele bu kadar basit , paran kadar konusursun , paran kadar onemlisindir oyuncunun gozunde
sinan kardesim yorumlarini hep takip ediyorum, fazla iyi niyetlisin, anlamadigin birsey var onlar isterse 20 milyon € teklif etsinler gomise yillik, hersey bize bakar bu adam bizim sözlesmeli futbolcumuzmu? gomis o sözlesmede bukadar yil oynayip bu parayi kabul ediyorum dedimi? haaa imzayi attiysan is bitti, istersen git FIFAya bana fazla para vermiyorlar de, yapacak birseyin yok imzayi atdiysan afedersin s.. s.. oynicaksin, ha oynamiyomusun, cezalandiracaksin!!!!

Geri
Üst Alt