- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet o arap messi21 numara onar abrurrahman mı?
öyle kendini kandir göztepe macini girdikten sonra bi izlesene, yaptigi baski bile eren kazmasindan cok daha efektifdi!gomis bize katkı sağlayamazdı bu sene
lan ne haini adama dursun manyagi söz vermis asli varsa sen gollerini at senin sözlesmende iyilestirme yapacagiz yeterki sen performansin üst seviye olsun demis bonus prim vesayre, elbetde adam sonra sorar noldu benim durumum verilen sözler diye??Yanına forvet alınması gerekirken gönderdiler forvetsiz kaldık. Gomisi hain ilan edenler nerede mutlu musunuz ?
sinan kardesim yorumlarini hep takip ediyorum, fazla iyi niyetlisin, anlamadigin birsey var onlar isterse 20 milyon € teklif etsinler gomise yillik, hersey bize bakar bu adam bizim sözlesmeli futbolcumuzmu? gomis o sözlesmede bukadar yil oynayip bu parayi kabul ediyorum dedimi? haaa imzayi attiysan is bitti, istersen git FIFAya bana fazla para vermiyorlar de, yapacak birseyin yok imzayi atdiysan afedersin s.. s.. oynicaksin, ha oynamiyomusun, cezalandiracaksin!!!!Konu zam degil. Konu sezon sonunda araplardan aldigi gercekten ucuk teklif
Yani gomis 3,35 i 4,5 yapsan da kalmayacakti cunku bir arap kulubu cikti geldi dedi ki al sana 9 milyon
Biz de forvetimizden memnunuz tutacagiz diyip takimin geri kalanini hice sayip sana 9 degil ama 7 verelim diyemezdik
Bazi ayriliklar kacinilmazdir . Bugun arap kulubunde iken de bir amerikan ekibi 9 aliyorsun ama biz 14 dusunduk ne dersin dese , arabistan gol krali da olsa ceker gider amerikaya
Mesele bu kadar basit , paran kadar konusursun , paran kadar onemlisindir oyuncunun gozunde