#18 Bafétimbi Gomis

lig için yeterli
seneye zaten avrupada yokuz
güzel bi şampiyonlukla emekli olur umarım

Bizim taraftar Gomis gittiğinden beri santrafor gömüyor. O zamandan beri nasıl alıştıysa gömmeye, Gomis döndü şimdi de onu gömüyor. Bu takım 4 senedir göbekten hücum edemiyor babalar, santraforlar ne yapsın? 37 yaşındaki adamı ağır diye de eleştirmeyin bi zahmet, aksi durum tabiata aykırı keza :)

Yorgun aslan. Ikili oyunlarda ilk baslarda istedigini yapiyor fakat sonunu getiremiyor. Sanki artik gücü/kondisyonu yetmiyor gibi..

Bi kere daha yatir be aslanim

Aynen bu da diger opsiyondu ama Gomis'te eskisi kadar cabuk degil yerdeki Eric kalkip kapatabilirdi bir de ayakta kaliyor Alaba bizimkiler fgibi kayip durmuyorlar :) Neyse, gecti gitti. Erken gol ile farkli bir senaryoda olabilirdi. Sonucta, 1-0'i bulduk ve buna ragmen kaybettik o yuzden beni Kerem'in sut cekmemesi kadar uzmuyor. Asil uzen, Cica.. Bu maliyetlere su pozisyon bilgisizligi uzuntu verici.

çok bitik.

Yeni sezonda 1,7M vereceğiz Gomise, bu haline verilmez o para

Aynen bu da diger opsiyondu ama Gomis'te eskisi kadar cabuk degil yerdeki Eric kalkip kapatabilirdi bir de ayakta kaliyor Alaba bizimkiler fgibi kayip durmuyorlar :) Neyse, gecti gitti. Erken gol ile farkli bir senaryoda olabilirdi. Sonucta, 1-0'i bulduk ve buna ragmen kaybettik o yuzden beni Kerem'in sut cekmemesi kadar uzmuyor. Asil uzen, Cica.. Bu maliyetlere su pozisyon bilgisizligi uzuntu verici.
Mac icin yorum yapamiycam .Totem ugruna izleyemedim malesef.

Umarım seneye forvet hattımız yalnızca Gomis ve Mostafa'dan ibaret olmaz

Bize net iyi bir golcü lazım

O pozisyonda zor ama biraz sakin kalip topukla vs kereme birakabilse muazzam olurdu. Ilk mactada kerem cezasahasina topla girdiginde benzer bi sekilde feguliye birakabilirdi belki. Gerci mevzu one gecmekte degilmis onuda gorduk.
Oyle olsaydi boyle olsaydi diyip duruyorum mac sonundan beride giden gitti iste

golü kaçırması üzücü idi fakat iyi yatırdı. gomisin en sevdiğim özelliklerinden.

ama işte fiziği artık sonunu getirmesine müsade etmiyor.

Geri
Üst Alt