#18 Bafétimbi Gomis

Kafa topu yok top tutma yok bitiricilik desen eser Kalmamış. Ben bu herifin kafayla attığı gol hatırlıyorum tüm kariyeri boyunca saçları bozulmasın diye çok zorlamıyor. Ayrica bizim salak taraftarin her zaman ki gibi salakca gazlamalari sonucu alındı.
Top tutma mı yok orta sahada kaç kez top alıp sağa sola dağıttı.

Bi önceki döneminde bizde 2 kafa golü var ayrıca

Ulan vursana Allah ne verdiyse kaleciyi sokarsin topla birlikte kaleye o kalcan sayesinde
iki saat duzeltiyosun yarim metrekare alanda topu surmeye çalışıyosun.

Gomis bitmiş.

Adam tamamını tüketmiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamamen sıçtı batırdı bunu ve babeli oynatmak akıl tutulması

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dayı sen insanı sinir stressten felç bırakırsın yav.

İlk geldiği dönemdeki hazırlık dönemindeki sürecine benzer bir süreç yaşıyor. Net 3 golü vardı bugün.

Ben kampla seneye katkı vereceğini düşünüyorum, hala bir çok iyi yönü var, fiziksel geçişlerde toparlayabilir.

Zaten bu maaşla başka takıma gitmez, seneye rotasyona uygun fiziksel yükleme yapılmalı.

çok net 2 golü harcadı bugün.

Mümkünse 11 başlamasın bu herif ya, son 25 dk falan girsin oyuna

Gitsin diyorsunuzda bu yasta kimse almaz bunu. Seneye yedek olarak is görebilir, tabi sorun cikarmazsa. Ama kendisini önümüzdeki sezon icin as forvet olarak düsünmek cok büyük bir hata olur.

Cogu arkadaşın yazdigi kadar kotu oynadigini düşünmüyorum, bence fena oynamadı. Mostofa'dan daha iyi forvet; Mostofa satılıp baska bir forvet alınırsa, Gomis o forvetin yedeği olur seneye. Mostafa hiçbir zaman Gemis'in iyi olduğu zamanlardaki düzeyine ulaşamaz.

En başından dediğim gibi; elimizde yarım yamalak 3-4 forvet oyuncusu vardı; yaşından dolayı bir yarım adam daha aldık. Yarım sezonluğuna gelmesine laf etmezdim; o şartla gelmeyi kabul etmiyorsa da hiç bulaşmasak daha iyi idi...1.750 m maliyeti olacak gelecek sezon...

Elalem bunun 1/5 i riskle Boupendza-Muleka filan buluyor; Sörloth' u neredeyse bedavaya kiralayıp satın alma opsiyonunu 11 milyona pazarlıyor, vs vs vs...

Son düzenleme:
En başından dediğim gibi; elimizde yarım yamalak 3-4 forvet oyuncusu vardı; yaşından dolayı bir yarım adam daha aldık. Yarım sezonluğuna gelmesine laf etmezdim; o şartla gelmeyi kabul etmiyorsa da hiç bulaşmasak daha iyi idi...1.750 m maliyeti olacak gelecek sezon...

Elalem bunun 1/5 i riskle Boupendza-Muleka filan buluyor; Sörloth' u neredeyse bedavaya kiralayıp satın alma opsiyonunu 11 milyona pazarlıyor, vs vs vs...
neden bu kadar uzun uzuna yazdin ki reis, direkt biz geri zekali miyiz yazaydin ya?

Geri
Üst Alt