#18 Bafétimbi Gomis

Gerçekten burada bu adamı yerin dibine sokanlar vardı. Seferovic i keseceğini söylemiştim hava toplarını alıyor duvar oluyor çapraz koşu yapıyor biraz daha kaleye dönük topu alıp şut çekmesi gerekiyor .

Sanırım geçen seneye göre fazla fark yok.Ama takım iyi olunca daha daha faydalı oluyor.
Gerçekten tek başına fizik olarak çok iyi kaplıyor bölgesini..rakiple iyi boğuşuyor..top saklıyor falan..
İcardi daha farklı tarzda bir oyuncu..İnşallah icardi oynadığında gomis o özelliklerini aramayız.

Ben hala icardininde sırtı dönük oyununun iyi olduğunu düşünüyorum.Pas bağlantılarında kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.yani tek özelliğinin ceza sahasında çok iyi bir biririci olması ne onu interde uzun süre üst düzey oynatmayı sağlar nede psg gibi bir takımın 50 milyon vermesini sağlar.ben icardinin bu kadar az özelliğinin olduğunu düşünmüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen seneye göre daha diri, daha güçlü. Bu yaştaki bir adam için bu kadar mücadele etmek ve oyunun içinde kalmak büyük iş.

Sanırım geçen seneye göre fazla fark yok.Ama takım iyi olunca daha daha faydalı oluyor.
Gerçekten tek başına fizik olarak çok iyi kaplıyor bölgesini..rakiple iyi boğuşuyor..top saklıyor falan..
İcardi daha farklı tarzda bir oyuncu..İnşallah icardi oynadığında gomis o özelliklerini aramayız.

Ben hala icardininde sırtı dönük oyununun iyi olduğunu düşünüyorum.Pas bağlantılarında kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.yani tek özelliğinin ceza sahasında çok iyi bir biririci olması ne onu interde uzun süre üst düzey oynatmayı sağlar nede psg gibi bir takımın 50 milyon vermesini sağlar.ben icardinin bu kadar az özelliğinin olduğunu düşünmüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gece sene Arabistan'dan gelip oynamisti, bu sene takımla birlikte kamp gecirdi.

15 dklık gücünü 60 dkya çıkardı. Icardi golleri dizmeye hemen başlamazsa formayı zor alır

Okan hocanın forvet performansları her zaman iyi olmuştur Gomis açıldı Seferovic de açılacak Icardi de bambaşka hale gelecek şu an için Gomis daha da güçlenerek 11 devam eder ne zaman formayı kaptıracağını kendi belirler.

Geçen seneye göre daha diri, daha güçlü. Bu yaştaki bir adam için bu kadar mücadele etmek ve oyunun içinde kalmak büyük iş.

Bu arada hakkini verelim gecen sezon sonuna dogru soz vermisti. Sozunu cok net tuttu. Ilerleyen haftalarda dusus olabilir yasi geregi ancak buyuk katki verecektir yine de.

Yaşlı adamlar fiziksel olarak iyi noktaya belirli süre sonra gelirler, kamp sürecinde değil.

Maaşından çıkılamayacağı için Gomis'in bu sene doğru şekilde kullanılması lazım, ölüsü bile yedekten girip 10 golü zorlar.
Kaldı 6 ✅

Büyük saygı duyuyorum bu adama. Bu yaşta bu mücadele,helal olsun devam aslanım.

Rakibi ablukaya alip cikarmadigimiz maclarda yasinin dezavantajini hic yasamayiz. Adam tepeden tirnaga santrafor.

Geri
Üst Alt