- 23 Aralık 2008
- 59.863
- 57.335
- 4.858
Geçen yıl yaptığı katkıların kıymetini yeni anlıyoruz.
Afrika kupası olmasa bakambu'da benzer performansı verebilirdi.
Afrika kupası olmasa bakambu'da benzer performansı verebilirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw 38 yasina gelmis hala egolular. Ne var yani yedek oturunca
Yeni olması gereken sportif direktörümüz mü demek istedin Sevgili Can
yok - yukarda tivit paylaşılmış.Yeni olması gereken sportif direktörümüz mü demek istedin Sevgili Can![]()
İstesen devreye girer.Bugüne kadar bize faydasından başka birşeyi dokunmadı ki.Gel dedin geldi git dedin gitti,şampiyon yaptı.Paylaşımları hep onore üstüne.Daha ne olsun ki.yok - yukarda tivit paylaşılmış.
salom çiçeği gibi saç modelini görünce eğlenceli geldi.
Khephren Thuram ya da Fofana için aracı yapalım ama...
para muhabbeti yaptı arada ... orda hoş olmadıİstesen devreye girer.Bugüne kadar bize faydasından başka birşeyi dokunmadı ki.Gel dedin geldi git dedin gitti,şampiyon yaptı.Paylaşımları hep onore üstüne.Daha ne olsun ki.
Para muhabbeti şöyle oldu:Belhanda 4 Feghouli 4 benden onlar kadar almak istiyorum şampiyon yaptım dedi.hatırlasana yapmayız dediler ondan gitti.Ben şampiyon yaptım 29 gol attım dedi.Haksız mı?Sen olsan yapmazmıydın?E sonunda Allahın sopası yok oparayı vermedin 20 milyondan fazla verdin.başarıda gelmedi.O sene 29 gol atmış ertesi sene belkide 35 gol atacaktı.para muhabbeti yaptı arada ... orda hoş olmadı
ama kullanırsın niye kullanmayacan. Egzotik tipler hep iyidir PR da.