#18 Bafétimbi Gomis

Pahalıya geldi ama senede ortalama 20 gol atan bir forvete ihtiyacımız vardı o açığı kapatacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sosyal medyadaki taraftarlar bir işe yaramış
a12045fb93c78051e50d801a675c51a6.png

32 yaşında
senelik 4.5 milyon euro maaş , kalp hastası,
asist özelliği olmayan,
ağır,
vasat bir oyuncu.

Sene içinde vücudu kendi kendini yenileyemecegi için bol bol tedavi amaçlı gezmeye kaçar.

Geçmiş olsun.

Edit: GALATASARAY forvetine beyni olan herhangi bir forvet koysanız sezon başı 15 gol atar.
Eren gibi 3-4 maç üstüste gol atınca bu mesaji alintilamayin.

Sürün yağlı surat!

Son düzenleme:
Galatasaray SK@GalatasaraySK
Katılımınız için teşekkürler büyük Galatasaray taraftarı! #AskGomis

DDfiZEMWAAANPz5.jpg

Bafetimbi Gomis: "18 numaranın bana şans getirdiğini düşünüyorum. 18 numara müsait olursa giymek isterim."
Bafetimbi Gomis: "Şampiyon olursak ve 20 golden fazla atarsam saçlarımın yarısını keserim."

Bafetimbi Gomis: "18 numaranın bana şans getirdiğini düşünüyorum. 18 numara müsait olursa giymek isterim."
Bafetimbi Gomis: "Şampiyon olursak ve 20 golden fazla atarsam saçlarımın yarısını keserim."
O zaman yeni saç tipin hayırlı olsun gomis. Sakatlık olmazsa 25 civarı rahat atar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forma yakismis aslan'a.

Yalniz forma gercekten cok güzel yakismis.

Maç forması şortu tozluğuyla birlikte daha da güzel duracaktır üzerinde. ?

Galatasaray'ın en flaş transferlerinden biri olan Bafetimbi Gomis'in havalimanında gözlüğü kaybolmuştu. Yıldız isim, kaybolan gözlüğü ile ilgili soru sorulması üzerine, "Gözlüğümü aldım. Kırılmamış" dedi.

Gomis'e kaybolan gozluğu sorulursa...

Bafétimbi Gomis‏ @BafGomis
Happy to join the family of Galatasaray. Thank you for this warm welcome. ??❤️?@GalatasaraySK

DDf1og6XkAA2Fsb.jpg:large

Geri
Üst Alt