#18 Bafétimbi Gomis

DUK38VOX0AAGcI7.jpg:large

Hesap fake

1729
bir müddet parasını alamadığı doğru ancak bundan ötürü oynamadığı haberi yalandır. sakatlığı devam etmektedir.
24 Ocak 2018 13:53 · quakerboy

O zaman bizi kekliyorlar demek.

Parasını alamadıysa parasını vereceksin arkadaş. Sözleşme yaparken her şey güzel. Mamafih haberin doğru olduğuna zerre kadar inanmıyorum. Kayseride Kayseriye çakınca Fb ve Bjk nin içinde patladı kuyrukları tutuştu kanımca bütün mesele bu.

Son düzenleme:
adam kupa macına cıkıyor da sonradan mı kafasına dank ediyor parasını alamadıgı

sadece kötü bir tesadüf oldu sakatlıgının bu sürece denk gelmesi.

öyle umuyorum.

Albayrağın açıklamaları olayı doğrular gibi doğruysa gomise hiç yakışmadı bu , inşallah doğru değildir. Yukarıda ki twitleri görünce bi sevinir olucaktım ama fake hesap paylamış.

Albayrağın açıklamaları olayı doğrular gibi doğruysa gomise hiç yakışmadı bu , inşallah doğru değildir. Yukarıda ki twitleri görünce bi sevinir olucaktım ama fake hesap paylamış.

yahu alacagı olabilir bu normal,ama adam sakat.adamın sakatlıgını bahane edip yalan haber yaptılar.hala mı kavrayamadınız

beşiktaşı icraya veren abobubakar,adriano kousulmuyo ama gomisin sakatlıgı bahane edilip konusulyo.hepsi onun bunun cocugu

bafetimbi gomis'in parasını almadığı için oynamadığı haber kurgusunun kaynağı galatasaray eski yönetim kurulundan olan ve pek sevilmeyen bir arkadaştır.
24 Ocak 2018 13:56 · quakerboy​

Son düzenleme:
gomis çıkıp açıklama yapsın konuda kapansın. açıklama yapmadıkça sorun daha fazla büyür ve olay gerçekmiş gibi kabul edilir. bu da gomisin bizdeki kariyerine zarar verir

3 aylik alacagi var ama istemek icin Dursun'un gitmesini beklemis.Su capsiz Dursun bile kendine kalemsor bulmus helal olsun!:yenieek:

Gerçekten böyle bir şey varsa Terim bu tarz hareketleri pek sevmez para ödenir halledilir antrenmana maça çıkmamak doğru değil.

gomis çıkıp açıklama yapsın konuda kapansın. açıklama yapmadıkça sorun daha fazla büyür ve olay gerçekmiş gibi kabul edilir. bu da gomisin bizdeki kariyerine zarar verir
gecen bucaspor maçında son dkya kadar,pardon sakatlanana kadar koşup oynadı ya.daha neyini yalanlasın?haber cıktıgı an konu kapanmıstır...

Haberlere hala inanmıyorum inanmayacagım. Gomis öyle biri degil

Geri
Üst Alt