#18 Bafétimbi Gomis

Gomis aman dikkat etsin kendisine.
Şampiyonluk gelecek ise bununla gelir ancak...

Kaçırdığı net posisyonlarda oran olarak çok çok düşük.
gomis basaksehirin 5 şutta 5 gol attıgı maçta rodrigues oyuna girdikten sonra 1-2 pozisyon kaçırmıstı atabileceği.gol kaçırsa dahi hırsı daha da artıyo.Allah yolunu acık etsin sampiyonluk yolunda...

Son düzenleme:
gomis hiç zaman klas bir golcü olmadı zaten..
en iyi yaptığı iş topa çok iyi abanmak..
sinan gümüşteki vuruş kalitesi gomiste yok..
seviyoruz ediyoruz orası ayrı ama büyük golcü oğğğ süper filan uçmamak lazım..

Atması lazımdı onu ama abartmamak lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dalga mı geçiyosunuz lan siz ? Son 1 aydır isteksizmiş hahaahah o maçları izlemediğinize eminim. Adam Osmanlı maçında 10dkda gol atmak için kıçını yırttı ve attı. Kıytırık kupa maçında 1 gol kaçırdı diye 1 aydır oynamıyormuş, parası yatmamış yazık.

Ulan şu forumu bi temizleyin yine it köpek kuş dolmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ciddiyetsiz . Onun disinda canimiz cigerimiz

osmanli macinda da bir tane atti ama 2-3 tane de kacirdi

ostersund macinda sinan a asiri yuklenildi ama orada da gomis cok net kacirdi

bugun yine 3 kisi bosken kacirdi . Pozisyona girmesi guzel ama dedigim gibi , yuzundeki ifade ciddiyetsizlik ifadesi , "tabi ki atmak isterim ama olmazsa da olmaz amann" seklinde bir ifade

sinan kendine baksa çalışsa çok rahat gomis'i yedek bırakır. açıkçası beğenmedim . gücü ve topa abanmasıyla iş yapıyor .

Gomis in en buyuk sorunu , pasor bir forvet degil , bu yuzden capraza da kacsa , durumu zor da olsa vuruyor

hic bir golcu bu durumda cok yuksek yuzde yakalayamaz . Bazi durumlarda top cikarmasi , dinlendirmesi bekletmesi de lazim

mesela karce nin cikardigi bir top vardi osmanli macinda , onda dogruyu yapti , kaleci inanilmaz cikardi ama dogruydu

fakat bugunku vurus cok net vurus isteyen bir aciydi ve ortaya kafasini kaldirip baksa zaten eksik yakalamistik

o yuzden de ciddiyetsizlik degil belki ama pasor oyun gorusu yok

İyi gün taraftarımız yine eleştirmeyi başlamış. Gomis Galatasaraya bu sezon en çok katkı vermiş oyuncudur. Gidin ötede oynayın.

Bütün şutlardan bahsetmedim dikkat edersen, net kelimesinin altını da bu yüzden çizdim. Vurgu yapmak istediğim asıl yer sezon başı hali ile şimdiki durumu. Sen söyle aynı mı peki?
Takımdaki herkesi eleştirmeye hakkımız var çünkü kimse hakettiği ücreti almıyor.(Fernandoyu hariç tutuyorum)

Adamlar 4 aydır maaş almamış, senin dediğin lafa bak. :)

Yorumları okurken:
Oku
Oku
Oku
Sinan bilgin ( pass)
Okumaya devam

Bunun dışında, para ile ilgili söylenen şeyler hoş değil, adam profesyonel ve çok çok hırslı bir karakter.
Öte yandan ne olursa olsun babasının hayrına oynamıyor bu takımda, herkesi metin Oktay gibi düşünemeyiz
İşini yapıyor parasını almak hakkı
Burada para muhabbeti çevirerek fanatik gibi gazete müsveddelerine çanak tutmayın
Ben form düşüklüğünü biraz da bu haberlere bağlıyorum, biraz da yedekten oyuna girişine

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eleştirenler 4 ay değil 4 gün maaşları gecikse yeni iş bakmaya başlarlar

yav adam belki taksitle ev eşyasına girdi..
nerden biliosunuz ?
4 ay parası yatmazsa napacak bu adam?

yav adam belki taksitle ev eşyasına girdi..
nerden biliosunuz ?
4 ay parası yatmazsa napacak bu adam?
4 ay parası yatmadi ve bu süre zarfında işini çokta güzel yaptı işte..
neyi uzatiyonuz hala kapatin şu konuyu, kendisi de belirtti zaten yeterince olayi..

He yav bir maç gol atamadı gerçekten baya kötü ha para da istedi zaten bu çöp bize modern bir 9 numara lazım 10'unu aldığımız gibi onu da alırız yakında sonra oynarız modern modern

Geri
Üst Alt