#18 Bafétimbi Gomis

Hic sasirmadim . Bu adam basindan beri boyleydi , ostersund macinda kacirdigi kafadaki yuz ifadesi neyse bugun de ayni

yaşlı herif

yavaş yavaş performansı düşecek

bunu en çok gol attığı haftalarda da söyledim

iyi 1 santrafor almadılar göreceğiz bakalım nolacak

kaldırabilecek mi 34 haftayı

şimdiden dökülmeye başladı

Sende de 3 , 4 maçtır bir değişiklik var ya hayırlısı. Belhanda gibi takmamaya , Burak gibi ofsayt krallığına soyundun. Evde gelip atıyorsun tamam ama çoğu deplasmanda yoksun Gomis . Feghuli bu maçta kendini yırttı mesela ki bu adama gamsız diyoruz neyse...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nerede Konya deplasmanında orta sahadan topu alıp yırta yırta ceza sahasına kadar süren ve penaltıyı alan adam, nerede bugünkü umursamaz adam. Yüz ifadesi bile oynamak istemediğini, mutsuz olduğunu belli ediyor.

Ha bir de o krampon neydi ya rezillik . Beyfendinin 2 dakika keyfini bekledik. Hani bir telaş bir acele yok adam rahat oh ayakkabısını da giydi kıçını sallaya sallaya ceza alanına girdi. Hayır paran verilmiyorsa , hocayı sevmiyorsan ya da başka sorunun varsa söyle. Yazık bu takıma da . Hoca böyle yaparsa cemaat ne yapar

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım çok kötüydü ve Gomis de öyleydi. Şimdilik bir şey demek istemiyorum ama konsantre olmalı... Biz dağınık Gomis i bilmiyoruz, her an oyunun içinde olan Gomis i biliyoruz.

İnşallah haftaya ve sonraki haftalarda böyle olmaz.

Sonradan giren Eren Gomis'ten fazla çaba gösterdi. Hayal kırıklığına uğradım bugün. 2-0 dan sonra topu hiç ileriye taşıyamadık ama bastırdığımız son 10-15 dk da çok silikti. Umarım bu performansı bu maçla sınırlı kalır. Çok ihtiyacımız var iyi oynamasına.

Cidden hiçbir şey yapmadı ve yapmaya da yeltenmedi. Nedir bu isteksizlik?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Verin şunun maaşınıda defolup gitsin.
Bir forvet O golü atmayacakta hangi golü atacak.İstersen 50 tane gol at ama böyle basit ve önemli anlarda gol atamadıktan sonra bir işe yaramazsın..
İllla toplara abanarak vuracak.
Yavaşça temiz bir şekilde köşeye bıraksana kağnı.

Ofsayt dusmesine birsey demiyorum, Donk ile Tolga uzun pas aticam diye 10 dakika ayaginda top tutuyor, adam 4 kere ofsayta dusup geri geliyor hala vermiyorlar topu.

Cok basit goller kaciriyor buraktan farki yok

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

net konsantre eksikliği var,bu laubalilige dönüşmeden kendine gel gomisim.kurban olayım sana

Cidden hiçbir şey yapmadı ve yapmaya da yeltenmedi. Nedir bu isteksizlik?

DUkSzeuWkAAotW5.jpg

Desem. :) Şaka bir yana, ateş olmayan yerden de duman çıkmaz. Takımda 4 aydır maaşlar ödenmiyor. Sene başında iyi oynayan futbolcuların performans düşüklüğü bununla da alakalı olabilir. Adamlar aç, açıkta değil tamam ama insanoğlu neticede, her zaman fazlasını arzular.

Sıkıntın ne aslan parçası sen Gomissin ya

Negredo+Soldado+Janssen senin g.tünün kılı olamaz

Niye böyle yapıyorsun kurban olduğum azcık kendine gel ya

Çok kötü fiziksel olarak gerileme var. Sivaslı kone'nin oynadığı futbolun yarısını oynamadı..

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DUkSzeuWkAAotW5.jpg

Desem. :) Şaka bir yana, ateş olmayan yerden de duman çıkmaz. Takımda 4 aydır maaşlar ödenmiyor. Sene başında iyi oynayan futbolcuların performans düşüklüğü bununla da alakalı olabilir. Adamlar aç, açıkta değil tamam ama insanoğlu neticede, her zaman fazlasını arzular.

Ndiaye’den gelen parayla maaşlar ödenmedi
mi?

Geri
Üst Alt