Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun beyaz olan versiyonu senelerce oynadi kapaklari takti o da gol atiyordu hatta gotu boyle kocaman degildi biraz daha fazla kosardi
Galiba bu zenci, saclari uzun ve Fransiz diye laf etmiyorsunuz
100 kere soyledik Gomis'i severiz ama Imparator'un muthis oyununu oynamamiza ciddi manada engel hazir kariyer sezonunu gecirmis ve 33 yasina girmisken paketleyip kompakt alanda pas oyununda etkili olacak bir forvet alalim solak olsun takim ayak durumunu da dengeler diye
Biz dedik biz dinledik 5 kelimeden fazla yazinca dikkat dagiliyor galiba simdi gelip bana yine 29 gol, sampiyon forvet, oyuncu satmaya ne meraklisin, Fener medyasinin gazina geliyorsun vs. dersiniz
Geçen sezon da böyleydi. Östersunds maçları dahil silik bir görüntüsü vardı. Lig başladıktan sonra bambaşka bir şey çıktı içinden.Sözleşme konusu Gomis'ten çok menajerinin halt yemesi. Lig başlayınca kaldığı yerden devam eder bence. Alternatif, hatta 11'i zorlayacak bir forvet transferi şart tabi.
Şu menajer-sözleşme olayına açıklık getirse iyi olacak
Kalacak gibi duruyor bu olaylar kendini de aşağıya çekiyor
Açıklama yapmadığı her dakika taraftarı kaybediyor
Şu menajer-sözleşme olayına açıklık getirse iyi olacak
Kalacak gibi duruyor bu olaylar kendini de aşağıya çekiyor
Açıklama yapmadığı her dakika taraftarı kaybediyor
Oyuncudan ziyade hocanın genel bir basın toplantısı yapıp tüm soru işaretlerini ortadan kaldırması lazım bence. Doğrusu o gibi geliyor bana. Gomis'ten yana resmedilen kadar büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben. Her kulüpte olan şeyler bunlar.
1 gol atsa arada buz falan kalmaz rahat ol
Ciddi ciddi elini beline koyup ön tarafta hadi bana top atın hadi bana top atın diye bekleyen Burak'ı sahada basmadık yer bırakmayan adam ile bir mi tutuyorsun.
sent via GSC
Acip bakmak lazim ortalama kostuklari kilometrelere
Benzettigim sey stillerinden ziyade cok gol atmalarina ragmen oynadigimiz oyunu baltalamalari
Bize oyun kurucu ozelligi olan, hucumun bittigi degil cesitlendigi bir santrafor lazim
Yani oncelikle zeki olsun ve pas ozelligi olsun, bu kadar gol atmasa da olur
Takim nihayetinde daha cok mac kazanacaktir
Acip bakmak lazim ortalama kostuklari kilometrelere
Benzettigim sey stillerinden ziyade cok gol atmalarina ragmen oynadigimiz oyunu baltalamalari
Bize oyun kurucu ozelligi olan, hucumun bittigi degil cesitlendigi bir santrafor lazim
Yani oncelikle zeki olsun ve pas ozelligi olsun, bu kadar gol atmasa da olur
Takim nihayetinde daha cok mac kazanacaktir
arenada ki maçlarda takımı öne taşıyan isim gomis , top alır , saklar , sağa sola doğru açar buraklı dönemi dün gibi hatırlıyorum topu attığı gibi burak ya yere düşer top giderdi yada rakibe atardı aldığı topu direkt kontra yerdik.
deplasmanda neden olmuyor dersen takım oyunu daha geride kabul ediyor gomisle orta saha oyuncuları ve beklerin arasında ki mesafe çok arttığı için işe yaramıyor gomis ve 2 kanat oyuncusu 3 oyuncu ile hücum yapmak zor oluyor.
+ olarak rakip stoperleri nasıl yorduğu ortada , rodri ve feguliye açtığı alanları görmüyorsan gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum.
Senin takiminda Belhanda diye bir eleman var adam topa vuramiyor, oyun kurucu özelligi olan santrafor olsa ne yazar takimda dogru dürüst gol atan gol atabilen adam yok yahu.
Oyunu baltaladigina katilmiyorum ayrica. Tam tersi takim arkadaslarina yaptigi kosular üstüne cektigi rakip savunmacilar ile actigi alanlarin haddi hesabi yoktu gecen sezon. Dün golü tekrar izledigim icin örnek vereyim, IBB macinda iki IBB'li oyuncu tamamen Gomis'e odaklaniyor bu yüzden Mariano nun önü bombos kaliyor ve tak diye topu doksana asiyor. Gomis takim arkadaslarini bayagi rahatlatiyor aslinda.
Kimi istersin mesela zeki ve pas özelligi olup da fazla gol atmayan adam olarak. Unutma senin takiminda 5m yanindaki adama bazuka gibi pas atan Belhanda var, derdi ne oldugu belli olmayan eli belinde dolasan Feghouli var ve orta sahada oyunu iki yönlü oynayabilecek bir orta saha yok.
Takimi one tasiyan isim/isimler Ndiaye & Belhanda ya da Feghouli - Mariano, Rodrigues - Nagatomo kanatlari
Dikkat edersen hicbir zaman Gomis ceza sahasi disinda pas alip dagitmiyor, takimi one tasimak oyle olur
Burak'in son donemlerini hatirliyorsun. O da cok gol atarken (ilk sezonu) Lewa'yla falan karsilastiriliyordu o da attigi kosularla diger oyunculara cok alan aciyordu o da top indiriyordu ve gotunu stoperlere dayiyordu
Sonra daha kapali defanslarla oynadikca Burak'in ne mal oldugu anlasildi ki Gomis icin de aynisi olacak, Gomis cok sansliydi bu sene ki zaten sene sonuna dogru sansini tuketmeye basladi ve zararli hale burundu
Kapali hucumlara karsi her mac kilidi acabilmek istiyorsak pas oyununda aktif bir santrafor lazim bize. Buyuk takim forveti oyle olur.
yapıyor yahu ne demek yapmıyor kalçasını rakibe dağıtıp baya baya tutup , taşıyor , forvet top tutmayı beceremezse burak gibi o dediğin topçular ne yaparsa yapsın top ilerde durmaz geri döner anında.
Farkli Gomisler izledik o zaman. WhoScored'a gore mac basina en fazla basarili kisa pas yapan santraforlar (en az 5 mac):
Ne demek istedigimi anlatiyor bu istatistik. Ligdeki santraforlardan benim istedigim tarza en yakin olan isim Emmanuel Adebayor.
- Giuliano - 34.6
- Emmanuel Adebayor - 30.3
- Deni Milosevic - 28.1
- Arouna Kone - 20.9
- Mehmet Batdal - 20.8
- Ergin Keles - 20.6
- Roberto Soldado - 20.4
- Samuel Eto'o - 19.9
- Dame N'Doye - 18.9
- Souleymane Doukara - 18.8
- Demba Ba - 18
- Cenk Tosun - 17.8
- Nabil Ghilas - 17.1
- Deniz Kadah - 16.9
- Jhon Murillo - 16.8
- Khalid Boutaib - 16.8
- Mustapha Yatabare - 15.8
- Evgen Seleznyov - 15.8
- Fernandao - 14.8
- Sokol Cikalleshi - 14.7
- Jires Kembo Ekoko - 14.7
- Vagner Love - 14.6
- Burak Yilmaz - 14.4
- Adis Jahovic - 13.9
- Vincent Janssen - 13.8
- Moussa Sow - 13
- Umut Bulut - 12.4
- Paulo Henrique - 12.3
- Bogdan Stancu - 12
- Petar Skuletic - 11.3
- Bafetimbi Gomis - 11.2
bu çok yanıltıcı olur gomis 32 maçta forma giydi 32 maçta ortalama düşmesi normal zaten yukarda dedim deplasmanda zorlandı diye.
O ne demek yaw listedekilerin cogunun en az 20 maci var cahilce bir yorum olmus
O zaman soyle diyeyim oynadigimiz maclarin yarisinda zorlanan bir adam da bizim santraforumuz olamaz
Bizim santraforumuz kim olabilir peki? Yıllardır bizim santraforumuz olacak adamı bulamadık. Elmander diyeceksiniz ona da çok gol atamıyor diye sallanıyordu.O ne demek yaw listedekilerin cogunun en az 20 maci var cahilce bir yorum olmus
O zaman soyle diyeyim oynadigimiz maclarin yarisinda zorlanan bir adam da bizim santraforumuz olamaz
Ben zaten tamamen beceriksiz demiyorum ama Burak gibi iste, ligin en cok pas yapan forvetleri arasinda 31. adam
20 maçla 32 maç aynı mı şimdi yahu ne diyorsun
takım zorlanıyor sadece gomis değil içerde ki gibi oynamıyoruz deplasmanlarda bunu cidden göremiyormusun