#18 Bafétimbi Gomis

Bunu postalayip forveti Julyano-Adebayor yapalim.

Ne alakasi var mac basi istatistigi 5 mac yeterince iyi fikir verir ama 10 mac diye baksak yine max. 20. olur cidden rezalet bir istatistik

Her takim deplasmanda zorlanir, istatistik bunlari normalize ediyor

şimdi baktım deplasmanda kötü değilmiş

12,4 kısa pas , toplam 16 pas ortalaması , kazanılan hava topu 2.4 deplasmanda bunlar daha iyi olabilirmiş cidden ama tüm sezon tek forvet oynayınca düştü biraz bu sene muğdat , onyekuru , sinan yardım eder.

deplasmanda ortada yokuz hamza her takım kötüyle açıklanmaz bu , takımın orta sahası mesela komple yok oluyor.

şimdi baktım deplasmanda kötü değilmiş

12,4 kısa pas , toplam 16 pas ortalaması , kazanılan hava topu 2.4 deplasmanda bunlar daha iyi olabilirmiş cidden ama tüm sezon tek forvet oynayınca düştü biraz bu sene muğdat , onyekuru , sinan yardım eder.

deplasmanda ortada yokuz hamza her takım kötüyle açıklanmaz bu , takımın orta sahası mesela komple yok oluyor.

Deplasmanda o kadar kotu olsak sampiyon olamazdik

Ic sahada olaganustu iyiydik, ona kiyasla kotu gorunduk deplasmanda

Ama dedigim gibi deplasmanda daha iyi istatistik yapan takim/oyuncu yok zaten

Ayrica onemli olan da bu degil dedigim gibi istatistik bunlari normalize ediyor cunku bu faktorler herkes icin gecerli

Adebayor da tek forvet oynuyor o da bahane degil

Tarz meselesi Gomis teknik kapasitesi asiri dusuk bir adam oldugundan bunlari yapamiyor iste ama satamiyorsak oynatacagiz mecbur

Deplasmanda o kadar kotu olsak sampiyon olamazdik

Ic sahada olaganustu iyiydik, ona kiyasla kotu gorunduk deplasmanda

Ama dedigim gibi deplasmanda daha iyi istatistik yapan takim/oyuncu yok zaten

Ayrica onemli olan da bu degil dedigim gibi istatistik bunlari normalize ediyor cunku bu faktorler herkes icin gecerli

Adebayor da tek forvet oynuyor o da bahane degil

Tarz meselesi Gomis teknik kapasitesi asiri dusuk bir adam oldugundan bunlari yapamiyor iste ama satamiyorsak oynatacagiz mecbur

adebayor farklı topçu zaten o kalite ayrı klasmanda.

iç sahada çok aşırı iyidik yoksa 7 mağlubiyet aldık depte normalde zaten şampiyon olamazdık.

adebayor farklı topçu zaten o kalite ayrı klasmanda.

iç sahada çok aşırı iyidik yoksa 7 mağlubiyet aldık depte normalde zaten şampiyon olamazdık.

Adebayor muazzam bir herif cevresindeki herkesi de harika oynatiyor acikcasi, bizde olsaydi kanatlardan da Belhanda'dan da muthis verim alirdik

Mesela biraz imkansiz ama Olivier Giroud tek kelimeyle OLAGANUSTU olurdu

Paragoz olabilir ama kendisini B*rak adli cins organizma ile karsilastirmamanizi rica edecegim.

Adebayor muazzam bir herif cevresindeki herkesi de harika oynatiyor acikcasi, bizde olsaydi kanatlardan da Belhanda'dan da muthis verim alirdik

Mesela biraz imkansiz ama Olivier Giroud tek kelimeyle OLAGANUSTU olurdu

giroudda çok sövülürdü burda , forvetin görevi sadece gol diyen çok kişi var.

emre ve adebayor cuk diye otururdu bizim takıma ve lazım olanda bu tip 2 topçu.

Paragoz olabilir ama kendisini B*rak adli cins organizma ile karsilastirmamanizi rica edecegim.
a5eb3171ff7bf70a1335387f05dc7430_1352363259.jpg

Geri
Üst Alt