#18 Bafétimbi Gomis

Gomis sayesinde bu sene çok futbolcu gol attı. Sizin gibi futbolu cahilce düşünen bazı kesim maç içinde bazı pozisyonları okuyamaz. En büyük örneği Marianonun Başakşehir maçında attığı gol Gomis rakip defansı arkasına takıp Marianoya şut alanı yarattı.

Malum gol sayısı olarak Gomis üstün.
Bu yüzden sormak istiyorum, sence Burak hangi konularda Gomise göre üstün?

Her zamanki gibi mevzuyu anlamamişsin renktaş

Burada kimin daha iyi oldugu tartisilmiyor, 31 gol atan adam elestirilir mi yaw yoruma tepki gosteriliyor. Burak Yilmaz da bir suru gol atiyordu ve sampiyonluklarda katkisi oldu ama o ( buyuk bolumu hakli) olarak elestirildi. Ayni veya benzer tepkiler Gomise gosterilince attigi gol sayisi arguman olarak sunuluyor ve elestirenlere laf atiliyor.

Bu dogru degildir.

Her zamanki gibi mevzuyu anlamamişsin renktaş

Burada kimin daha iyi oldugu tartisilmiyor, 31 gol atan adam elestirilir mi yaw yoruma tepki gosteriliyor. Burak Yilmaz da bir suru gol atiyordu ve sampiyonluklarda katkisi oldu ama o ( buyuk bolumu hakli) olarak elestirildi. Ayni veya benzer tepkiler Gomise gosterilince attigi gol sayisi arguman olarak sunuluyor ve elestirenlere laf atiliyor.

Bu dogru degildir.
Her zamanki gibi mevzuya anlamamıșım öyle mi. Yahu Şükrü, altını yaptığım mesajını bir oku. Orada atılan gol sayısı argüman olarak gösterildiğine göre Burak - Gomis kıyası normal yazıyorsun. Ee ben ne sordum sana, sence Burak başka hangi konularda üstün idi diye soruyorum? Yani sana sorduğum soru genel konu ile alakalı değil senin normal gördüğün kıyas ile alakalı.

Bak anlamadığım konu ile alakalı da bir soru sorayım. Gomis senin için bu para konuları sonrası antipatik duruma geldi mi?

Her zamanki gibi mevzuya anlamamıșım öyle mi. Yahu Şükrü, altını yaptığım mesajını bir oku. Orada atılan gol sayısı argüman olarak gösterildiğine göre Burak - Gomis kıyası normal yazıyorsun. Ee ben ne sordum sana, sence Burak başka hangi konularda üstün idi diye soruyorum? Yani sana sorduğum soru genel konu ile alakalı değil senin normal gördüğün kıyas ile alakalı.

Bak anlamadığım konu ile alakalı da bir soru sorayım. Gomis senin için bu para konuları sonrası antipatik duruma geldi mi?

Para konulardan sonrasi antipatik duruma geldi, evet. Ama eleştiriler sadece bununla ilgili degil.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis yeni bir sayfa açma kararı aldı. Kamp döneminde zam ve yeni sözleşme isteği gerçekleşmediği için mutsuz bir görüntü çizen Fransız golcü, bütün sorunları bir kenara bırakıp işine konsantre olma kararı aldı.

Aga beğenirsin beğenmezsin burak şampiyonlar liginde 8 gol attı bir sezonda bakalım ZAMCIKTI gomis kaç gol atacak ya da atabilecek mi göreceğiz.

Son maçına çıkıyor sanırım, yerine adam alınırsa güzel olay.

Yuh be daha CL maçına çıkmadan nasıl bir algı yapılmaya başlandı cidden yuh

6.5 milyon euro alıp üstüne zam isteyen oyuncu çok çabuk şekilde gözden düşer isterse 100 gol atsın.

Kendine gel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oynamak istemiyorsan efendi gibi defol git

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt