#18 Bafétimbi Gomis

Bu adama Allah Rızası için biri Penaltı kullanmasını öğretsin.

bence bu adam artık penaltı atmasın penaltı atması düşünülmesin bile. işini gücünü bıraktı koca kulüp bu dallamanın dertleriyle uğraşıyor 1 yıldır. depresyonu ayrı dert para para diye ağlaması ayrı dert penaltı problemi ayrı dert. YETTİ BE

penaltı sonradan ögrenilmez yahu aynen freekick gibi düsünün sende yetenek vardır atarsın sonradan ancak geliştirilebilir

bu adam hic penaltı atamıyor yetenegi yok

ama suc onda degil ki hoca sacma sapan ısrar ediyor kacıracagını bildigi halde milyon defa ısrar etse olmaz bu yetenek işidir herkes atamaz

Güveniyorum Gomise. Formunu bulacaktir.

Gomis olayı önceden çözülmesi gerekiyordu Yönetim ya yalanlama yapacaktı ya da zam işi doğruysa ve teklif geldiyse olay büyümeden gönderecekti. 4 gün sonra lig maçımız var ve Gomis taraftarın önüne atılmış durumda. Yine amatörce davranıyorlar bu adam ile lige başlasak 2-3 maç gol atamazsa adım gibi biliyorum taraftarlar ıslıklayacak ve bunun baş nedenlerinden olacaksınız. Taraftarlara ise ulan adam iyi oyun sergilemedi penaltıyı kaçırdı bir sezonda göğe çıkardığınız adamı bir maçta bitirmeyin Medya da anasına sövenleri görüyoorum ayıptır arkadaşlar kendinize gelin satılmazsa ve tekrar geçen seneki gibi bir oyun sergilerse ne diyeceksiniz tekrar mı kral olacak. Ben Gomisi şampiyon olduktan sonra sık sık dile getirdim bizim oyun sistemimize uyumlu değil pivot alınmalı diye ve en güzel şekilde yollamalıyız diye. Maalesef zam İDDİALARInın çıktığı bu günlerde yönetimimiz şampiyonluk kutluyordu artık hangi akla hizmetse. Neyse size söyleyeceğim bu adamla lige başlama ihtimalimiz fazla Yönetim sorumsuz transfer konusunda olur da Gomisle başlarsak her türlü desteği vermek zorundayız başka şansımız yok siz de ağzınızı toplayın tek maça oyuncuları yakmayın Sonra sıra bir gün Fatih hocaya gelir hatalı bir hareket yapar siz ona da istifa dedirttirirsiniz. Donk olayında komisyoncu dediğiniz gibi. Çok bencilsiniz çok biz asla akıllanmayız....

Dj6dJ3AWsAAKEou.webp

Gomis’in dün hiç aklı maçta değildi.Atılan topların hepsini ezdi yada kontrol edemedi.
Attığı penaltı desen; göstere göstere vurdu.
Geçen sezon iyiydin fakat bu sezon çok kötü bir başlangıç yaptın.Bir de üzerine zam istiyorsun.Atamadığın penaltının bedelini maaşından kestirecek misin şimdi ?
Ya toparlanıp adam gibi top oynamaya devam edersin, yada 4. sınıf arap kulüplerinden birine gidersin.

Penaltı kaçırınca yaptığı mimiğine bir şey diyemem. Zaten geçen sene de gol kaçırınca falan aynı tribe giriyordu. Ama maç sonundaki kabul edilebilir değil. Instagram'dan İstanbul'u seviyorum, Türkiye'yi seviyorum diye paylaşım yapacağına, çıksın hoca ve başkanla ortak açıklama yapsın.

Ulan herşeye tamam da penaltılardan sonra o Akhisarlı futbolcularla kahkaha atman yok mu.Başkan olsam bonserviste istemem direk kovarım seni kulüpten.

bu adama laf etmeyen ben yani yasar usta, bir kalemde sildim bu herifi. o hareketler neydi lan oyle. penaltiya gelisi var rezalet. bu adam basimiza bela olur derhal satilmali

en buyuk suc yonetimin. bu kaosu yonetemediler. bi herifle devam etmek aptalliktir.
en once GS gelir gerisi teferruat.

belli ki iyi bi teklif almış bi yerden göndermemiz için yapıyor bu karaktersizce hareketleri. gönderin gitsin

Geri
Üst Alt