#18 Bafétimbi Gomis

Allah gözünü doyursun ulan. Geçen sene imza parası ve ekstralarla beraber 6.4 milyon Euro'yu cebe indirdin hala zam diye ağlıyorsun. 33 yaşında gördüğün görebileceğin ilk ve tek şampiyonluğu bu kulüpte yaşadın, hiç bir yerde göremediğin ilgiyi, saygıyı bu ülkede görüyorsun, tüm bunlara rağmen ek taleplerde bulunuyorsun. Dün akşamdan dolayı değil gerek yaşı itibariyle, gerekse de attığı 29 gole nazaran güven verememesi nedeniyle transfer döneminin başladığı günden beri satılması taraftarıyım. Dün akşam ki lakayt tavırları inşallah yönetim içinde bazı şeylerin habercisi olmuştur.

@Koray Akgerman

Taraftara sallıyordun geçen Gomis kupayı kaybettikten sonra sırıtmasına yorumun nedir merak ediyorum ?

Kendine reaksiyon. Gomis toparlayacaktir. Gecen sene basindan farksiz. Bu yil iave kafasi karisik olabilir. Ama o sahaya cikip domuz gibi oynayacaktir.

Beni Gomis gibi Sneijder gibi Drogba gibi buyuk is yapan adamlarin aldigi para hic uzmez. Bu adamlar karakterli adamlardir. Dibine kadar elinden geleni yaparlar.

Ben belhandalara, tolgalara, tariklara verilen paralara yanarim. Boyle sorumsuz gevseklere kizarim.

Bu ulkede gomezin, alexin, rvplerin, negredolarin, dembabalarin, aboubakarin yapamadigi sayida gole katkida buunup bu saydiklarim arasinda ortaama maasi olan Gomisi goll krali olduktan 3 ay sonra gömen, yollayan GS taraftarina diyecek kelime bulamiyorum.

Belki buyuk oynayacagim ama drogba da boyleydi , parasal anlamda doyurduk , ama onda da farkli bir umursamazlik vardi

Ilk akhisar macindaki drogbayi hatirlayin , bir de chelsea macindaki antrenman maci havasindaki tavirlarini hatirlayin

Tam zamaninda ayrildik yoksa o dahi yuhalanabilirdi

Burada gomis tam bir hainlik yapmistir , bunun yumusatilmasi bu taraftara yakismaz

Ortada bir performans problemi olsa gomis i ben de savunurum ama dun takima , camiaya ihanet etmistir , bunu herkes gordu ama 60-70% soyleyebiliyor , geri kalanlar gecen senenin hurmetine susuyor ama 2 mac sonra bu oran 90% i bulacak

Keske adam olup bana arablar bu kadar para teklif etti, fakir bir aileden geliyorum gitmek istiyorum deseydin.

Senin allah belani versin

Ardanin nasil "GS nin teklifi komikti" lafini sindiremedi isek , gomis kendi yarattigi ve hic bir hakli tarafinin olmadigi bir konuyu bahane ederek , forvetsizlikten de mecburen oynatiliyor olmasini kullanarak dun bir kupamizi bile isteye calmistir

Bir alt perdeden elestiriler var ama ben tam da boyle dusunuyorum

Bonservis olarak da geldigi takima odedigimiz ve imza parasinin 2/3 unun toplamina ben raziyim , 4 milyon euro ediyor

Bu adama taviz verirsek rezil oldugumuz gundur , yok vermezsek de "ne kadar ekmek o kadar kofte" demeye devam edecek

Zam konusu gunlerce konusuldu, yazilip cizildi, hatta menajeri fransiz medyasina konustu, bir yalanlama olmadi

Dun mac sonrasi hemen uzgun oldugunu ve daha cok calisacagina dair bir aciklama yapti

enough said

Bize aciklamasi gereken sey uzgun olmasi degil , eger illa bir sekilde af edilecekse , bunu saglamasinin yolu yaptigi mevzu ile ilgili net ifadeler ile konusmasidir

Yani ucrete zam istedim , bu bir hataydi , kontratima sadik kalmaliyim gibi bir aciklama ancak tatmin eder

Oyle uzuldum , cok calisacagim , futbol tanrilari vb laflar konuyu cozmez

IMG_20180806_125856.webp

Belhanda ve dun haric fegouli nin de gomisten farki yok sahadaki umursamazlik acisindan

Ama bu adamlarin zaten boyle olmasi alirken bizim hatali olmamizdan kaynakli bir durumu ortaya koyuyor

Gomis boyle degilken bu hale kendisini sokuyorken kulubun hic bir kabahati yok

Bu da terimin zaafi . Artik eskisi gibi oyuncular uzerinde dominant olamiyor

Gomis e biraz baski yapsan , "eee cok da seyimde , oynatmazsan oynatma" der oturdugu yerden alir 3,5 milyonu

Terimin neler yapasi vardir ama ona da kizamiyorum , "sildim ben gomis i" dese ne olacak , kalan 2 sezonki parasini odemekten kurtulabilecek misin ?

Hocanin da eli kolu bagli

Sinan baskan helal olsun tam 1 prensip adami tatilden doner donmez yemeden icmeden aci gercekleri GSClilerin suratina fiskirtmaya baslamis bile

Gomis haindir dehlenmezse pisman oluruz uce bese bakilmamali

Adam resmen Galatasaray'dan üç kuruş daha fazla kopartabilmek için kupayı satmış burada ki romantik arkadaşlar Gomis giderse biteriz derdine düşmüşler. Kimler gitmiş Galatasaray'a bir şey olmamış Gomis gitse Galatasaray'ın üzerinde zerre toz kaldırmaz. Haddinizi bilin. Biz öyle Fenerliler ve Beşiktaşlılar gibi bir takımı tutmuyoruz.

GS nin yaptigi hata , veya yapamadigi sey , bir sok yaratip , zarari da goze alip bu adami kameralar karsisinda rezil etmemesidir

Baskani teknik direktoru cikip bir cumleyle rezil edebilirdi

Menejerinin sozlerini ingilizceye cevirip yayinlayip ve iste sonucu diyebilirlerdi

Boyle bir sok bize gomisi ve para kaybettirir ama cok sey kazandirir

Savunmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın, daha bu söylentiler çıktığında ilk yazdığım bundan sonra bize fayda sağlaması çok zor yol verilmeli idi.

Ancak, ortada olan bir ifade var pek üzerinde durulmayan. Dursun Özbek denen muşmula suratlı herif gerçekten böyle bir söz verdi mi?

Giderse 30 gol atan forvet nasil bulacagiz diyorlar, Burak az mi gol atiyordu veya daha az gol atan Elmander'in takima katkisi yok muydu

Kimler geldi gecti, kaybedilen mac sonrasi gulumseyen bir oyuncuya ilk kez rastladik

Haftalardir Marsilya'yi bekledi, istedigi parayi vermeyince bize geldi, avrupa'da hic bir takimda kazanamayacagi parayi bizde kazaniyor + SL'de oynayacak

Dunyanin parasini kazanmasina ragmen kulubun durumu ortadayken zam istemesi nasil karakterde bir futbolcu oldugunu gosteriyor, gecen sezon defansa kadar gelip yardim ediyordu, dun ise top kayiplari sonrasi hic bir sey olmamis gibi davrandi

Savunmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın, daha bu söylentiler çıktığında ilk yazdığım bundan sonra bize fayda sağlaması çok zor yol verilmeli idi.

Ancak, ortada olan bir ifade var pek üzerinde durulmayan. Dursun Özbek denen muşmula suratlı herif gerçekten böyle bir söz verdi mi?
Dursundan bahsediyoruz. Sence ? :D

Geri
Üst Alt