#18 Bafétimbi Gomis

90% dogrudur , beklenir o adamdan

Ama o sozun hukmu , "bak sampiyonluk giderse keserim ucretinden hahaha hauahah" sohbetinin ciddiyeti kadardir

Kontrata yazilmayan her sey yok hukmundedir

Bu da terimin zaafi . Artik eskisi gibi oyuncular uzerinde dominant olamiyor

Gomis e biraz baski yapsan , "eee cok da seyimde , oynatmazsan oynatma" der oturdugu yerden alir 3,5 milyonu

Terimin neler yapasi vardir ama ona da kizamiyorum , "sildim ben gomis i" dese ne olacak , kalan 2 sezonki parasini odemekten kurtulabilecek misin ?

Hocanin da eli kolu bagli

Cümlenin başıyla sonu arasında 70lik mi devirdin ? Hem Terimin zaafı diyosun hem eli kolu bağlı diyosun

Kendisiyle gemileri yakmaliyiz

Tehditle ve santajla Araplara itelemeliyiz

Bunu yapmazsak cok sey kaybederiz

Ben bu yasa gelmis bir profesyonel oyuncunun hakkinda cikan bu para muhabbetlerine hic inanmamistim

Taa ki menejeri teyid edene kadar

Inanilir bir demec degil , ilk kez boyle bir yuzsuz aciklama okumustum

yalayın bakalım herifi .lig başlasın rezilleri oynayıp puan kayıpları art arda gelince şimdi savunanlar o zaman küfrederse ben de onlara iki çift laf ederim.
herif resmen kupamızı gaspetti para uğruna .

Kalıp yine gol kralı olacak, Lig başlayınca takır takır dizecek golleri. Evet sezonu kötü açtı ama düzelecektir, O dünkü tavrını 5-1 yenildiğimiz Basaksehir maçında da yapmıştı o zaman kraldı ve pek eleştirilmemişti

Dursundan bahsediyoruz. Sence ? :D
Ha işte ben de bundan bahsediyorum.
Ben dün bu adamın penaltıyı atamamasına şaşırmadım, Gomis özelinde artık sıradan bir durum.

Maç sonrası takındığı tavır ise tabiiki anında kapı önüne koymalık ama boşuna kendimizi kandırmayalım, bugün kapı önüne koysak bize girecek kolu çıkaramayız.

Zam olayına gelince, benim gözümde takımım içine bu bombayı esasen yerleştiren muşmula suratlı Dursun.

Cümlenin başıyla sonu arasında 70lik mi devirdin ? Hem Terimin zaafı diyosun hem eli kolu bağlı diyosun

Tesbitim bu , ama bunu ona zorlayan sartlar da elini kolunu bagliyor

Herro merro yapamiyor , "baslarim senin tribine" diyemiyor , eski terimle kiyaslayinca zaafi bu

Ama derin dusununce , aldigi para , kulubun durumu , kalan sozlesme suresi , alternatifi olmamasi da onun bu zaafini ortaya cikaran faktorler , orada da eli kolu bagli

Ama bildigimiz terim o baglari da koparip risk alirdi

O terim gitmis gibiydi dun

Bilemeyiz, verse de vermese de hicbir sey degismez.

Kontrat gecerli tek sozdur.
Değildir.
Aynısını kendi işimde yaşadım.
Patronum ile sözlü bir anlaşma yaptım, bir sene içerisinde belirli projeleri hayata geçirir isem maaşıma şu kadar zam ve belirli bir miktar normal ödenen prim dışında prim alacağım hususunda.
Bu yüzden gerçekten böyle bir söz verdi ise muşmula suratlı Dursunun bir kez daha Allah bin bir türlü belasını versin.

Zam olayına gelince, benim gözümde takımım içine bu bombayı esasen yerleştiren muşmula suratlı Dursun.

Dursun'un azicik bile sucu yok. Mesela gidip Ronaldo'ya dese ki: "Bak sana seneye sampiyon olunca 100 milyon Euro vericez sen hele su 3 yillik kontrata imza at."

Ronaldo mal mi?

Eger maasi artsin istiyoduysa bunu kontrata yerlestirmenin yollari vardi. Ses kaydiyla kanitlasa bile Dursun'un verdigi sozun degeri yok yani. Bahaneden baska bir sey degil. Dursun capsiz vasifsiz gerizekali hain bir dumbelek olabilir ama bu konuda tum suc Gomis'in ustundedir. Menajer oyunlari falan diyerek de gecistirilecek bir sey degil yani.

Ya dursun bunu demisse dahi bir hukmu yok ki

Demedim der , ya da dedim eee der olur biter

Bu parayi alma sansi olmadigini kendi de bildigi icin sabote ediyor

Değildir.
Aynısını kendi işimde yaşadım.
Patronum ile sözlü bir anlaşma yaptım, bir sene içerisinde belirli projeleri hayata geçirir isem maaşıma şu kadar zam ve belirli bir miktar normal ödenen prim dışında prim alacağım hususunda.
Bu yüzden gerçekten böyle bir söz verdi ise muşmula suratlı Dursunun bir kez daha Allah bin bir türlü belasını versin.

Orada ise yeni mi baslamistin?

Futbolla is hayati bir mi?

Patronunla diyalogun nasil?

Karistirmamak lazim boyle seyleri is dunyasinda bunlar mumkun ama futbol siki kontratlar etrafinda donen bir sey.

Dursun'un azicik bile sucu yok. Mesela gidip Ronaldo'ya dese ki: "Bak sana seneye sampiyon olunca 100 milyon Euro vericez sen hele su 3 yillik kontrata imza at."

Ronaldo mal mi?

Eger maasi artsin istiyoduysa bunu kontrata yerlestirmenin yollari vardi. Ses kaydiyla kanitlasa bile Dursun'un verdigi sozun degeri yok yani. Bahaneden baska bir sey degil. Dursun capsiz vasifsiz gerizekali hain bir dumbelek olabilir ama bu konuda tum suc Gomis'in ustundedir. Menajer oyunlari falan diyerek de gecistirilecek bir sey degil yani.
Ben bahane olarak görmüyorum ve Dursunu da yine senin kadar bu konuda masum görmüyorum. Çünkü reel hayatta aynısını yaşadım.

Orada ise yeni mi baslamistin?

Futbolla is hayati bir mi?

Patronunla diyalogun nasil?

Karistirmamak lazim boyle seyleri is dunyasinda bunlar mumkun ama futbol siki kontratlar etrafinda donen bir sey.
Futbol ile alakası şu, benim de bu sözü alırken devam eden bir iş sözleşmem var idi, buna rağmen sözlü olarak böyle bir anlaşma yaptım.
Sana iş verenin bir söz veriyor.
Bunu hadi ispat et deyip yerine getirmez ise bu onun yüzsüzlüğü olur, söz verileni alamadığın ile kalırsın ama verdiği sözün arkasında durmadığı için şerefsizin teki olduğu gerçeği değişmez.
Bu yüzden tekrar ediyorum, Dursun bu sözü verdi ise onun Allah bin bir türlü belasını versin.

Dursun boyle bir sozlu diyaloga ciddi kablinden girdi ise sucu yoktur diyemem ama bu islerin kontrat ve yazili sekilde ilerlemesi mecburiyetini gomis de menejeri de biliyordur

Ben baska bir sey duydum kulupten birilerinden . Dogru mudur bilmem

Menejeri ilk bize transferinde bekledigi komisyona ulasamadigi icin kuluple anlasip bonservissiz veya cuzi bir parayla gomis i kopartmak istemis , gomis de kendi alacagi guzel parayi kacirmamak icin menejerine uymus ama biz de hakli olarak bonservis en az 10 diyince o is bozulmus

Boyle bir soylenti var

Ben bahane olarak görmüyorum ve Dursunu da yine senin kadar bu konuda masum görmüyorum. Çünkü reel hayatta aynısını yaşadım.
Futbol ile alakası şu, benim de bu sözü alırken devam eden bir iş sözleşmem var idi, buna rağmen sözlü olarak böyle bir anlaşma yaptım.
Sana iş verenin bir söz veriyor.
Bunu hadi ispat et deyip yerine getirmez ise bu onun yüzsüzlüğü olur, söz verileni alamadığın ile kalırsın ama verdiği sözün arkasında durmadığı için şerefsizin teki olduğu gerçeği değişmez.
Bu yüzden tekrar ediyorum, Dursun bu sözü verdi ise onun Allah bin bir türlü belasını versin.

Yaww normal isyerinde binlerden bahsederken bu normal ama futbolda bu nerede gorulmus. Orada binler donuyor burada milyonlar. Orada isvereninle aranda daha siki bir bag var, gecirdigin zaman var, isverenin korumasi gerektigi bir reputasyon var.

Is verenin verdigi sozler hukumsuzdur bu yuzden kontrat dedigimiz sey icat edilmistir. Dursun'u masum falan gormuyorum adama hain dedim bu olayda sucu yok diyorum.

Sinan'in da dedigi gibi parayi alamayacagini bildigi icin sabote ediyor sucu ve sorumlulugu herkesin nefret ettigini bildigi Dursun'a atiyor bu oyuna gelmeyelim Dursun soz verdiyse de Dursun yok ayrica FFP kulubun 1 numarali gundemi bunu bilmiyor da degil

Gotune tekmeyi basmazsak cok canimizi sikar cok pisman oluruz

Gomis bu sorunlari hic olmasa bile cok bicagin iki yuzu bir adam zaten

Cok fit cok istekli ve kafasi saglam iken vezir , biraz dusuk ise rezil eder tipte bir oyuncu

Cunku agir , hantal , yapisi geregi cabukluk gerektiren seyleri zaten yapamayan biri

E mental olarak fizik olarak hazir olmadiginda mevcut tek ozelligi de kayboluyor , cekilmez oluyor

Biz bunu ostersund eslesmesinde de yasamistik

Geri
Üst Alt