#18 Bafétimbi Gomis

Adam resmen Galatasaray'dan üç kuruş daha fazla kopartabilmek için kupayı satmış burada ki romantik arkadaşlar Gomis giderse biteriz derdine düşmüşler. Kimler gitmiş Galatasaray'a bir şey olmamış Gomis gitse Galatasaray'ın üzerinde zerre toz kaldırmaz. Haddinizi bilin. Biz öyle Fenerliler ve Beşiktaşlılar gibi bir takımı tutmuyoruz.

@Koray Akgerman

Yaww normal isyerinde binlerden bahsederken bu normal ama futbolda bu nerede gorulmus. Orada binler donuyor burada milyonlar. Orada isvereninle aranda daha siki bir bag var, gecirdigin zaman var, isverenin korumasi gerektigi bir reputasyon var.

Is verenin verdigi sozler hukumsuzdur bu yuzden kontrat dedigimiz sey icat edilmistir. Dursun'u masum falan gormuyorum adama hain dedim bu olayda sucu yok diyorum.

Sinan'in da dedigi gibi parayi alamayacagini bildigi icin sabote ediyor sucu ve sorumlulugu herkesin nefret ettigini bildigi Dursun'a atiyor bu oyuna gelmeyelim Dursun soz verdiyse de Dursun yok ayrica FFP kulubun 1 numarali gundemi bunu bilmiyor da degil

Gotune tekmeyi basmazsak cok canimizi sikar cok pisman oluruz
Dediğim gibi Hamza sen Dursunun suçu olmadığını düşünmekte özgürsün, ben öyle olmadığını düşünüyorum. Hükümsüzdür değildir, sözleşmedir değildir, bu işler böyledir veya değildir, sonuç itibari ile bu adam böyle bir söz verdi ise bu olayın yaşanmasına sebebiyet veren pimi çekmiştir benim gözümde. Sonuç itibari ile olan Galatasaraya oldu.

Suratına sictigimin dursunu söz verse bile, yönetim değişti. Gomis kulübün FFP kıskacında dolayı çok zor durumda olduğunu biliyor. Takımdaki en çok kazanan 3. Oyuncu konumundayken ve geçen sene 6M küsür ödeme almışken ben şu kadar gol attim deyip zam istemesi net hainliktir. Bunu taaaa menajeri açıklamayı yapmadan önce de söylemiştim ama yemedigim laf kalmamışti.

Kupa maçındaki irrite edici şerroca tavirlari benim için hiç sürpriz değildi.

Suratına sictigimin dursunu söz verse bile, yönetim değişti. Gomis kulübün FFP kıskacında dolayı çok zor durumda olduğunu biliyor. Takımdaki en çok kazanan 3. Oyuncu konumundayken ve geçen sene 6M küsür ödeme almışken ben şu kadar gol attim deyip zam istemesi net hainliktir. Bunu taaaa menajeri açıklamayı yapmadan önce de söylemiştim ama yemedigim laf kalmamışti.

Kupa maçındaki irrite edici şerroca tavirlari benim için hiç sürpriz değildi.
Bu da işte onun bu işte ki esas kabahati, bir kere daha söylüyorum Dursun gerçekten bu sözü verdi ise, uydurma da olabilir. Kendi kendine ipini çekti, bile bile lades dedi. Bundan sonra tribünlerin önünde para istemedim işaretini geçtim, paraları yırtsa bile nafile.

Simdi biraz daha anliyor musunuz , herkes gecen sene transferleri "lazimdi yapildi mecburduk" diyip overken , surekli karsi cikmistim

Su an neredeyse tum euro bazindaki bonservis taksitleri ve oyuncu maaslari lira karsilik olarak 50% zamli hale geldi

Muslera , gomis , feg , belhanda ..

Bu adamlarin kalan sozlesmelerindeki paralari ancak ve ancak her sene sampiyonlar ligine girerek odeyebiliriz

Veya bir sekilde satarak

Sinan, belki sen yine satașma olarak göreceksin ama bir düzeltme yapmam gerek. Bu takıma geçen sezon transfer yapılması gerekiyor idi, çünkü artık ortada takım diye bir şey kalmadı. Ancak, forumun tahmini yüzde doksanı bu sözleşme detaylarını görünce bayağa ağır laflar etti, bela okumaya kadar gitti bir çok yorum.

Yani hayır sadece sen böylesi transferlere karşı gelmedin ve hayır iddia edildiği gibi istenilen bu denli yükü ağır transferler değil idi.

Bu da işte onun bu işte ki esas kabahati, bir kere daha söylüyorum Dursun gerçekten bu sözü verdi ise, uydurma da olabilir. Kendi kendine ipini çekti, bile bile lades dedi. Bundan sonra tribünlerin önünde para istemedim işaretini geçtim, paraları yırtsa bile nafile.
Dursunun yaptığı zaten gerizekalica da, alıştık artık o hainin capsizliklarina. Dursun suçsuz vs demiyorum elbette ama esas suclu 9/10 Gomis'dir.

Sizi bilmem ama arka arkaya gollerini de sıralasa Gomis benim için bitti

Arda'nın sırıtmasından hiç bir farkı yoktu dün gece yaşanan olayın

Adamlar bu aldiklarini bile yetersiz goruyorlar , muhtemelen 3,350 degil 3 desek gelmem diye ayak surteceklerdi

Ndiaye ile bruma satilmayip sampiyonluk gelmeseydi bunun faturasi ne olurdu diye dusunuyorum

Dursunun yaptığı zaten gerizekalica da, alıştık artık o hainin capsizliklarina. Dursun suçsuz vs demiyorum elbette ama esas suclu 9/10 Gomis'dir.
Karşılıksız kalmayacak gibi görünüyor, çünkü artık pek samimiyetine inanan kalmadı. Bu onun için en büyük ceza olacak belki ama sonuç nedir, kimin ne derece suçlu olduğuna bakmadan yazıyorum bunu, olan Galatasaraya oldu. Kapının önüne koysan koyamazsın, pek satma imkanı da yok gibi görünüyor, yoksa bugüne kadar somut bir şeyler çıkardı ortaya. Takımın sanki hiç sorunu yokmuş gibi şimdi bir de bu çıktı başımıza.

Adamlar bu aldiklarini bile yetersiz goruyorlar , muhtemelen 3,350 degil 3 desek gelmem diye ayak surteceklerdi

Ndiaye ile bruma satilmayip sampiyonluk gelmeseydi bunun faturasi ne olurdu diye dusunuyorum
Alma arkadaşım o zaman.
Galatasaray taraftarını genç oyuncular daha çok heyecanlandırıyor, bu her zaman böyle olmuştur.
Dün gencecik Yunus oyuna girmeye hazırlanırken tribünler sanki Hagi oyuna giriyormuş gibi coşku yaşadı.
Bugün herkes Henry'yi merak ediyor, elde Feghouli olmasına rağmen postalayın gitsin diyor.

Bize gelmeden önce de aynı şeyi Marsilya'ya yaptı

Gomis Marsilya'da müthiş bir sezon çıkarmış bizde ki gibi taraftarı arkasına almış.Hatta o kadar sevilmiş ki kaptan statüsüne yükselttiler arada bahsedilen rakamlar en fazla 1 oynar 2 oynamaz

Ona rağmen bize gelmesi güzel bir ipucu vermişti biz pek sorgulamadık tabi o zamanlar bu olayı

Karşılıksız kalmayacak gibi görünüyor, çünkü artık pek samimiyetine inanan kalmadı. Bu onun için en büyük ceza olacak belki ama sonuç nedir, kimin ne derece suçlu olduğuna bakmadan yazıyorum bunu, olan Galatasaraya oldu. Kapının önüne koysan koyamazsın, pek satma imkanı da yok gibi görünüyor, yoksa bugüne kadar somut bir şeyler çıkardı ortaya. Takımın sanki hiç sorunu yokmuş gibi şimdi bir de bu çıktı başımıza.

Bu yüzsüz paragözun gerekirse bonservisi eline verilip sözleşmesi karşılıklı fesh edilmeli.

2 yıl daha sözleşmesi var. Bu sene hiçbir katkı vermeyeceği bariz kalsa bile. Gotumuze girecek 3.3M'dan kurtulurduk en azından.

Bu yüzsüz paragözun gerekirse bonservisi eline verilip sözleşmesi karşılıklı fesh edilmeli.

2 yıl daha sözleşmesi var. Bu sene hiçbir katkı vermeyeceği bariz kalsa bile. Gotumuze girecek 3.3M'dan kurtulurduk en azından.
Sıkıntı o zaten, paragöz adam sana sözleşme fesih ederken o parayı bırakır mı?

Imzalayan bu yonetim degil ki . Kendi doneminde imzalanmayan sozlesmelerden kaynaklanan hic bir zarari mevcut yonetime yazmam

İşi kizistiran yavşak menajerler ne yazık ki. Onlara karşı da dik durduk mu çatır çatır oynar gomis. Yalnız şöyle bise de var babalarının kulübü değil oynadıkları yer elbette para için yapıyorlar bunu. 80 lerde kaldı o forma için canını dişine takip bedavaya oynayan isimler. Günümüz ne kadar para o kadar performans şeklinde ilerliyor. Yerlisinden ne gördünüz de elin.fransizindan fedakarlık bekliyonuz. 3 5 ay maaşlae yatmayınva hepsinin performansı düşüyor. Acı ama gerçek ne kadar ekmek o kadar köfte. Size de tavsiyem bu duygusallıktan uzaklaşıp sakince takımı takip etmek.
Zaten suistimal edilen yerlerde taraftar gene tepkisini koyar ama şuan manası yok. Saçma Çünkü.

Gomis iyi profedyonfeldir daha iyisini bulamayız. Üstüne düşeni yapaacaktir. Boktan bir kupa için geçen sene canla başla oynayan gomisi yemeyin. Dikkatinizi cekerim daha lig başlamadı.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt