#18 Bafétimbi Gomis

Garry 1.3 alirken gomis 6.5 para aldi . Biri susup isini yapiyor , oteki resmi macta is yavaslatma eylemi yapiyor

Gomis kesinlikle hatalıdır. Hemde büyük..

Bizim buralarda bir söz vardır pişmiş ete soğan doğranmaz diye.

Sen imzanı atmışsın 2 3 senelik. O zaman daha çok maaş istiyorsan menajerine söylersin arabistan dan veya çinden gidip kendisine kulüp bulur.

Hemde Galatasarayın ekonomik olarak zor durum da olduğunu bile bile bunu talep etmesi tam bir hainliktir.

Gomisi de savunanlar burada Galatasaray düşmanı haindir.

zerre kadar sevgim kalmadı kendisine. umarım şu transfer sezonu bitmeden satıp yerine adam gibi bir golcü buluruz

İçeride çıkarsın hoca sahaya yine yürüsün bakalım o zaman görür kendince hesap kesmeyi, taraftar kendisine nasıl bir hesap kesiyor. Ulan adam yerine koyuyoruz küçük dağları ben yarattım havalarına giriyorlar sanki bunlar olmasa olmazmış gibi. Olmaz diye bir şey yok sadece parasını ödediğimiz bir hizmetin karşılığını alamıyor olmamız can sıkıcı haliyle.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duygusalligi geciriyorum. Burda yonetim cok basit profesyonelce bu konuda kararini verir ve bence vermistirde.

1- Cevap hayir
2- Kotu performans yapinca alacagindan vazgecermisin? Ozaman kontratini degistirelim birader. Garanti ucrette indirimi gidelim. Gol asist ve oyun seviyesine gore bonus topla.
3- Bu tarzi gosteren oyuncu icin satis imkanlarina kesinlike ciddi ciddi bakilmali.

--- Hocamiz ise en profesyonel sekilde en iyi verimi almak icin devam etmeli. Alacagi konusunda hoca'nin normal sartlerde soz hakki sadece onay veya onay etmemek olur gerisi yonetime kalir.

küstüm oynamıyorum diyip kenarda durursa kendi bilir, ben onun yerinde olsam eğer parayıda çok seviyorsam performansımı arttırıp çin veya arap takımlarına şöyle 10m euro yıllıkla kapağı atardım.

Ulan bari de ki gollerimin çoğu garry reis sayesinde çoğunda boş kaleye yuvarladım. Adamın nerdeyse 4 katı para aldım onun maaşını artırın.

Sana işini yap diye o para veriliyor. Nasıl işini yapamayınca paranı alamazsın denmiyorsa, iyi yapınca hemen zam diye tutturmayacaksın. 2-3 sezon aynen devam edersin o zaman gereken yapılır zaten.

bu herifin bu kadar paragöz olduğunu tahmin etmiyordum. ama geçen sezondan beri hep aynı konu tez elden gönderip önümüze bakmamız lazım. böyle karakterlerden bize hayır gelmez.

Adama gösterdiğimiz sevginin karşılığına bakın hele. Gomis'ten büyük Galatasaray var!

Gomis!

"Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen!"

Adama gösterdiğimiz sevginin karşılığına bakın hele. Gomis'ten büyük Galatasaray var!

Gomis!

"Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen!"

Bizim millet garip ya. O kadar göklere cikariyoruz ki sonra adam ters bise yaptiginda yok yapmaz diyoruz :) zam istemesi normal. Beni de böyle göklere cikarsalar zam isterim bende

öyle veya böyle artık gomisi satamayız enazından devre arasına kadar yani hoca gomisi tekrardan motive edemezse isimiz cok zor ligte tek forvetle oynayak tek takımız

eren denen bi halta yaramaz sıgırı burada gol attı diye savunanlar olmus adam rezaletin ötesi tarıktan farkı yok

Bizim millet garip ya. O kadar göklere cikariyoruz ki sonra adam ters bise yaptiginda yok yapmaz diyoruz :) zam istemesi normal. Beni de böyle göklere cikarsalar zam isterim bende
Ne alakası var hocam İngiltere, İspanya liglerinide takip ediyorum. Aynı durumlar oralarda da var yıldız futbolcuları ilah ilan ediyor taraftarlarlar.

Olabilir ama buraya drogba gelirse , sneijder gelirse yapilir bu

Biz emre akbaba gelse hava alanina 1000 kisi gonderiyoruz neredeyse

Gomis bize gelmeden once hangi olcude yildizlasmis da hava alani ana baba gunune donuyor ucagi indiginde .

Ne alakası var hocam İngiltere, İspanya liglerinide takip ediyorum. Aynı durumlar oralarda da var yıldız futbolcuları ilah ilan ediyor taraftarlarlar.

Bizim gibi havaalaninda karsilama varmi acaba ? Hemde gayet 2.sinif oyunculari.

Üstünde formamızı görmekten acı duyacagım bir şahsiyet. Bir an evvel defedilmeli.

gomis, onca para kazanmasına rağmen , birilerini sevindirdim diye daha çok para talep hakkı kendinde görüyorsa ve isteksiz davranacaksa ,gitsin ingiliz teyzelere jigololuk yapsın.

Geri
Üst Alt