#18 Bafétimbi Gomis

Bu hain de binbir eforla takimda kaldi bir ozur bile dilemedi

Oysa ozur dilese onu affetmeye dunden hazirdi bu taraftar

Tam 1 hain asiri pisman olacagiz neyse ki Mugdat, Eren var; altyapida Ahmet, Ali Yavuz var

Hain demek nedir ya? Birakin bu isleri.

He belki gider, belki kalir ve 22. Şampiyonlugumuzda da buyuk pay sahibi olur.

Birisi Cocu ile bir shop yapsın :D
olduğu kadarıyla işte

11.webp

gomis yiğit kadar mücadele etmiyor instadan kendi kendini kutluyor hala
akhisar macinda muslerayi forvete koysak bunu da kaleye koysak en azindan fazladan gol atardik

bunu savunmak nasil bir romantiklik anlamiyorum. ben yanlis maci mi seyrettim? belhanda kadar mücadele etmedi bu eleman

akhisar macinda muslerayi forvete koysak bunu da kaleye koysak en azindan fazladan gol atardik

bunu savunmak nasil bir romantiklik anlamiyorum. ben yanlis maci mi seyrettim? belhanda kadar mücadele etmedi bu eleman

Akhisar maçında aleni şekilde sattı son yıllarda o kadar aleni şekilde takımı satan topçu görmedim ben bak kötü oynamak değil , kötü oynasa anlardık ve tepki vermezdik resmen zam vapmıyorsunuz ha görürsünüz diyip tüm takımı , taraftarları , arkadaşlarını sattı o maçtan sonra ağzıyla kuş tutsa , 90 metreden rövaşata gol atsa bir daha asla güvenmem , desteklemem ben gomisi net olarak sildim inş 13 gün içinde kurtuluruz.

Yedek kalmaya devam etmelidir. Transfer süresi bitmeden satılmalıdır.
Belhandaya performans için kızarım ama bu adam resmen kupa finalinde takımımızı satmıştır. Alenen maç satan bir haindir.

gol makinası geri dönüyorr,bilerek algı kasan 1-2 hırbo var onlara girecek golleri.

Hocanın gönlünü aldıysa,gol attıktan sonra bizim de gönlümüzü alırsa,maçtan sonra hata ettim açıklaması yaparsa bu konu uzamaz

Yoksa sürekli tartışılmaya devam edicek

Hatasının farkına varmıştır diye ümit ediyorum

Yerine biri alınmayacaksa Gomis gitmemeli her türlü en az 20 gol atar zaten şu ligde. Belhandayı falan yollayıp yerine Gomis i daha verimli hale getirebilecek birilerini alabilsek keşke

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zam olsan bari hala gitmedi mi kaldı 13 gün sayılı gün çabuk biter zamcıktı gitmen gerek.

Geri
Üst Alt