#18 Bafétimbi Gomis

Gol atsa ne olacak Akhisar maçında yaptıkları silinecek mi ?

git ulan git arkana bakmadan git ki forvet alalım hemen

Harbi sıkıntılarınız var.
Evet silinecek.
Bende önümüzdeki seneyi kurtarmasa dahi kredisi var zaten.
Geçen sene tüm sezon tek başına çekti gol Yükünü. 1 şampiyonluk 3 süper kupa dan iyidir.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende silinmeyecek balık hafızalı değiliz

Önemli olan kupa değil , takımı yarı yolda satma kim olursa olsun affetmem ben böyle yapanı.

kendi imzasına neyse de; kendi sözüne bile saygılı olup sadık kalamayan adamdan anında buz gibi soğurum...
40+ bile atacak olsa, b..ka düştü bi kere...

Galatasaray Kulübünün girişinde; '' BURAYA YETENEĞİNLE GELİRSİN AMA, ANCAK KARAKTERİNLE KALABİLİRSİN '' yazar....

Bende silinmeyecek balık hafızalı değiliz

Önemli olan kupa değil , takımı yarı yolda satma kim olursa olsun affetmem ben böyle yapanı.
Maçı sattığını kanitlayamazsin. Öyle bise söz konusu olsa şuan kapı önü edilirdi.
Bi tebessümle sen karar veremezsin buna.
Geçen sene millet götü yayıp ytsatarken bu adam sabahın 7 sinde fitness csalisiyordu.
Bok buluruz böylesini bidaha.

Deli paramız var herşey çok Güzel sanki de gomis ı begenmiyonuz.

Madem hafızam bu kadar iyi geçen sene yaptıklarını da teraziye koy süper kupa ağırlığını 5 e katkayacaktir.

tabi balık hafızan yoksa.

Maçı sattığını kanitlayamazsin. Öyle bise söz konusu olsa şuan kapı önü edilirdi.
Bi tebessümle sen karar veremezsin buna.
Geçen sene millet götü yayıp ytsatarken bu adam sabahın 7 sinde fitness csalisiyordu.
Bok buluruz böylesini bidaha.

Deli paramız var herşey çok Güzel sanki de gomis ı begenmiyonuz.

Madem hafızam bu kadar iyi geçen sene yaptıklarını da teraziye koy süper kupa ağırlığını 5 e katkayacaktir.

tabi balık hafızan yoksa.

Penaltı gülüş falan ne yahu çocukmuyuz onlara bakıp değerlendirecez.

biz karakterli topçuların takımıyız bu böyle geldi böyle devam edicek.

sırf takım gücü düşecek diye susacak değilim.

süper ligi almasaydık böyle yapmasaydı daha iyidi şampiyonluklar değil kulüp değeri , arma değeri önemli olan 14 sene şampiyon olmadık hiçbir şey kaybetmedik çünkü karakterimiz yerindeydi.

Penaltı gülüş falan ne yahu çocukmuyuz onlara bakıp değerlendirecez.

biz karakterli topçuların takımıyız bu böyle geldi böyle devam edicek.

sırf takım gücü düşecek diye susacak değilim.

süper ligi almasaydık böyle yapmasaydı daha iyidi şampiyonluklar değil kulüp değeri , arma değeri önemli olan 14 sene şampiyon olmadık hiçbir şey kaybetmedik çünkü karakterimiz yerindeydi.
14 sene şampiyonluk görmeyen taraftarla kendini bir kefeye mi koyuyorsun?
2 maç kaybedince ortalığı kasıp kavuran taraftar tipi var suan. Sadece başarıda kupaya endeksli bir taraftar tipi. Geç sen o duygusal bağ takımını. Şimdiyle 80 leri karisrirma. Futbolcular, futbolun oynanış bicimi ve mantalite çok farklı.

Bırak 14 seneyi 3 sene şampiyon olma bak napiyorlar o tesisi.

Sen söylediğine inanıyorsan konuşacak bişeyim yok.

2 maç kaybedince ortalığı kasıp kavuran taraftar tipi var suan. Sadece başarıda kupaya endeksli bir taraftar tipi. Geç sen o duygusal bağ takımını. Şimdiyle 80 leri karisrirma. Futbolcular, futbolun oynanış bicimi ve mantalite çok farklı.

Anlatmak istediğimi anlamak istemiyorsun işine gelmiyor neyse iyi geceler.

Gomis bir noktaya kadar bizi taşıdı geçen sene çok doğru ama o getirdiği noktadan sonra saçmaladı özellikle son maçlarda.Bunu da göz ardı etmiyorsunuzdur umarım

Kaçırdığı penaltılar yüzünden şampiyonluktan oluyorduk baskı altında olmuyor,yapamıyor

Hainliğini bir tarafa bırakırsak bunlarda acı gerçekler

20 gol atacağının da garantisi yok bana göre de 15 gol atsın başarı sayacağım kişiye göre değişir

Selçuk'a neden sallıyorsun o zaman ?

2 şampiyonlukta doğrudan payı var.Hadi diyeceksin formayı bıraktı vs Gomis'te aynı hainliği yaptı

Birini savunurken diğerini yerden yura vurman ne oluyor peki ?

maçı sattığını nerden anladın açıklarsan ona da cevap vereyim.
Şimdi diyeceksin ki isteksizdi.
Nagatomo hariç kim iyi ve istekliydi?
Baska sorum Yok.

Sezon öncesi bu maç formduzluklar olur.
Ha sezon içi de böyle olursa tepkini verirsin. Bende katılırım seve seve.

Ama sen pire için yorganı sezon başı yakarsan hatayı başta yapmış olursun.

Adam çalışıp güveni boşa çıkarmayacam diyor ee daha ne yani?
Senin kafadaki adamlar gomis ı yarın isliklarsa şaşırmam.
İyi bok yersiniz bu hareket gerçekleştirilir. kamcilanmis çalışan bir adamın hevesini kırarak, İstediğiniz kivama da gelmiş Olur. sezon boyu yatar parasını da çatir çatır alır.

Alakası yok sadece farklı dusunuyoruz.
Sen duygusal ben mantıksal bakıyorum meseleye.
Ama devir duygu değil Mantık ve para devri. Bunu da görmemede fazla ısrar ediyonuz.

Ben bu mesele hariç hep mantıksal baktım zam isteğine bile olabilir ister ne olacak dedim ama burası çizginin aşıldığı yerdi bana göre sana göre değildir saygı duyarım.

Gomis bir noktaya kadar bizi taşıdı geçen sene çok doğru ama o getirdiği noktadan sonra saçmaladı özellikle son maçlarda.Bunu da göz ardı etmiyorsunuzdur umarım

Kaçırdığı penaltılar yüzünden şampiyonluktan oluyorduk baskı altında olmuyor,yapamıyor

Hainliğini bir tarafa bırakırsak bunlarda acı gerçekler

20 gol atacağının da garantisi yok bana göre de 15 gol atsın başarı sayacağım kişiye göre değişir
Sezon boyu +30 maç oynayan 32 yaşındaki bir adam İçin normal Değil mi?
Hem İstenilen duygu hem de taraftarla birleşmiş bir adamı istemiyorsunuz.

Böyle adamları kolay kaybetmemek lazim. Adam taraftar baskısını hissediyor ona göre çalışıyor.

Rvp müstehak bu taraftara gerçi. Adam tam istenilen gibiydi. Göbek yaptı, 3 maç oynadı 5 maç yattı. Parasını aldı ve gitti.

Şimdi bidaha düşünün gomis in değerini.
En güzel örneği Rvp ydi.

Geri
Üst Alt