#18 Bafétimbi Gomis

10m ustu teklif varsa gidebilir yoksa yerini dolduramayacagimiz acik. Taraftarla kluple bagini yakalamis oyuncu bulmak zor gecen sene 29 gol atan adami bu kadar cabuk harcamaya gerek yok.

Adam gibi özür dileyip akhisar macindaki kaprislerini bir kenara birakirsa basimizin üstünde yeri var.
Ama önce bir kendine gelmesi lazim. Evet gecen sene bizi sampiyon yaptin rekor kirdin. Ama bunun karsiligini fazlasiyla gördün. Degerini bil.

Sezon boyu +30 maç oynayan 32 yaşındaki bir adam İçin normal Değil mi?
Hem İstenilen duygu hem de taraftarla birleşmiş bir adamı istemiyorsunuz.

Böyle adamları kolay kaybetmemek lazim. Adam taraftar baskısını hissediyor ona göre çalışıyor.

Rvp müstehak bu taraftara gerçi. Adam tam istenilen gibiydi. Göbek yaptı, 3 maç oynadı 5 maç yattı. Parasını aldı ve gitti.

Şimdi bidaha düşünün gomis in değerini.
En güzel örneği Rvp ydi.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burada soru şu olmalı Gomis mi yanlış yaptı taraftara yoksa taraftar mı yaptı Gomis'e ?

Bence cevap çok açık

Zam talebi de menajerden değil direk Gomis'den gelmiş.Koruduğun adam bahsettiğin kadar sevseydi bu kulübü,bu mali şartlarda geçen sene deli para kazanmışken öyle bir isteği olmazdı

Şunu da ekleyeyim Marsilya'da da aynı şeyi yaparak bize geldi.İlk vukuatı değil zamanla anlarsın sende ne kadar paragöz bir adam olduğunu

Adam gibi özür dileyip akhisar macindaki kaprislerini bir kenara birakirsa basimizin üstünde yeri var.
Ama önce bir kendine gelmesi lazim. Evet gecen sene bizi sampiyon yaptin rekor kirdin. Ama bunun karsiligini fazlasiyla gördün. Degerini bil.
Özür dilerse ben o mavi sattım beni affedin demek olur.
Onun yerine daha fazla çalışacağının teminatıni veriyor. Bence yeterli.

Geçen sene tüm gol yükünü Gomis tek başına üstlenmişti bu sene arkasında Onyekuru-Emre-Rodrigues üçü de acayip skor üretebilecek adamlar

Artık Gomis aklını toplayıp çalışması kendini takıma vermesi şart. Sadece gol atmaya gelen her topa vurmaya değil de bu adamlara alan açmaya sırtı dönük top alıp vermeye ve bu adamların en ilerde ki hedef forveti olmaya çalışması lazım sadece kendisi atmaya değil bu üç oyuncuyu da hücumda aktif tutmaya çalışması lazım

Burada soru şu olmalı Gomis mi yanlış yaptı taraftara yoksa taraftar mı yaptı Gomis'e ?

Bence cevap çok açık

Zam talebi de menajerden değil direk Gomis'den gelmiş.Koruduğun adam bahsettiğin kadar sevseydi bu kulübü,bu mali şartlarda geçen sene deli para kazanmışken öyle bir isteği olmazdı

Şunu da ekleyeyim Marsilya'da da aynı şeyi yaparak bize geldi.İlk vukuatı değil zamanla anlarsın sende ne kadar paragöz bir adam olduğunu
Yaw orda hemfikiriz zaten hepsi paragöz bu futbolcuların. Günümüzde öyle paralar dönüyor ki en karakterli futbolcuyu karaktersiz yapar.
Ben hep Diyorum ne kadar para o kadar verim. 3 ay maaşlarını alamadılar mi performansları düşen adamlardan bahsediyiruz.
Sadece gomis değil hepsi böyle. Varsa yürekleri hadi Selçuk a gitsinler bakalım maaşını 3 te 1i ne düşürecez 1m alacaksın diye. (şuan en eski gözüken ve sözde Gs li olduğunu düşündüğümden) bak nası arıza cikariyor.
Eskide kaldı o canı gönülden takımına bağlı oyuncular. Çünkü neden? O zamanlar büyük paralar yoktu piyasada.

Ben pire için yorgan yakmanın manasını olmadığını söylüyorum. Tamam unutma ama yaptıklarını da unutma. Bu adam çalışkan adam, parasının karşılığını veren yani. Bu paralara aynısını bulamayiz. Bulsa dahi bonservis + maaş + bonus lar derken gomsin 5 seni ugcretini bayiliiz.

10m ve üzeri teklif varsa 1dk dusunmesinler. Ama. Teklif yoksa ki öyle gözüküyorz taraftar sahip. Çıkmak zorunda.
Sen gomisi destekleyerek gomis'in kara kaşına kara gözüne destek vermiyorsun. Sen Gs kulübüne destek vermiş oluyorsun. Hem maddi hem manevi. Manevi doyum da gomisin cxalisip performans olarak arttığında olacak.

Ins anlatabilmisimdir hissiyatımi.

Bizde yabancılar gibi olucaz havalimanında uğurlamayı bırak yüzlerine bile gülmüceksin bunların. Türkiyeye gelince kafadan 1 + milyon instagram takipçisi sevgi selleri şarkılar türküler. Kendilerini messi ronaldo havasına sokuyolar.

Bu takımda drogba oynadı bu herif kendini ne sanıyorsa.

Ben pire için yorgan yakmanın manasını olmadığını söylüyorum. Tamam unutma ama yaptıklarını da unutma. Bu adam çalışkan adam, parasının karşılığını veren yani. Bu paralara aynısını bulamayiz. Bulsa dahi bonservis + maaş + bonus lar derken gomsin 5 seni ugcretini bayiliiz.

10m ve üzeri teklif varsa 1dk dusunmesinler. Ama. Teklif yoksa ki öyle gözüküyorz taraftar sahip. Çıkmak zorunda.
Sen gomisi destekleyerek gomis'in kara kaşına kara gözüne destek vermiyorsun. Sen Gs kulübüne destek vermiş oluyorsun. Hem maddi hem manevi. Manevi doyum da gomisin cxalisip performans olarak arttığında olacak.

Ins anlatabilmisimdir hissiyatımi.

İsimlere takılmıyorum kalırsa yine mecbur vereceğiz desteği ama Gomis ile taraftar arasında ki eski samimiyet olmayacak

Başarısızlık geldiğinde ise ilk ıslıklanan topçu olacak bunu taraftar değil kendi yaptı bence

Bizde yabancılar gibi olucaz havalimanında uğurlamayı bırak yüzlerine bile gülmüceksin bunların. Türkiyeye gelince kafadan 1 + milyon instagram takipçisi sevgi selleri şarkılar türküler. Kendilerini messi ronaldo havasına sokuyolar.

Bu takımda drogba oynadı bu herif kendini ne sanıyorsa.
Türk milletinin dna sinda var bu. Üzülmeyi de sevinmeyi de bilmiyor. Malesef düzelmeyecek te.

eğer burda kalmak istiyorsa aklını başına devşirecek, önce gidip fatih hocadan özür diyecek ondan sonrada aynı geçen sene yaptığı gibi formasının hakkını verip aslan gibi sahada mücadele verecek. bizde o zaman bağrımıza basarız taraftar olarak, insanlar her zaman hata yapabilir ama hatalarında ısrarcı olup devam ettirirse o zaman yapacak şey belli

Bu gibi konuların dışa yansıması tamamıyla bir yönetim zaafı belkide taktiği oyuncuyu taraftarın önüne atmak için. Hiç yakışık almadı. Ne beyefendiliğe ne adamlığa sığar bu yaptıkları. Umarım Gomis kalır ve yine aynı performansı gösterir cahil taraftar grubu tarafından 1-2 kötü maçta saldırıya uğramadan

Bu gibi konuların dışa yansıması tamamıyla bir yönetim zaafı belkide taktiği oyuncuyu taraftarın önüne atmak için. Hiç yakışık almadı. Ne beyefendiliğe ne adamlığa sığar bu yaptıkları. Umarım Gomis kalır ve yine aynı performansı gösterir cahil taraftar grubu tarafından 1-2 kötü maçta saldırıya uğramadan
Ne dışarı yansıması ne yönetim zaafı ne cahil taraftarı neden bahsediyorsun sen?Adamın menajeri açıklama yaptı zam isterük diye.

Geri
Üst Alt