#18 Bafétimbi Gomis

Moderatör tarafında düzenlendi:
Menajerini geç direk Gomis talep etmiş zammı

Hoca açıkladı Gomis'in böyle bir talebi oldu diye
Hocam bende biliyorum onu da bazı renktaşlar olayı ısrarla medyaya bağlıyor.O yüzden link attım.Bu zamcıktıyı kimse savunmasın burda gerek yok.Adam 6.5 milyon euro para almış hala zam istiyor yazıktır günahtır.

Menajerini geç direk Gomis talep etmiş zammı

Hoca açıkladı Gomis'in böyle bir talebi oldu diye
Öyle bir talebi olmus olabilir ne var bunda adam profesyonel isci sonucta? Benim demek istedigim aynisi diger takimlardada oldu Babel mesela 1-2 gün medyada konusuldu bitti...bu Gomis olayinu daima konusmalari artniyetdir iyi giden düzeni bozmak istemekdir...

Öyle bir talebi olmus olabilir ne var bunda adam profesyonel isci sonucta? Benim demek istedigim aynisi diger takimlardada oldu Babel mesela 1-2 gün medyada konusuldu bitti...bu Gomis olayinu daima konusmalari artniyetdir iyi giden düzeni bozmak istemekdir...
Medya konuşmuyor ki sadece bizim.forumda gündem

Adam takımı sabote ediyor akhisar maçında yaptığı hareketler belli.Babelin öyle hareketlerini görmedim hiçbir yerde.

Bir sakin olun yav. Çıkıp yazar iki-üç maç unutulur gider. Yazamazsa da o zaman başlarsınız bilerek yapıyor demeye. Bizim taraftar aksiyon arıyor her sezon.

Adam takımı sabote ediyor akhisar maçında yaptığı hareketler belli.Babelin öyle hareketlerini görmedim hiçbir yerde.
Neye göre zabote ediyor? Bu adam gecen senede penalti kacirmadimi o kadar gol attigi sezonda? Oyun icindeki tavrina gelirsek belki fit degil adam? Gecen senede bazi maclarda oyun icinde yokolmuyormuydu? Pazar günü hattrick yaparsa ne diyeceksiniz? Ayni Sneijderda Meloda oldugu gibi algi operasyonu yapiyor medya ve yine oyuna geliyorsunuz

Gomis gecen sene de özellikle deplasmanlarda kayipti bazi maçlar. Akh. Macini sabote ettigini düşünmüyorum, ben oyle bir izlenim almadim.

Neye göre zabote ediyor? Bu adam gecen senede penalti kacirmadimi o kadar gol attigi sezonda? Oyun icindeki tavrina gelirsek belki fit degil adam? Gecen senede bazi maclarda oyun icinde yokolmuyormuydu? Pazar günü hattrick yaparsa ne diyeceksiniz? Ayni Sneijderda Meloda oldugu gibi algi operasyonu yapiyor medya ve yine oyuna geliyorsunuz
İsterse 100 gol atsın Kulüp maddi olarak resmen bitik durumdayken ben zam isterim diye medyaya açıklama yaptırttığı gün benim için bitti.Sezon ortasında para için oynamıyorum diye attığı golden sonra yaptığı harekette yalanmış.Bu herif gittiği hiçbir takımda sembol olamamış demek ki paragöz olduğundan.3 SENELİK sözleşme yapmış oyuncunun daha ilk senesi dolmadan zam isterim yeni sözleşme yapın demesini ben normal karşılayamam.

ULANNNN GOMES!
20180818_113228.webp

Akhisar maçında oyun içinde sabote ettiğini söylemedim zaten.Maç bitmiş kupayı kaybetmişsin.Çerez kupasıda olsa kupa yani sonuçta takım arkadaşların üzülüyor sen gitmişsin rakip takım oyuncusuyla seremoniden önce gülüp eğleniyorsun böyle bir olayın dünya da örneği yok.

İsterse 100 gol atsın Kulüp maddi olarak resmen bitik durumdayken ben zam isterim diye medyaya açıklama yaptırttığı gün benim için bitti.Sezon ortasında para için oynamıyorum diye attığı golden sonra yaptığı harekette yalanmış.Bu herif gittiği hiçbir takımda sembol olamamış demek ki paragöz olduğundan.3 SENELİK sözleşme yapmış oyuncunun daha ilk senesi dolmadan zam isterim yeni sözleşme yapın demesini ben normal karşılayamam.
Sanki adam dogustan Galatasarayli oldugu icin geldi bize...adam tabiki parasina bakacak bizim lige gelen isim yapmis yabancilarin yüzde 90i para icin geliyor...adam aldigi paranin hakkini veriyorsa sorun yok benim icin

Eger elestirecek medyada gündem olacak birileri varsa oda esek yüküyle para alip karsiligini veremiyen forvetlerdir mesela Negredo...bir allahin kulu bu ispanyol öküzü hakkinda konusuyormu? ki adam 5 milyondan fazla para aliyor gol atamiyor ve gitmekde istemiyor

Sanki adam dogustan Galatasarayli oldugu icin geldi bize...adam tabiki parasina bakacak bizim lige gelen isim yapmis yabancilarin yüzde 90i para icin geliyor...adam aldigi paranin hakkini veriyorsa sorun yok benim icin
Hocam ben zaten para almasın demiyorum ki bu herif 3 senelik sözleşme yapmış.Yaptığı sözleşmenin 1 senesi dolmadan zamlı yeni sözleşme istiyor.Nedeni de gol atmış.Biz zaten gomisi stoper olarak almadıkki atacak tabi 6.5 milyon euro almış herif o atmıyacakta ben mi atacam.Mesele zam istemeside değil.Mesele zam isteyip yönetim vermeyince menajerine açıklama yaptırtması.Resmen yönetimi ve başkanı taraftarın önüne atmaya çalıştı.Taraftar oyuna gelmeyince bu seferde instagramdan foto paylaşmaya başladı yok bizim için çalışıyormuşta gol atacakmışta gerek yok aga çalışmasın defolsun gitsin nereye gidiyorsa paraya tapan adamların işi yok bizim takımda olmamalı.

Hocam ben zaten para almasın demiyorum ki bu herif 3 senelik sözleşme yapmış.Yaptığı sözleşmenin 1 senesi dolmadan zamlı yeni sözleşme istiyor.Nedeni de gol atmış.Biz zaten gomisi stoper olarak almadıkki atacak tabi 6.5 milyon euro almış herif o atmıyacakta ben mi atacam.Mesele zam istemeside değil.Mesele zam isteyip yönetim vermeyince menajerine açıklama yaptırtması.Resmen yönetimi ve başkanı taraftarın önüne atmaya çalıştı.Taraftar oyuna gelmeyince bu seferde instagramdan foto paylaşmaya başladı yok bizim için çalışıyormuşta gol atacakmışta gerek yok aga çalışmasın defolsun gitsin nereye gidiyorsa paraya tapan adamların işi yok bizim takımda olmamalı.
Karakteri zayif adamin belli yani dediklerinde haklisin ama bu adam bizim lig icin alabilecegin en iyi forvet tipi...ki olayin aslinida bilmiyoruz tam olarak belkide menejeri piclik yapti, benim demek istedigim bu adam kalirsa seneyede leblebi gibi gol atmaya devam edecek buna adim gibi eminim ve bu fenerli medyanin isine gelmiyor..en iyisi bekleyip görmek ben Göztepe macinda Gomisden patlama bekliyorum

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray ruhunu herhalde birileri anlatmamış ki Gomis'e, buranın İngiltere olduğunu ve o mentalitede yaklaşarak çözmeye çalışıyor. Galatasaray'ın tesislerinde şu yazı yazar; Buraya sizi getiren yeteneğiniz değildir, karakterinizdir"

Ikiye bolunduk . Ya kovun atin pis herif hain vb , ya da "ne var ki yaptiginda .."

Ortada bulusalim bana kalirsa

Yaz tatilinde zam istegi ve uzerine kupa macinin tamamindaki hal ve tavirlari cok rahatsiz edici , pek ornegine rastlanmamis seylerdi

Diger yandan , 2 senelik sozlesmesi var , satilabilirse ne ala , satilamaz ise faydalanmamiz gerekiyor .

Bu iki gercegi de herkesin anlamasi gerekli

Geri
Üst Alt