#18 Bafétimbi Gomis

Gitmesini isteyebilirsiniz beğenmiyor olabilirsiniz ama maç sattı gibi beyinsizce ve gerizekalıca yorumlar yapmak aptallıktan öteye gitmez. Zam talebi etmiştir kabul görmemiştir o da yoluna devam etmiştir Bu profesyonelce bir hareket. Medyanın gazına gelin siz de fanatiğin fotomaç ın yeni şafak ın.Bu adam kasımpaşa maçından sonra oynaacağım diyen adam 5 ay maaş almayıp sesini çıkarmamış adam. 2-3 tane gereksiz gelmiş maç sattı gibi ithamlarda bulunuyor Aklınızı toplayın bu adamın bizim için geçen sene verdiklerini unutmayın Gidecekse de adam akıllı yollarımızı ayırmalıyız gitmeyecekse de sonuna kadar destek olacağız. Zaten gol kralı olmuş her maç pres yapan topçuyu karalamak anca bizim gibi görgüsüz taraftarların işidir.
a.webp

Gitmesini isteyebilirsiniz beğenmiyor olabilirsiniz ama maç sattı gibi beyinsizce ve gerizekalıca yorumlar yapmak aptallıktan öteye gitmez. Zam talebi etmiştir kabul görmemiştir o da yoluna devam etmiştir Bu profesyonelce bir hareket. Medyanın gazına gelin siz de fanatiğin fotomaç ın yeni şafak ın.Bu adam kasımpaşa maçından sonra oynaacağım diyen adam 5 ay maaş almayıp sesini çıkarmamış adam. 2-3 tane gereksiz gelmiş maç sattı gibi ithamlarda bulunuyor Aklınızı toplayın bu adamın bizim için geçen sene verdiklerini unutmayın Gidecekse de adam akıllı yollarımızı ayırmalıyız gitmeyecekse de sonuna kadar destek olacağız. Zaten gol kralı olmuş her maç pres yapan topçuyu karalamak anca bizim gibi görgüsüz taraftarların işidir.
Ekli dosyayı görüntüle 27106

Adam gibi konuş lan kimse senin keyfine göre yorum yapmak zorunda değil yol al.

Adam gibi konuş lan kimse senin keyfine göre yorum yapmak zorunda değil yol al.
Gomisin oyun stilini ben de beğenmiyorum gitmesini bende istiyorum tüm bu yaşananlardan bağımsız olarak ama siz medya da çıkan haberlere göre şekil değiştiriyorsunuz En büyük zararı da siz veriyorsunuz 30 gol atmış adam maç satıca he he . Sırf yorum yazmak içi yazın siz

Gomisin oyun stilini ben de beğenmiyorum gitmesini bende istiyorum tüm bu yaşananlardan bağımsız olarak ama siz medya da çıkan haberlere göre şekil değiştiriyorsunuz En büyük zararı da siz veriyorsunuz 30 gol atmış adam maç satıca he he . Sırf yorum yazmak içi yazın siz

Yav he he gözümüzle gördüğümüze bakmıyoruz medyaya bakıyoruz.

:asd:

0 karaktere sahip bi adam, Sırf sosyal medyada aldığı ilgileden dolayı kendini ronaldo havasına soktu zam istedi. Klübün durumunu bile bile bunu yaptılar. Ligin ilk yarısı deli gibi koşup pres yapan , östersuns maçı sonrası ağlayan gomis gitti, Hiç birşeyi sallamayan kaybedilen kupadan sonra gülen gomis geldi. Kupa maçında pres dahi yapmadı. Keşke şuan kapıya koysalar. Bu takımda drogba oynadı be o adamdan biz bu tribi yemedik gomis gibi bi herifden yedik.

Mac satti , kasti yapti diye bir sey kimse ispatlayamaz ama dusunce ozgurdur , aksini ispatlayacak bir bilgi var mi ? O da yok

Kendisinden baska kimse bilemez

Akhisar macindaki tavirlari satis midir bilemem ama profesyonelce filan degildi

lan yürü git artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ikiye bolunduk . Ya kovun atin pis herif hain vb , ya da "ne var ki yaptiginda .."

Ortada bulusalim bana kalirsa

Yaz tatilinde zam istegi ve uzerine kupa macinin tamamindaki hal ve tavirlari cok rahatsiz edici , pek ornegine rastlanmamis seylerdi

Diger yandan , 2 senelik sozlesmesi var , satilabilirse ne ala , satilamaz ise faydalanmamiz gerekiyor .

Bu iki gercegi de herkesin anlamasi gerekli
Hocam mevzu zamda değil benim açımdan artık.Samimiyet çok
Beyinsiz ve gerizekalının önde gideni sensin zam talep etmişte yoluna devam etmiş.Beyin özürlü adam menajerine açıklama niye yaptırtıyor o zaman? nasıl yoluna devam ediyor.Yoluna devam edecek olan adam zam istediğini söyler yönetime kabul etmezlerse çıkar oynar.Gidipte menajerine medyaya demeç verdirmez.Akhisar maçından sonra kupa seremonisi sırasında yaptıkları ortada.6.5 milyon euro alıp hala üste para isteyen adamı savunma burda mal mal iş yapma.İsterse 100 gol atsın umrumuzda olmaz Galatasaray burası kimse menajer oyunlarıyla kulübü karıştırmaya çalışamaz.Geçen sene vermişte bilmem ne OLM SEN NE AYAKSIN biz bu adamı gol atsın diye aldık zaten stoperdide 29 gol mü attı?.Oldu anasını satayım her gol kralına zamlı yeni sözleşme yapalım ÇİFTLİK Mİ LAN BURASI

Maç sattı demek çok ağır bir itham. Ama isteksiz tavırları ve sahada elinden geleni yapmayan bir görüntüsü olduğu yadsınamaz. Kalırsa geçen seneki performansına yaklaşabileceğini sanmıyorum. İyi teklifler varken, paraya ihtiyacımız olduğu da ortadayken acilen satıp yerini doldurmaya çalışmalıyız. Yeri dolmaz yorumlarına da katılmıyorum. Tabi ki her gelen 29 gol atamıyor bu ligde. Ama 15-20 gol bandında atarak da takıma çok katkı verebilecek forvetler var.

Maç sattı demek çok ağır bir itham. Ama isteksiz tavırları ve sahada elinden geleni yapmayan bir görüntüsü olduğu yadsınamaz. Kalırsa geçen seneki performansına yaklaşabileceğini sanmıyorum. İyi teklifler varken, paraya ihtiyacımız olduğu da ortadayken acilen satıp yerini doldurmaya çalışmalıyız. Yeri dolmaz yorumlarına da katılmıyorum. Tabi ki her gelen 29 gol atamıyor bu ligde. Ama 15-20 gol bandında atarak da takıma çok katkı verebilecek forvetler var.

HOCAM kimse maç sattı demedi zaten bazı arkadaşlar olayı makatlarından anlayıp kendi kendine yorum yapıyor (söz meclisten dışarı).Akhisar maçı önemli değil kazanırsın kaybedirsin sıkıntı yok.Seneye yine alırız süper kupayı Ancak Maç bitmiş akhisar süper kupayı almış.Takım arkadaşların nagatomo garry rodrigues bir taraftar üzülüyor yüzlerinden belli Sen gitmişin akhisarlı oyuncularla kakara kikiri yapıyon Bunun Adı Nedir?

HOCAM kimse maç sattı demedi zaten bazı arkadaşlar olayı makatlarından anlayıp kendi kendine yorum yapıyor (söz meclisten dışarı).Akhisar maçı önemli değil kazanırsın kaybedirsin sıkıntı yok.Seneye yine alırız süper kupayı Ancak Maç bitmiş akhisar süper kupayı almış.Takım arkadaşların nagatomo garry rodrigues bir taraftar üzülüyor yüzlerinden belli Sen gitmişin akhisarlı oyuncularla kakara kikiri yapıyon Bunun Adı Nedir?
Oyuncu o an onu normal bir davranış olarak görüyor tabi. Ama biz taraftarlar açısından istenen bir görüntü kesinlikle değil, haklısınız.

Ben normal okumadim o goruntuyu , cok goze sokarak "kisasa kisas.." gibi yaptigini algiladim

Bir cok insan bu fikre kapildi ise , gecen sezonki o boyutta sevgi tonla insanda bu noktaya geldi ise , sadece medya da medya demek biraz anlamsiz kaciyor

Geri zekali degil bunca insan , senelerdir futbol ve medya ile ic iceyiz . Terim in sozleri var , bir talebi oldu diye , baskalari zarar gormemeli diye , kazanmaya calisacagiz diye , ozur olayi olmadi diye

Yani tum bunlari yok sayip boyle bir olayda gomis e destek cikilamaz , olmamali yani

Gomis'in taraftara başka sahada başka olduğu fikri giderek güçleniyor, bunu da bizzat kendi yapıyor.

Görüyoruz sahadaki halini. Normalde yaptığı şeyleri yap(a)mamasından, duruşundan, tavırlarından anlaşıldığı üzere ya isteksiz ya güçsüz.
Ama sosyal medyada taraftara verdiği mesajlar tam tersi. Maçları izlemeyip sadece sosyal medyadan verdiği mesajlara bakan biri sahada Elmander var zanneder.

Her şey kendi elinde. Bizim de taraftar olarak küçümsenmeyecek bi kümülatif hafızamız var. Eğer niyetinde bi bozukluk varsa bunu çok uzun süre sürdüremez.

edit: Sinan'la pişti olmuşum heralde. Farklı kelimelerle aynı şeyi yazmışız.

Takımın başında Terim olmasa bu ve tayfası çok net bir şekilde teknik adamı yemişti.

Kabullenemiyorum böyle futbolcuları.

Hocam mevzu zamda değil benim açımdan artık.Samimiyet çok

Beyinsiz ve gerizekalının önde gideni sensin zam talep etmişte yoluna devam etmiş.Beyin özürlü adam menajerine açıklama niye yaptırtıyor o zaman? nasıl yoluna devam ediyor.Yoluna devam edecek olan adam zam istediğini söyler yönetime kabul etmezlerse çıkar oynar.Gidipte menajerine medyaya demeç verdirmez.Akhisar maçından sonra kupa seremonisi sırasında yaptıkları ortada.6.5 milyon euro alıp hala üste para isteyen adamı savunma burda mal mal iş yapma.İsterse 100 gol atsın umrumuzda olmaz Galatasaray burası kimse menajer oyunlarıyla kulübü karıştırmaya çalışamaz.Geçen sene vermişte bilmem ne OLM SEN NE AYAKSIN biz bu adamı gol atsın diye aldık zaten stoperdide 29 gol mü attı?.Oldu anasını satayım her gol kralına zamlı yeni sözleşme yapalım ÇİFTLİK Mİ LAN BURASI
Ulan dangalak Dursun un bir sözü olmuş. Adam bunu yönetime iletmiş ret cevabı almış. Ne yani ret aldı diye mi maç sattı. Ya da o tavırları gösterdi. Medya ya verilen demeç menajeri mendes in demeçi Bize verilen bir söz var denilmiş. Ama sözlü olduğu için yanıt ret olmuş Bence de bu karar doğru. Gomis ise Fatih hoca ile görüşme yapıp takımda kalmak istediğini iletmiş hoca da onay vermiş Mevzu kapanmış hocanın kalsın dediği topçuyu karalamak ne haddine Çık hocanın karşısında böyle laflar kullan yerse. Profesyonel ortamdasınız ne bekliyorsunuz. Adam zam almadı diye mi güldü ya da o penaltıyı bilerek kaçırdı veya kaçırdığında güldü. Bu adamın geçen sene bizim için yaptıklarını unuttun galiba. 10 sayfa boyunca Gomise nefret kusuyorsun her şeyden bihabersin . Ayrıca Gomis 1 milyon euro Adidas sponsorluk anlaşması var. Türkiye sınırları içinde o parayı da alıyor. Gomis geçen sezon başı da formsuzdu bu sezon da öyle yaşı geçtiği için sonradan açılıyor ama zam isteği ret edildi diye oynamamazlık yaptı demek kusura bakma iftiradan öteye gitmez. Tüm bu olaylardan bağımsız ben gomis in oyun stilinin bize uymadığını hoca bize geldiğinden beri belirtiyorum. Görüşleriniz bi öyle bi böyle değişiyor. Neyseniz o olun. Adam bizle kaldı diyelim bu sezon da 25 gol attı o zaman bu lafları diyebilecek misin göreceğim seni. Ayrıca bu adam 5 ay maaş almadı ve tek kelime sesini çıkartmadı isterse zor dönemimizde bizi gidip UEFA ya şikayet eder men cezasını tak diye alırdık. Tepkilerinizi çok anlık değiştiriyorsunuz yakışmıyor GS taraftarına

Geri
Üst Alt