Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Muslera nöbeti ne zaman başlıyor yav?Hiç özlemedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera nöbeti ne zaman başlıyor yav?Hiç özlemedik
Muslera nöbeti ne zaman başlıyor yav?
Tamam, Riera 4/4 lük değildi, 3M in de karşılığı kadar asla oynayamadı ama; sıkıntılı zamanlarımızda hep ayakta kaldı ne zaman görev verilse de vırın/gırın etmedi işini yaptı. Meloyla olayı başka bir konu ama, Sadece futboluyla yetersizdi, Karakter ve dürüstlük olarak bence epey yükseklerdeydi. Kimseleri birbirine kırdırmaya yada kimsenin ekmeği ile oynamaya çalışmak gibi belden aşağı pisliklere yeltenmedi....Riera mı?
Ben siz gönderdiniz falan demiyorum ki yav. Ben sosyal medya hesaplarım olmadığı için sadece burada takılıyorum. Burada da aşırı tepki verildiğini düşünüyorum hepsi bu. Zaten buradaki çoğu görüş, Galatasaray taraftarının genelini yansıtmıyor. Garip bir forum burası.@Ömer Tezcan
Biz burada biraz işi dalgaya alıyoruz ama ciddi ciddi taraftarın böyle bir etkisi olduğunu düşünüyor musun ?
Böyle etkisi olsa Burak mesela daha erken giderdi.Keza ne bileyim Selçuk paramparça edildi hala gitmedi.Belhanda'dan nefret ediliyor hala gitmedi.Feg'i sevmeyen kitle çok fazla
Gomis gitmek istedi ve gitti yani bunun için taraftarın suçlanması aşırı saçma bence
Menajerinin oyununa geldi büyük olasılık ama ne yapıyon sen kardeşim diyebilirdi.Böyle şerefsiz menajerler ortalığı karıştırmayı seviyor
Lafın gelişi mi söylediniz sayın KahveciBu adam geçen sene golleri dizerken bile içimde bir huzursuzluk vardı. Bir forvet alınsın da bu adamı unutalım.
Sosyal medyayı takip etmediğin çok belliBen siz gönderdiniz falan demiyorum ki yav. Ben sosyal medya hesaplarım olmadığı için sadece burada takılıyorum. Burada da aşırı tepki verildiğini düşünüyorum hepsi bu. Zaten buradaki çoğu görüş, Galatasaray taraftarının genelini yansıtmıyor. Garip bir forum burası.
Buraya atılan Twitter linklerinde gülmek için girdiğim postların altında bile kavga oluyor zaten. Kastım stadyumdakilerle, burası veya sosyal medyadakiler arasındaki farktı.Sosyal medyayı takip etmediğin çok belli
Burası oraya göre çok naif bir ortam. Orada tam bir çöplük var.
Buraya atılan Twitter linklerinde gülmek için girdiğim postların altında bile kavga oluyor zaten. Kastım stadyumdakilerle, burası veya sosyal medyadakiler arasındaki farktı.
Orada toplu linç az oluyor genelde. Olunca da bastırılıyor. Tarık'a bile yapılamadı yani. Yoksa ülkede neredeyse hiçbir topluluk müthiş kaliteye sahip değil.Statta da müthiş tipler olmadığını söylemeliyim, maç boyu oyunculara ana avrat küfretmekten başka bir şey yapmayan çok insan var.