#18 Bafétimbi Gomis

Tamam, Riera 4/4 lük değildi, 3M in de karşılığı kadar asla oynayamadı ama; sıkıntılı zamanlarımızda hep ayakta kaldı ne zaman görev verilse de vırın/gırın etmedi işini yaptı. Meloyla olayı başka bir konu ama, Sadece futboluyla yetersizdi, Karakter ve dürüstlük olarak bence epey yükseklerdeydi. Kimseleri birbirine kırdırmaya yada kimsenin ekmeği ile oynamaya çalışmak gibi belden aşağı pisliklere yeltenmedi....
Mesele futbol değil karakter olunca, efsane sıralamarı oldukça karışabilir. Mesele karakter oluncaben o mesajda, tafi, nando elmander, melo ların yanında asla yer alamayacak birisinden bahsettim..

Bolhandaya sebep olarak gösterilen, gönderilmesi için kendi sebeplerini kendisi yaratan birisi... Hatta FT nin aysalla arasının açılmasına sebep olduğu gerekçesiyle melonun gazabından son anda sıyıran birisi......

Aramızda sadece futboluna bakarak takımın dengeleri ile oynamasını bile görmezden gelebilenler olduğu için; geçmişte yaşanmış bitmiş olaylardan dolayı yeni bir polemik başlatmak istemediğimden isim vermemeye çalışıyorum...
Ama Henüz dün veya evvelki günlerkadar yakın zamanda yaşananlar, bu işleri yeni değil, bir zamanlar efsane olaraka anılanlar tarafından bile başka menfaatler uğruna yapılmıştı gerçeğinden dikkatli analizlerle gerçekleri anlayıp herkese ona göre tarihimizde yer vermenin daha adaletli olacağı kanaatindeyim...

@Ömer Tezcan

Biz burada biraz işi dalgaya alıyoruz ama ciddi ciddi taraftarın böyle bir etkisi olduğunu düşünüyor musun ?

Böyle etkisi olsa Burak mesela daha erken giderdi.Keza ne bileyim Selçuk paramparça edildi hala gitmedi.Belhanda'dan nefret ediliyor hala gitmedi.Feg'i sevmeyen kitle çok fazla

Gomis gitmek istedi ve gitti yani bunun için taraftarın suçlanması aşırı saçma bence

Menajerinin oyununa geldi büyük olasılık ama ne yapıyon sen kardeşim diyebilirdi.Böyle şerefsiz menajerler ortalığı karıştırmayı seviyor

@Ömer Tezcan

Biz burada biraz işi dalgaya alıyoruz ama ciddi ciddi taraftarın böyle bir etkisi olduğunu düşünüyor musun ?

Böyle etkisi olsa Burak mesela daha erken giderdi.Keza ne bileyim Selçuk paramparça edildi hala gitmedi.Belhanda'dan nefret ediliyor hala gitmedi.Feg'i sevmeyen kitle çok fazla

Gomis gitmek istedi ve gitti yani bunun için taraftarın suçlanması aşırı saçma bence

Menajerinin oyununa geldi büyük olasılık ama ne yapıyon sen kardeşim diyebilirdi.Böyle şerefsiz menajerler ortalığı karıştırmayı seviyor
Ben siz gönderdiniz falan demiyorum ki yav. Ben sosyal medya hesaplarım olmadığı için sadece burada takılıyorum. Burada da aşırı tepki verildiğini düşünüyorum hepsi bu. Zaten buradaki çoğu görüş, Galatasaray taraftarının genelini yansıtmıyor. Garip bir forum burası.

He bide böyle sosyal medyadan çok seviyorum, ediyorum falan geyiğini çok fazla yapan topçular samimi gelmiyor. Ona sırf bu yüzden sevgi besleyenlerde 180 derece döndü. Melo bile bazen abartıyor ve hoşuma gitmiyor açıkçası. Aslında sahada gösterdikleri yeter de artar bile.

hoca yedek birakmasa katiyen taraftar bu denli donmezdi herife karsi
hoca silince ztn millet de yolcu oldugunu anlayip ustune cullandi

Bu adam geçen sene golleri dizerken bile içimde bir huzursuzluk vardı. Bir forvet alınsın da bu adamı unutalım.

1 yıl boyunca Aleyna Tilki şarkısı eşliğinde bize güzel anlar yaşatan Gomis'e teşekkürü bir borç biliriz ama bu yaz takındığı saçma tavırları için de yine Aleyna Tilki şarkısıyla sitem ederiz.

Kalbimde kırılmadık yer mi bıraktı?
Yaptığıyla söylediği nedense farklı.
Mazlumun ahı aheste MODESTE alınır.
Bırakın kazandım zannetsin zavallı.

Seyrettin mi maçı, paragöz..

Anladın mı ne kadar boşluk bıraktığını... Veya ne kadar yer işgal ettiğini..

Bu adam olsa bugün daha az gol atardık diye düşünüyorum.Buna gol attıracağız diye kaç maç 1-2 golle bittiydi geçen yıl.
Tüm takım gomis beye oynuyordu gol atamadığında düştüğü için. Penaltıyı bunun atması sevdası da oradan süregeldiydi zaten.
Neyse yeni takımında başarılar,para kazandırdı gitti yolu açık olsun.

1112312.webp

Ben siz gönderdiniz falan demiyorum ki yav. Ben sosyal medya hesaplarım olmadığı için sadece burada takılıyorum. Burada da aşırı tepki verildiğini düşünüyorum hepsi bu. Zaten buradaki çoğu görüş, Galatasaray taraftarının genelini yansıtmıyor. Garip bir forum burası.
Sosyal medyayı takip etmediğin çok belli

Burası oraya göre çok naif bir ortam. Orada tam bir çöplük var.

Yapılan yerinde transferlerin yanında maalesef gönderilmesi sezonun en büyük hatası. Kadro ligi her türlü götürür ama ŞL'de Gomis gibi bir santraforun yoksa işler hiç ama hiç kolay değil. Bu saatten sonra da eş değeri bulunabilir mi soru işareti?!?

Buraya atılan Twitter linklerinde gülmek için girdiğim postların altında bile kavga oluyor zaten. Kastım stadyumdakilerle, burası veya sosyal medyadakiler arasındaki farktı.

Statta da müthiş tipler olmadığını söylemeliyim, maç boyu oyunculara ana avrat küfretmekten başka bir şey yapmayan çok insan var.

Statta da müthiş tipler olmadığını söylemeliyim, maç boyu oyunculara ana avrat küfretmekten başka bir şey yapmayan çok insan var.
Orada toplu linç az oluyor genelde. Olunca da bastırılıyor. Tarık'a bile yapılamadı yani. Yoksa ülkede neredeyse hiçbir topluluk müthiş kaliteye sahip değil.

Geri
Üst Alt