#18 Bafétimbi Gomis

Screenshot_1.webp

Hıyarın tekiydi 6 ay önce demiştim kompleksli olduğunu. Ayrıca abartıldığı gibi iyi de değil, abandı abandı attı şansa işte.

Bayagi uzun savundum seni burada ama paragöz yavsagin tekisin.

Oysa taraftar ne kadar sevmisti seni gelir gelmez. Yavsak.

Bunun transferinde sadece Gomis degil hoca da suclu yonetim de. Yahu planli bir sekilde Rierayi doven Melo bile affedildi. Maden elinizde B! plani yok neden satttiniz?
Adamin sozlesmesini ayni sartlarda 1 yil uzatip gerekirse ocak ayinda veya haziranda cin - arap liglerine satardiniz. 6 ay idare edilmeliydi.
Bir de su adamin attigi gollere dahi laf edenlere uyuz oluyorum. Ayni adamlar 2 yil once de Carole'in asistlerini yediler diye aglayanlar. Gomis 29 gol atamasa bu sefer Garynin Feghin asistlerini yedi diye aglarlardi.
Bu surecten biz haric hepsi karli cikti.

Aglamayin adam 10m dolar kazaniyomus orda belli ki teklif var zam yapin dedi bizimkiler reddetti. Yerini dolduramayan yonetime ne kadar sovulse azdir

Değerin bilinmedi be kral bunun olacağını bilenler olarak baya isyan etmiştim ukala ukala konuşanlara

Biz de mal gibi "herhalde başka oyuncu ile anlaşmadan, satmazlar" diye polyanacik yapmışız.

Ey ?@?#?@ Yönetim

:(............:(.........:(:(:(:(..........:(:(:(:(.........:(
:(........:(.............:(.............:(..........:(..............:(.........:(
:(:(.....................:(:(:(.................:(:(:(:(.........:(
:(........:(.............:(............:(...........:(..............:(.........:(
:(............:(.........:(.................:(......:(..............:(.........:(:(:(:(

aldın mı zamını hiyar diyecegım ama aldı

Geri
Üst Alt