#18 Bafétimbi Gomis

Seneye as forvetimiz. Ölmüş bildiğin bu resmen ölü adam. Zaten derbilerde 2018 de de yoktu. Mostafayi da satalım her maç 90 dakika oynasın seneye severiz böyle aksiyonlari.

Dayı bi yürü git ya.
Arabistan'da götünü yırtıyordun buraya gelince yürüyesi geliyor heriflerin.

Şimdi seneye bizim forvet hattımız

Gomis, Diagne ve Muhammed mi

Şimdiden geçmiş olsun

Üçü bir adam etmez

İzlerken inanılmaz canımı sıkıyor, hareket etmeden futbol oynamaya çalışıyor. İnşallah bir daha Gomis i ilk 11 oynarken izlemeyiz

Dünya'da eşi benzeri yoktur Gomis, Pulgar transferlerinin. Gomis zamanında vereceğini vermiş. Adam futbolun beşiğinden gelmedi. Sıradan bir Anadolu topçusunun bile kral olabileceği arap liginden geldi. Yine çöpe atılan eurolar

Yedek olarak sonradan girdiği formülde hala bu leş ligde bir şeyler yapar çok takılmamak lazım ama 11 oynamaması lazım bu net.

Ben hiç şaşırmadım çünkü böyle olacağını adım gibi biliyordum. O yüzden Gomis'e sövme ihtiyacı dahi duymadım bu maçta.

Suç bunda değil zaten, suç 4 senedir yürüye yürüye Arabistan'da top oynayan 37'lik adamı kurtarıcı olarak getirenlerde. Ne olacaktı bu adamın içinden birden bir canavar mi çıkacaktı.

Umarım saçma sapan bir zorunlu uzatma opsiyonu falan yoktur kontratında da sezon sonu yolları ayırırız.

bu adamı geri getirmek cidden midesizlikti.

önce bunu kabul etmek lazım bu değil miydi bizi araplara satıp giden ? bu midesizliği gençleştirme operasyonu yapıyoruz sezonunda yapmakta acizlik ,

gomis gelmese küme mi düşecektik ? 36 yaşındaki adamdan medet umacaksak düşseydik keşke

seni hiç sevmiyorum koca götüne rağmen sevmiyorum defol git

images.jpegEn kısa zamanda böyle olucak diye korkuyorum, adamın yürümeye mecali yok.
Yaşta sıkıntı yok Drogba'da bu yaşlarda gelmişti ama kendisine bakan diri formda bir oyuncuydu, gomis gittiği sezonda bile son maçlarda adım atamıyordu.

Geri
Üst Alt