#18 Bafétimbi Gomis

Işte böyle göt ederler adamı.

Bu sezon sonradan girip bize 5-6 maç garanti alır demiştim. Daha üçüncü haftadan 2 maçı tek başına çözdü reis.

Ah be ah be 2017 yerine 2014'de bedava iken alacaktık Gomis'i. Burada tek başıma yırtınmıştım ne olursa olsun almalıyız diye. Kulüp efsanesi bile olurdu bence o dönem.

Bence bu sezon bize daha çok maç alır kral.

Bu herif kalmış olsaydı bugün belkide 5. yıldız hesabı yapıyorduk. Ahh ah

Son düzenleme:
Gomis gibi Mertens gibi adamlarin yasina bakilmaz ama gelde bunu genc sevdalisi gscye anlat bide genclere sahip cikmayi bilseler oda yok

işte bu ya. kulübede, son 20 dk alternatif olabilecek net bir golcumüzün olması güven verici. ama daha fazla anlam yüklemeyelim kendisine lütfen.

Son 20 dakikada yorgun defansin üstüne salarsan o zaman gomis de ya golünü atar, yada attirir ama ilk 11 den baslatirsan erken mactan kopar yani gomis dogru kullanirsan basarili olur.

taraftara koştun kucakladın ya
sana ağzıma açarsam bi daha ağzıma sççsnlar

Kilitlenmis maclari cozmesi icin getirilmisti zaten. 20-30dk bu sekilde kullanirsak katki verecegini gosterdi. 500bin euro icin adamin 4 yas genc halini elden kacirdik.

Ta ki Gomis girene kadar. 37 yaşındaki futbolcu özel işleri nedeniyle Paris'teydi. Hafta içi iki gün idmana çıkamadı ancak kalitesini bir kez daha gösterdi, muhteşem bir gol attı.

herif antrman bile yapmadan ayı gibi stoperle güreşip topu köşeye zımbalamasını biliyor

Kadroda böyle bir kalitenin bulunması güzel bir şey.

Lig başı altın değerinde 6 puan ileride iddiamızı devam ettirmek için çok iyi oldu diyorum

Geri
Üst Alt