- 6 Eylül 2014
- 83.229
- 56.800
- 4.283
Ben kim kardashishana razıyım. Gomise de sen razı olKim Kardashian göt görsün yiğidim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kim kardashishana razıyım. Gomise de sen razı olKim Kardashian göt görsün yiğidim
O kalcaya önüne geçebilecek bir savunmacı yok dünyada. Keşke göt gücünün her alanında Etkisinin fazla olduğu bir oyun olsa futbol. O zaman gomis ile cl bile hayal değildi. Bu yaşına rağmenTa ki Gomis girene kadar. 37 yaşındaki futbolcu özel işleri nedeniyle Paris'teydi. Hafta içi iki gün idmana çıkamadı ancak kalitesini bir kez daha gösterdi, muhteşem bir gol attı.
herif antrman bile yapmadan ayı gibi stoperle güreşip topu köşeye zımbalamasını biliyor
Her mac da girip bunlari yapamiyacagana gore de diger oyuncular ve hoca da artik uyanmali hele Kerem falan cok etkisiz Yunus da bi gol atsa gerisi gelecek gibi geliyor.Şuan 2 puan ile ligin diplerinde olmamamız Gomis sayesinde. Bütün yatırım boşa gidecekti yine moral motivasyon düşecekti.