#18 Bafétimbi Gomis

dayı sen penaltı atamayan bi adamsın, bugün 90 küsürde atamasak rahat uyuyacak mıydın?

attığın penaltıların 14 tanesinin 5ini kaçırmışsın, hala ne yüzle topun başına geliyosun?

Adam gol kralligina yuruyecek bu yasindan sonra ama penalti konusunda cok yeteneksiz. Penalti baska bir sey abi. Bu adam kadar golu koklayan adam penalti atamiyor.

Herkes penaltı kaçırabilir. Messi, Ronaldo gibi futbolcular bile penaltı kaçırmıştır. Keza iyi de vurmuştu ama olmadı. Onun dışında attığı golde yine golcülük sezgilerini konuşturdu. Keşke daha genç olsaydı.

Geçen yıl penaltı vuruşlarını çok zayıf ve kötü yerlere yapmıştı. Bu defa nispeten iyi yere ve net vuruş yaptı ama atacağı köşeyi çok belli etti. Ezbere terse yatmayan hemen her kaleci kurtarırdı bunu. Gol yaptığı penaltılarda da çok kötü penaltıcı olduğunu söylemiştim...

Oliveira penaltıcımız olur gibi...

Penalti atman icin ne kadar yalvarirlarsa yalvarsinlar. Yok tovbe asla olmaz atmam de atma.

Bu arada bence hic de fena degildi. Evet tutuktu ve first touch sorunlari yasadi ama dominant oyunumuzda gezmesinin ve presinin etkisi hic de azimsanacak derecede degildi

Bu işler şakaya gelmez ortada penaltısı kötü olan oyuncu varken neden iyi olan topcuya kullandırılmaz inanamıyorum.Bundan sonra kullanmamalı.1 golle şampiyonluğu kaybetmiştik hatırlatayım.

Son düzenleme:
umarım transfer dönemi bitmeden kendisine veda ederiz.

zaten maaşı yüksek yaşı da var el şıkışıp vedalaşlım derim ben.

Helal olsun sana. Attın yine golünü :ka21:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Popo'nun önünde saygıyla eğiliyorum.

Geri
Üst Alt