#18 Bafétimbi Gomis

Tamam vereceği katkıyı verdi bize 6 puan kazandırdı bundan sonra Galatasaray'ın 3. Satraforu olur zaten sezon başı planda buydu. Sahada resmen yürüdü

Debois in golünü yedi bugün ya sutun gideceği bölgede çok takılıyor.

GscimbomMobile

bu adamı ilk 11 başlatan oyunu okuyamayan hoca nedeniyle bu adamdan da verim alınmıyor.son 20-30 dk sokarsın işte bu adamı öyle verim alırsın böyle yapıyordu nedense değiştirdi bu yöntemi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir daha 11 başlarsa Okan hocaya söverim yeminle.

buna top getirememe kolpası bu mac son bulmustur bu adam top gelsede vuramıyor atamıyor işte

2. yarı son 15dk gırmeli

Yarım saatlik gücü var, onu da son anlarda kullanmak gerek.

Ilk yari Adana baskili oynama calisti, mactan öncede yazdim kontra oynamak icin gomis en yanlis tercih olur diye, adam bu saatden sonra ancak ceza saha golcüsü olur gücü yetmez bir ileri bir geriye kosmaya. Okan hocanin aklinda ne gibi bir plan vardida ilk onbire görev verdi bilmek gerek.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün 10 kişi kalmış ve yıpranmış ADS savunmasına sonradan girseydi muhtemelen golü bulurdu.
Maç öncesi aynen bunu yazmıştım.

Elimizde böyle bir silah varken bunu yanlış kullanmak çok saçma cidden. Mertens #9 Mata #10 olmalıydı ilk 11'de. Gidişata göre de Gomis ikinci yarıda oyuna dahil olmalıydı.

Gomis'e sorsak Gomis de son 30'da falan girmek ister muhtemelen. Hoca tarafından gereksiz bir ısrar oldu ki Konya maçında da iyi değildi. Yok yere harcamayalım, mis gibi joker adam.

Gomis'e sorsak Gomis de son 30'da falan girmek ister muhtemelen. Hoca tarafından gereksiz bir ısrar oldu ki Konya maçında da iyi değildi. Yok yere harcamayalım, mis gibi joker adam.
İlk 4 golümüzü attı diye Okan'da gereksiz bir ısrar oluştu diye düşünüyorum.

Bu adamın bu seneki rolü apaçık ortada yani, sonradan girip yorgun rakibe karşı bulduğu az pozisyonu değerlendirip takıma sürpriz puanlar kazandırmak.

İlk 11 olmuyor işte. Nedir bu ısrar. Icardi yoksa Mertens var.

Topsuz bölgede yürürken birkaç defa düşecek sandım.

Rakip yorulduğunda faydalanmalıyız. Onu geçtim deplasmanda asla ilk 11 başlamamalı. İçeride mecbur kalınırsa belki.

yaşı kaldırmıyor ilk 11'i. artık tamamen yedekten son 20-30 dakika girecek şekilde kullanılmalı

galatasaray kariyerindeki en kötü maçını dün oynamış olabilir. Yoktu sahada resmen

Adana Demir gibi derbi dışı ligin en zorlu deplasmanına gomis ile baslanmaz. Mertens ileri uçta formatı için en ideal maçtı. Okan hoca yanlış yaptı.

Adana Demir gibi derbi dışı ligin en zorlu deplasmanına gomis ile baslanmaz. Mertens ileri uçta formatı için en ideal maçtı. Okan hoca yanlış yaptı.
santraforları küstürmemek için yapmadı bence ama ilk yarı sonunda dönmeliydi mertens'e. gomis çok bitik, ilk 11 oynayamayacağını gösterdi

Geri
Üst Alt