#18 Bafétimbi Gomis

Çöp Kutusu konusunun,başlığının
Çöp Kutusu Bafetimbi Gomis
olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Maç sonucundan kat kat daha bunun sergilediği büyük orman çocukluğuna sinirlendim.

Ben böyle büyük bir satış görmedim yıllardır. Umarım bu günden sonra hiç bir işin rast gelmez, sürüm sürüm sürünürsün sokaklara düşersin inşallah itoğlu it.

Son iki ayın parasını alma o vakit.

Kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyordur belki kendince haklı olabilir ama öyle bile olsa olsa bitime 6-7 hafta kala böyle bir hareket yapmak ağır karaktersizlik. Beklersin sezon sonu gidersin.

Kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyordur belki kendince haklı olabilir ama öyle bile olsa olsa bitime 6-7 hafta kala böyle bir hareket yapmak ağır karaktersizlik. Beklersin sezon sonu gidersin.
1 maçla haksızlık mı olur yav. gereğinden fazla şans bile verildi 40 yaşındaki topçuya

İlk iç saha maçının 18. dakikasında armamızı düzgün bir şekilde kesip çıkartarak Gomis formasını ateşe vermeliyiz.

devre arası eyüpspora gidecek falan diyorlardı demekki bu herif ozamandan beridir kıllık yapıyordu

Şuan puan olarak bu sıralarda olmamıza katkısı büyük. Kariyerinde başarılar, kendisine teşekkürler.

belli oldu takımın konsantrasyonunu bu hırbo bozmuş. antrenmana çıkmamak nasıl bir hainliktir

Eğer bu işi olumlu olarak döndürme şansımız varsa da bence bu ortam 1 şekil de oluşmalı.Gomis bence gelen tepkilerden sonra fikir değiştirecekte birisi.Hatasını anlayıp özür dilerse bence kalmalı ki kendini kanıtlamak için daha iyi de 1 performans verecek böyle olursa.Şampiyonluk yarışında çok ama çok önemli 1 isim kendisi..

Geri
Üst Alt