#18 Bafétimbi Gomis

bu herifin kafasındaki tek şeyin para olduğunu zerre aidiyet vs duymadığını yaptığı hareketlerin hiç samimiyeti olmadığını düşünüyordum önceki döneminde bile.

rezalet bir karakter.

Bu yaşında ve bu halinle dahi barıştan iyi topçusun kabul; fakat aldığın 40 milyon TL karşısında hocanın tercihine saygı duymak zorundasın.

Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü GALATASARAY'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz.

Demba Ba' nın röportajını paylaşmıştım hani, Şenol Hoca ve Okan Hocadan da bahsettiği...

Okan Hoca, futbolcular için hiç zor bir TD değil. Kendisiyle ters düşende ararım kabahati...

Yalan söylüyor yine ilk takımı sattiğında inandirmisti. Şimdi kimse inanmaz heralde.

Bu adamın yaptıkları şaşırtmıyor. Hakettiğinden fazla değer gösteriliyor.

Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü GALATASARAY'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz.

Yalan

Eğer bu işi olumlu olarak döndürme şansımız varsa da bence bu ortam 1 şekil de oluşmalı.Gomis bence gelen tepkilerden sonra fikir değiştirecekte birisi.Hatasını anlayıp özür dilerse bence kalmalı ki kendini kanıtlamak için daha iyi de 1 performans verecek böyle olursa.Şampiyonluk yarışında çok ama çok önemli 1 isim kendisi..

Ne önemi yahu..Bu satıcı bitik bizim için çok önemliyse biz bitmişiz.
Bakma ilk haftalar denk geldi attı işte Diğer takımlarda şu haliyle bunu kadroya almazlar..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne önemi yahu..Bu satıcı bitik bizim için çok önemliyse biz bitmişiz.
Bakma ilk haftalar denk geldi attı işte Diğer takımlarda şu haliyle bunu kadroya almazlar..

Görüşüne saygı duyarım reis ama bence Gomis bu Lig için iyi de 1 forvet.İcardi yoksa bence Gomis oynar.Barış'tan daha önde görüyom maçlarda ki bitiricilik konusunda..

FİFA ve diğer uluslararası kuruluşların bu denli futbolcudan yana kurallarla donatılmasının yanlışlığına her daim vurgu yapıyorum...

Bir sözleşme yapılıyor; futbolcunun manfaatinin her bir zerresi güvence altına alınıyor. Anlaşmazlık durumunda, art niyetli sporcuya karşı kulübün menfaatini koruyacak hiçbir imkan yok; adam sakat olduğunu söylese, sahaya çıktığında bilerek kendini ihraç ettirse vs vs; kulübün yapacağı hemen hemen hiçbir şey olamıyor. O adamın maaşını, kulüp elde olmayan sebeplerle 2 ay geciktirse, eline sağlık!..

Böyle olmaz. O yüzden kulüp bünyesine katılacak oyuncuların seçimine, kontrat bedel ve sürelerine çok dikkat edilmeli...

Kulüp-Futbolcu-FİFA ilişkileri hakkında fikir teatisi yapmak üzere bir başlık açmak hep aklımdan geçiyordu da üşeniyordum. Şimdi hem zamanım yok, hem gündemin yoğunluğunda ilgi görmez. Ortalık durulunca yapalım...

Kerem , muslera falan gönderisini beğenmiş . Hocaya karşı kumpasmı var acaba

Yalan parayla olsa kredi çekip yine söylerdi bu

Geri
Üst Alt