#18 Bafétimbi Gomis

İşi dengede tutmak önemli 1 maç Gomis'i 15-20 Dk oynatırsın 1 maç Barış'ı oynatırsın.Sana bu kadar gol katkısı vermiş adam şampiyonluk yarışında bu kadar sürekli 1 şekilde az Dk oynatırsan oyuncu isyanında haklı olur ama dediğim gibi şu durumda haklıyken haksız 1 duruma düştü..
Hocanın işi kolay değil. Mesela seferovicte sorunlu biri olsaydı ilk yarı o sorun cikartabilirdi. Bu kadar geniş ve kaliteli kadroda bu haftaya kadar sorunsuz gelmek bile başarıydi bence tabi en beklenmedik adam sorun yarattı o garip oldu

Kimseye hakkettiğin'den fazla değer vermeyeceksin. Puan kaybı bu kadar kahretmedi beni. Yazıklar olsun sana verdiğimiz değere. Galatasaray tarihinde böyle bir kahpelik yoktur. Utanmaz herif.

gotune tekme atılmalı

araplarla flört ediyor ztn sürekli amacı belli

Araya diğer futbolcuların girmesiyle affedilmiş sanırım. Affetmek büyük hata, diğer futbolcuların takım için kenetlenmesini sağlamak için affetmek ok.

Özellikle ilk haftalardaki müthiş katkısına rağmen şöyle kritik bir vakitte bu hareketiyle benim için Nizamettin Güvenç'ten farkı yok.

Muslera , başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile bir toplantı yaptı. Kaptan’ın, “Gomis’e ceza vermek bize zarar verir. O her zaman yapıcı oldu ve herkesin sevdiği biri” dediği öğrenildi.

Gomis de, takım arkadaşlarından ve hocası Okan Buruk’tan özür dileyerek, “Duygusal bir tepki verdim ama doğru değildi. Hatamın farkındayım” dedi.

yuncular, Gomis’in takım içinde önemli ve iyi niyetli bir karakter olduğuna vurgu yaparken, Buruk da konuya pozitif yaklaşarak, “Gomis’in bundan önce yaptıklarını bir kenara atamayız. Oyuncuyu kaybetmek kolay ama kazanmak daha önemli” dedi.

Başkan Özbek’in de, “Herkes yapıcı davrandı. Bize düşen krizi yönetmek ve sonuçlarını öngörmek. Şimdi işe daha sıkı sarılacağımızı umuyorum” dediği bildirildi.

Açıkca Özür bile dilemeden affedildi. Rezalet. Okan Buruku bundan sonra kim takar takımda. Yönetimin hatası.

Fıtratında hainlik var maalesef. Büyük maçlarda da sinen bir oyuncu. Yazık kendi mirasına etti

Gözümden düştün Gomis kardeş, bunden sonra gotunle kus tutsan yaranamassin.

Şampiyonluğa bir adım kalmış yaptığı işe bak. Bir dakika tutmam kulüpte bu şahsı. Hatta daha sonraki yıllar için hiçbir organizasyona vs... davet edilmemeli ve kulübe sokulmamalı.

Ligin sonu geldi toplasan 5-6 maç kaldı defolsun gitsin yalandan yere sağda solda ben bir aslanım gitsem de her zaman bu takımın taraftarıyım bilmem ne deyip göz boyamasın ...

Hırslı bi yapıda olmasa sene başı o katkıyı alamazdık bu adamın karakteri bu,olduğu her takımda en önemli oyuncu olmak istiyor,2. plana atılmaya tahamülü yok.İlk geldiği zaman da sezon sonu maaşını Feghoulinin üzerine çekmek istemişti kabul edilmeyince yollanmıştı.Meseleyi gereğinden fazla büyütmeye gerek yok bu kadar egolu oyuncuların olduğu yerde bu tip mevzular gayet normal.Keşke Okan hoca basına duyurmasaydı diyeceğim de zaten maçın devre arasında basına sızmıştı olay o açıdan da büyük bir sıkıntı görmüyorum.

Geri
Üst Alt