#18 Bafétimbi Gomis

sneijdersiz pic olur bu takimda
yakinda tudorla kavga ederler
en gec devre arasi yollanir

Adama top gelmezse nasıl gol atsın. Bunu besleyecek oyuncunu göndermeye kalkarsan fayda sağlayamazsın tabi.

Evet birdaha dedigim arkasindayim gomisi aliyorsan buna alda at pas verecek adamlarin olmasi gerekirdi onlarda suan kadroda yok cok yanlis secimdi gomis

Yavaş vurun olm siz de tamam çok kötü bir maç kaybettik ama bu adamdan ne yapmasını bekliyordunuz acaba? Herkes bir Bruma değil orta sahadan top alıp tek başına gol atsın bugün tek gol atma şansı bu şekilde olabilirdi evet bunu yapamadığı için onu eleştirebiliriz, onun dışında takım çöp bir forveti beslemezsen ondan ne bekleyebilirsin ki?

Sneijder - Umut/Eren
Selçuk/Yasin - Gomis

Yazık...

Ciddimisiniz la :D

Adam napsın takım top götüremiyor ileriye :D

Bekler çöp, orta saha rezalet

Herif top almak için orta sahaya geliyordu napacak orta sahadan alıp tüm rakibi çalımlayıp gol atmasını mı bekliyordunuz? :D

Orta sahanın oyun kuramadığını gören Maicon bile kendi kapasitesini zorlayıp oyun kurmaya calısıyordu la orta sahaya gelip :D

Bu maçla değerlendirip gomise çöp diyenler kesinlikle futboldan anlamıyordur

İyi topçu ben güveniyorum Gomis'e. Kötü de oynamadı.

İyi topçu ben güveniyorum Gomis'e. Kötü de oynamadı.
Aynen birde Eren'den 2 tane çok belirgin farkı var

Yerdende bitirici tabii pozisyon hazırlarsan :D Top getirmedikten sonra dünyanın tüm forvetlerine çöp diyebiliriz böyle değerlendirmelere yapacaksak eğer

Bir de çok iyi duvar oluyor, hücumdakilere hızlı ve iyi servis ediyor

Ne Burak ne Eren bunu yapamıyordu bu özelliği sayesinde Gomisle birlikte ileride daha rahat top tutarız.

farkındayım.

sende harcanacak kadar da yok.
d70mmiTslB8TupYHZpwaHZDk3CLSkMwouAgH24nkcgoMkOeuVEz7wJ-5EBVRlM4-MgFILCmFJZ5QCg=w320-h322-no

Aynen birde Eren'den 2 tane çok belirgin farkı var

Yerdende bitirici tabii pozisyon hazırlarsan :D Top getirmedikten sonra dünyanın tüm forvetlerine çöp diyebiliriz böyle değerlendirmelere yapacaksak eğer

Bir de çok iyi duvar oluyor, hücumdakilere hızlı ve iyi servis ediyor

Ne Burak ne Eren bunu yapamıyordu bu özelliği sayesinde Gomisle birlikte ileride daha rahat top tutarız.
Aynen. Ayağı öyle müthiş düzgün değil ama topu kontrol edip pas atmayı biliyor. Rodrigues'in kendini sakatladığı (:D) pozisyondaki pası oldukça güzeldi mesela.

1 haftada biten Drogba transferinden 3 ayda zor biten bu transfere vizyonuna yağ tulumu soktuğumun Dursun'u

İyi oyuncu belki de eli ayağı düzgün tek transferimiz. İyi duvar oluyor kafa topu alıyor tamam da bugün pek sahada yoktu lakin kendisinin bir suçu yok. Bugün sahada kanat yoktu, bek yoktu, orta saha yoktu, 10 numara yoktu. Bir de hala karabük takımında olduğunu zanneden ve defansı ön plana çıkaran hıyar ağası bir hoca vardı. Bugünü golsüz geçmesi gayet normal.

Lakin gel gelelim başarısızlıklarla rezaletlerle geçen senelerden sonra çok daha iyi ve genç bir adam alınmalıydı. Transferine karşı olmadım lakin daha iyisi alınmalıydı. Belhanda'nın ise neden alındığını henüz anlayabilmiş değilim. Bugün gördük ki Maicon da bizim oyuncumuz değil. Belini döndürüne kadar mevsimler geçiyor. Ve biz bu adamlara 23 milyon avro bonservis gömdük.

Takım çöp, hoca çöp, başkan çöp, yönetim çöp, harcanan meblağlara rağmen transferler yeterli değil... Allah yardımcımız olsun. Gidiş gidiş değil.

Geri
Üst Alt