#18 Bafétimbi Gomis

3 transfer içinde en güvendiğim isim bu adam.Eminim oyunda kalsaydı Eren malının kaçırdığı golu yazardı.Fakat bu seneki belirsizlikler yüzünden sanırım bu adamada yazık olacak.

Top kontrolleri,alışları ve pasları ile kalitesini gösterdi bu adam içerdeki maçta adam gibi oynarsak Östersundu parçalar diyorum

bayılmadı demı 2. yarıya bakmadım

Yok bir çoğumuz sinirden bayıldığı için gerek duymadı

Bu Ateş üfleyerek sönmez
G098Br.jpg

Yine yanlis forvet aldik. Kim beslicek bunu? Carole, yasin, selcuk, Gary mi? Bir tek Linnes sneijder ve belki Belhanda. Hele Sinonun olmayisi bunu mahfedecek

Karşılaşmanın ilk yarısında Tolga Ciğerci'nin rakibine faul yapıp sarı kart gördüğü pozisyonda Yasin Öztekin hakeme itiraza gidince Gomis takım arkadaşına tepki gösterdi.

Fransız golcü alanını boşaltan futbolcuya itirazı bırakıp sağ savunmaya geçmesini söyledi. [Sözcü]

Yuh be kardeşim Gomise de laf ediyorsanız bırakın futbol izlemeyi..Adam leş ötesi şut çekmekten pas vermekten aciz bir kadronun içine düşmüş..kaç kere top indirdi pasa girdi ama yanındakiler mal ne yapsın .. Bir dönem Drogba bizi doyurdu ondan sonra bu tarz bir forvet göremedik bile.. Gerçkten futboldan anlamayan bir sürü var karşımızda adam kötü oynasa eyvallah diyeceğim de kötü takımın çabalayın 1-2 isminden biriiydi..Artı daha ilk resmi maçı ya adamı çöp ilan edecek ne gördünüz söyleyin biz de bilelim..Kıçını kaldıramıyormuş heee size burak lazım o kıçını kaldırıyordu da ne oldu onu da istemiyodunuz..Yok kardeşim hayal aleminde yaşayan insanlar var heralde suarez lewa agüero paklar sizi daha aşağısı kesmiyor.. Kendi kendine gol atabilecek kapasitede kanatlardan yardım beklemeyen epi topu 5 forvet vardır dünya üzerinde biz onlara talip olalım en iyisi.

Gomis ligi altüst eder demiyorum ama şu maça bakıp da Gomisi kötüleyecek hiçbir şey yok ortada.. Azıcık sabredin ya istiyorsunuz ki fifadaki gibi kadroyu diz skillerine göre oynasın topçu

geçen sezonki takımda olsa tepki yerdi muhtemelen.

mevcut kanatlarla en kral santraforuda getirsek iş yaptırtamayız.

acilen kanat ve bek transferleri lazım. 4 mevkiye min. 3 topcu, kanat veya beklerden birini icimizden hallederizde min. 3 mevki icin kalite 3 adam şart.

Verirse vereceği katkı max 2 sene olur.

Son sözleşmesini yapmış Gomis'in 2 yıllığına kkiraladigimizi düşünürsek Kabataslak yıllık 7.5 milyon euroya mal oldu

Gomis kim ?
Antalya istese bonservisini beleşe alıp kendisine yıllık 1.8 milyon euro verirdi

Galatasarayımıza imzaya geldiği gün havalananında bir grup ultraslan taraftar grubumuz ile karşılamaya gitmiştim..

İmza için indiğinde o heybetli fiziğine bakınca, drogbadan sonra sonunda aradığımız zenci forveti bulduk demiştim. O sırada derin bir iç geçirmiştim çok sesli olacak ki bir anda bu düşüncelerden uzaklaşıp, tüm uçuş boyunca hatta kapalı olmasına rağmen gözünden düşürmediği gözlükleri kafama takmıştım..

c4090a57-e472-46be-a978-ed5e50fcab75.jpg

Neden içerde gözlük takıyordu merakı kafamı yemişti. Gözlerinde sorun mu vardı yoksa morarmış mıydı..

Dayanamadım uzanıp gözlüğü çıkarttım tabi basın çaldığımı lanse etti ama ben gözlerine bakmak istemiştim.. haber linki

Screenshot_4_132.png

Daha sonra gözlük çıkınca tabii, adama gözlerine bakmak için aldım gözlüğü diyemedim ve satarım deyip cebime attım. satış görüntüsü linki

Şuana kadar olandan çoğunuzun haberi vardır ama o an gomise en yakın olan bendim ve farkettiğim şey ise tüyler ürpeticiydi..

Öğrendiğimle birlikte gomisin sıkca bayılma sorunu artık benim için sorun değildi.. Gözleri beyler gözleri olması gerekenden çok ama çok ufaktı..

56e349d1b5137bc3afb17d610154b09a_gomis-3jpg_610x375.jpeg

Fizik olarak, oyun tarzı olarak Drogbanın kopyası olan bu adam.. Drogbanın yarısı kadar gol performansı göstermiş tüm kariyerinde.. Bu adamın gözlerinin net görüntü alamadığını düşünüyorum. Bu analizlerim doğrultusunda sizlerin fikirlerini topluca a4 yazıp kulübe göndermeyi öneririm.

Saygılarımla

Galatasarayımıza imzaya geldiği gün havalananında bir grup ultraslan taraftar grubumuz ile karşılamaya gitmiştim..

İmza için indiğinde o heybetli fiziğine bakınca, drogbadan sonra sonunda aradığımız zenci forveti bulduk demiştim. O sırada derin bir iç geçirmiştim çok sesli olacak ki bir anda bu düşüncelerden uzaklaşıp, tüm uçuş boyunca hatta kapalı olmasına rağmen gözünden düşürmediği gözlükleri kafama takmıştım..

c4090a57-e472-46be-a978-ed5e50fcab75.jpg

Neden içerde gözlük takıyordu merakı kafamı yemişti. Gözlerinde sorun mu vardı yoksa morarmış mıydı..

Dayanamadım uzanıp gözlüğü çıkarttım tabi basın çaldığımı lanse etti ama ben gözlerine bakmak istemiştim.. haber linki

Screenshot_4_132.png

Daha sonra gözlük çıkınca tabii, adama gözlerine bakmak için aldım gözlüğü diyemedim ve satarım deyip cebime attım. satış görüntüsü linki

Şuana kadar olandan çoğunuzun haberi vardır ama o an gomise en yakın olan bendim ve farkettiğim şey ise tüyler ürpeticiydi..

Öğrendiğimle birlikte gomisin sıkca bayılma sorunu artık benim için sorun değildi.. Gözleri beyler gözleri olması gerekenden çok ama çok ufaktı..

56e349d1b5137bc3afb17d610154b09a_gomis-3jpg_610x375.jpeg

Fizik olarak, oyun tarzı olarak Drogbanın kopyası olan bu adam.. Drogbanın yarısı kadar gol performansı göstermiş tüm kariyerinde.. Bu adamın gözlerinin net görüntü alamadığını düşünüyorum. Bu analizlerim doğrultusunda sizlerin fikirlerini topluca a4 yazıp kulübe göndermeyi öneririm.

Saygılarımla

Sezai karayel senmisin

Geri
Üst Alt