Erdem ASLAN
Kırmızı Üye
- 29 Mayıs 2017
- 1.696
- 293
- 233
Sneijder çok gol attırır kendisine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bir çoğumuz sinirden bayıldığı için gerek duymadıbayılmadı demı 2. yarıya bakmadım
Yok bir çoğumuz sinirden bayıldığı için gerek duymadı
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Galatasarayımıza imzaya geldiği gün havalananında bir grup ultraslan taraftar grubumuz ile karşılamaya gitmiştim..
İmza için indiğinde o heybetli fiziğine bakınca, drogbadan sonra sonunda aradığımız zenci forveti bulduk demiştim. O sırada derin bir iç geçirmiştim çok sesli olacak ki bir anda bu düşüncelerden uzaklaşıp, tüm uçuş boyunca hatta kapalı olmasına rağmen gözünden düşürmediği gözlükleri kafama takmıştım..
![]()
Neden içerde gözlük takıyordu merakı kafamı yemişti. Gözlerinde sorun mu vardı yoksa morarmış mıydı..
Dayanamadım uzanıp gözlüğü çıkarttım tabi basın çaldığımı lanse etti ama ben gözlerine bakmak istemiştim.. haber linki
![]()
Daha sonra gözlük çıkınca tabii, adama gözlerine bakmak için aldım gözlüğü diyemedim ve satarım deyip cebime attım. satış görüntüsü linki
Şuana kadar olandan çoğunuzun haberi vardır ama o an gomise en yakın olan bendim ve farkettiğim şey ise tüyler ürpeticiydi..
Öğrendiğimle birlikte gomisin sıkca bayılma sorunu artık benim için sorun değildi.. Gözleri beyler gözleri olması gerekenden çok ama çok ufaktı..
![]()
Fizik olarak, oyun tarzı olarak Drogbanın kopyası olan bu adam.. Drogbanın yarısı kadar gol performansı göstermiş tüm kariyerinde.. Bu adamın gözlerinin net görüntü alamadığını düşünüyorum. Bu analizlerim doğrultusunda sizlerin fikirlerini topluca a4 yazıp kulübe göndermeyi öneririm.
Saygılarımla