#18 Bafétimbi Gomis

[FONT=&quot]Bafetimbi Gomis: Bugün arkadaşım Kenan ile bir araya geldiğim için çok mutluyum. Şu bir gerçek ki bize şans getirdi.

[/FONT]
DHoHbUJW0AEzwPe.jpg

131km ile gitmiş vurduğu sut.gectigimiz hafta 125 idi.
Bakalım haftaya maçla vuracak.

GSCimbom Mobile App

Yalnız bu adam durmayı bilmiyor, sürekli koşuyor basıyor istiyor ısırıyor. Bayılmalarının sebebi sağlığı degil karakteriymiş bu adamın belli oldu. Elmander de yorgunluktan kusana kadar basardı, o karakter bizi şampiyon yapmıştı. -Yine yapacak

Yan kanatlar calisinca adam gol atmaya basladi basarili olmasi icin en büyük koz kanatlar olacakti daha feghouli gelecek ozaman daha fazla sans yakalar mac boyu. Bizim eski sisteme göre yanlis transfer dedim artik yeni sisteme gecilince kanat agirlikli dogru transfer oldu ortaya cikti.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Alındığı dönem bu adama çöp muamelesi yapan futbol alimleri nerede acaba?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Golcülüğünün yanında önde yaptığı pres muazzam.Millet böyle futbolcuları yıllarca izliyor.Bir de 25 yaşında olduğunu düşünün.:(

Alındığı dönem bu adama çöp muamelesi yapan futbol alimleri nerede acaba?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu gectim 3 sene önce gündemimize düstügünde kimse begenmiyordu burada. Millet birden tapmaya basladi, ha bir de o zamanlar 28 yasindaydi daha.

28 yasindaki Gomis'e burun kiviranlar 32 yasindaki Gomis'e tapiyor. Ilginc bir milletiz.

Bu arada ben Gomis kötü oyuncu falan demiyorum, bunu anlamasin kimse. Hatta o zamanlar ben forumda önermistim kendisini bonservissiz adam mutlaka cökmeliyiz diye.

Geri
Üst Alt