#18 Bafétimbi Gomis

Bu adam eskiden bu kadar hırslı bir yapıda değildi yani hatırlıyorum Saint-Etienne'de filan oynarken daha cool bir havaları vardı yaşlandıkça futbol tutkusu artmış gibi ilginç şekilde.

ben bu adamı swansea de izledim nerdeyse birçok maçını . bazı maçlar değişik işler yapıp bazı maçlar boş kale kaçıran bi tipti daha çok pivot santrafor gibiydi ama o kadar buyuk bir tutku sezmemiştim ama şu marsilyada ki hali ve bizdeki hali ilginç adam yeniden doğmuş gibi

Adam örümcek ağı avcısı beyler dağılalım. Maşallah panterime

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakiplerimiz Soldado, Negredo vs. gibi gereksiz, bitik, doymus oyunculara ciddi yatirim yapti. Gomis inanilmaz hirsli ve konsantre gorunuyor. Kalitesini zaten kimse tartismaz.

Son vuruşları inanılmaz cidden. Geçen hafta ile birlikte girdiği 4 pozisyonun 3'ünü attı. 2. yarı da bir pozisyonu vardı ama ters ayağına geldi sanırım. Yoksa o pozisyon ilk yarı attığından çok daha kolaydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1604730_bd259f920fe658dfe8d0ea0a2b65cbd4_640x640.jpg

Bafetimbi Gomis

Bafetimbi Gomis oooo

Bafetimbi Gomis

Bafetimbi Gomiiiiiiiis

Hazirim diyorum dünden

Düsmüyorsun dilimden

Olan olmus zaten

Bafetimbi Gomis

Gerçekten taraftar ile müthiş bir uyum yakaladı

Galatasaray taraftarını sahaya çekiyor resmen

Beslendiği zaman en az 25 gol atacak bir isim olduğunu hep söyledik. Geçen sene Payet-Thauvin gibi iki besleyicisi vardı ve Fransa Liginde 20 gol attı. Östersunds maçındaki gibi oynasaydık en fazla 13-14 tane atardı Gomis.

Alıp-gidecek birisi değil Gomis.

Geri
Üst Alt