#18 Bafétimbi Gomis

Skor yükünü ne kadar fazla adamdan alırsan o kadar iyi. Değişiklik doğru bence üstelik kesinleşmiş bir maçta. Eren in de form tutması lazım. İhtiyaç duyacaz uzun vadede.

GSCimbom Mobile App

Ben Gomis ile Eren´i birlikte kullanirdim, son dakikalarda. Hatta Eren cok daha erken bile girebilir oyuna. Bazen oyuncunu taniyip, ona göre ayarlaman lazim bazi isleri. 3:0 galipken, gomisin tavir yapmasi, hos durmuyor... Gereksiz bir macta, o tarz bir komplikasyon icine girmemek dogru olandir...

Maglup oluruz, gomis dökülüyordur, agzina edersin bir de oyundan aldiktan sonra...

Ben bu adamın bu kadar istekli olacağını tahmin etmemiştim. Çok profesyonel birine benziyor.

Gelecek sezonlarda mı böyle olacak merak ediyorum açıkçası

Ben bu adamın bu kadar istekli olacağını tahmin etmemiştim. Çok profesyonel birine benziyor.

Gelecek sezonlarda mı böyle olacak merak ediyorum açıkçası

Olmak isteyecektir ama vücudu izin vermeyecek. Önümüzdeki sezon da iyi kötü idare edebilir ama daha sonra Selçuk gibi rotasyon oyuncusuna dönüşeceği gerçeğine karşı kendimizi şimdiden alıştırmamız lazım.

Asamoah ve stoper transferi çok daha öncelikli olduğu için şu an şart değil ama önümüzdeki yaz yavaştan Gomis'in yerine hazırlamalık genç ve gelecek vaadeden bir forvet alsak iyi ederiz.

Sen Olsan Bari !

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Dusmuyorsun dilimden

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=&quot]Evinin içine küçük spor salonu kuran Bafetimbi Gomis, geldiği güne göre 3.5 kilo zayıfladı.[/FONT][FONT=&quot]Ayrıca Gomis'in Galatasaray'a geldiğinde %11 olan yağ oranının yaptığı çalışmalar sonrasında %8'e kadar gerilediğini de gözlemledi. (Vatan)[/FONT]

AkB1nv.png

Edit:mesajı silmeyim ama hesap feykmiş :(

Kıskanıyorum.Galatasarayı benden daha fazla sahiplenecek-sahipleniyor.
Çocuklarla röportaj yapıyosun , abilik yapıyosun ama kibarca , takımı hırslandırıyosun ama kavgalardan koruyosun sakin olun diyosun maç içinde.
Şimdide hoş geldin aslan diyosun .
s-d5dc4493403d09b1b44d37da8c74382c832cec42.gif

Bafétimbi Gomis‏ @Bafgomiis 9 dk.9 dakika önceDaha fazla

Welcome Lion @Jasondenayer !
1f60e.png
Welcome to team
2764.png

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt