#18 Bafétimbi Gomis

Eğer adam akıllı kanat oyuncuları ile oynamaya başlarsa daha çoook goller atacaktır Gomis ...

60 trilyonluk çöp.

O kadar hantal ki;topu alıp dönene kadar yanına 3 defans geliyor.
Tek vuruşları yok.
O saçlar ile kafa golü atması nerdeyse imkansız.

Tek artısı duvar özelliği görmesi.
Sırf 20 gol atmış diye gidip kağnı gibi forvet aldık.

Love gibi 15 gol üzerine çıkar ama bizde alanya gibi 10.sıra civarlarında oluruz.

https://img-s1.onedio.com/id-52e3e5b86fd0034a660000a0/rev-0/w-635/listing/f-jpg-gif-webp-webm-mp4/s-819a51d9c796c320d73f3f46d289e3bd4c4e396e.gif

60 trilyonluk çöp.

O kadar hantal ki;topu alıp dönene kadar yanına 3 defans geliyor.
Tek vuruşları yok.
O saçlar ile kafa golü atması nerdeyse imkansız.

Tek artısı duvar özelliği görmesi.
Sırf 20 gol atmış diye gidip kağnı gibi forvet aldık.

Love gibi 15 gol üzerine çıkar ama bizde alanya gibi 10.sıra civarlarında oluruz.

Hantal demissin kayseri'ye attigi golde 2 kisiden kivrak bir sekilde siyrildi

Tek vurus yok demissin adamin kralini yapti,5 golun 2si tek vurus hemde usta isi bir tek vurus

Sivas macinda kafa golu de atti ama bir adim ofsayt oldugu icin gecersiz sayildi

Yani uzun lafin kisasi yine olumsuz olacagim ayagina bok atmissin ama tutmamis

Hantal demissin kayseri'ye attigi golde 2 kisiden kivrak bir sekilde siyrildi

Tek vurus yok demissin adamin kralini yapti,5 golun 2si tek vurus hemde usta isi bir tek vurus

Sivas macinda kafa golu de atti ama bir adim ofsayt oldugu icin gecersiz sayildi

Yani uzun lafin kisasi yine olumsuz olacagim ayagina bok atmissin ama tutmamis

Gomis, golleri atsin bizi şampiyon yapsın da ben özür dilemeye razıyım.

Ancak ileride bizi kanser ederse bilemem.

Sürün yağlı surat!

Gomis, golleri atsin bizi şampiyon yapsın da ben özür dilemeye razıyım.

Ancak ileride bizi kanser ederse bilemem.

Sürün yağlı surat!
Olumsuzlukları sallıyorsun tutarsa ''ben demiştim'' demek için. İşin özeti budur. Puan kaybı haricinde foruma uğramıyorsunuz. Arada bir girin çok dikkat çekiyorsunuz.

Gomis'in diğer 30 üstü buraya gelen oyunculardan farkı; Önceki sezonu formda geçirmesi. Gomis belki van Persie,Drogba kadar büyük oyuncu olamadı ama özellikle Fransa liginde yıllardır belki istikrarla oynadı.

Ben kendisini biraz M.Niang'a benzetiyorum. O da Fransa Liginde gol kralı olarak gelmişti ve iyi işler yapmıştı. Ancak bana göre Gomis, Niang'tan daha iyi oyuncu. Fizik olarak da daha üstün.

bir tiquinho değil maalesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DJvXWcOUIAEFBe_.jpg

Son yıllarda aldığımız en iyi forvet, Drogba'dan daha üst seviyede görüyorum şuan performansıyla.

sezonun en iyi transferi. fanzinde yaptığım analizde beni haklı çıkardığın için ayrıca teşekkür ederim kendisine :D süper süper süper.

Boynuma ne zaman dolayacaksın?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En kocaman nazar boncuğu senin olsun, harikasın!

XPERIA X

Kral birinci sınıf gol attı. Yalniz o kafa vuruşunda golu yazması lazımdı.

Geri
Üst Alt