#18 Bafétimbi Gomis

2 gol dışında sahada etkisizdi
ba7c390be5ee3ffd4f799dfc9c05c6c2.jpg

Biraz da gülelim:

60 trilyonluk çöp.

O kadar hantal ki;topu alıp dönene kadar yanına 3 defans geliyor.
Tek vuruşları yok.
O saçlar ile kafa golü atması nerdeyse imkansız.

Tek artısı duvar özelliği görmesi.
Sırf 20 gol atmış diye gidip kağnı gibi forvet aldık.

Love gibi 15 gol üzerine çıkar ama bizde alanya gibi 10.sıra civarlarında oluruz.

Bugün attığı 2 gol için müteşekkirim zira golü bulabilen yetenekte oyuncu sayımız fazla değil.

Açıkcası attığımız son 4 golü Gomis attığı için, kilidi açamadığı maçlardan endişeliyim. Skor yükünü birilerinin ciddi olarak desteklemesi gerekiyor.

Bir de şu çok ince yakalandığı ofsaytlara dikkat etse iyi olacak.

Sana ovgu yapmiyorum. Fena degildi diyorum ,anladin sen onu ! ;)

Allah nazarlardan saklasin, kem gozlerden uzak tutsun.

2 golü de sol ayağıyla attı. Burak, Umut, Eren kazmalarından sonra gözümüz forvet gördü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geldiğinde ''bu adam hasta bayılabilir'' diyorlardı.haklılar adam gol atmaya bayılıyor:)

O sen olsan bağriii <3333333

Drogba ile kiyaslamayin. Drogba 29 yasindayken Shevchenko'yu kulubeye gomen adamdi. Gomis mukemmel bir golcu ama Drogba baska bir boyutun oyuncusu. Millet Drogba derken 36 yasindaki drogbayi kafasinda canlandiriyor.

Bütün skor yükünü Gomis'in üstüne attık, rakipler bunu fırsat bilip daha sıkı marke etmeye çalışacaklardır. Diğer topçuların da skor üretmeye başlaması lazım.

Beyler beste yaptim gomise

Ooo bafetimbi gomis
Bafetimbi gomis ooooo
Bafetimbi gomis
Bafetimbi gomiiiiiiis

Hazirim diyorum dünden
Cik üstüme bugündeeeee en
Dolamissin zaten
Bafetimbi gomis
O oo ooo ooo

Herşey Recep'in "Gol Atsan BaRİ" Demesiyle başladı.

Drogba ile kiyaslamayin. Drogba 29 yasindayken Shevchenko'yu kulubeye gomen adamdi. Gomis mukemmel bir golcu ama Drogba baska bir boyutun oyuncusu. Millet Drogba derken 36 yasindaki drogbayi kafasinda canlandiriyor.

Bizim acimizdan önemli olan 29´luk degil, 36´lik drogba...

Gomis e kağnı gibi, yaşlı, kazma vs diyen bir arkadas vardı

Geri
Üst Alt